Mobile menu

Nieuws

 • BM Daktechniek neemt maatregelen coronavirus en blijft open

  20 maart 2020

  Vanuit de Rijksoverheid zijn er maatregelen en voorschriften uitgevaardigd om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Wij erkennen de ernst van de situatie en volgen de richtlijnen van het RIVM op.

  Lees meer
 • Dubbele dakkapel – twee keer zo veel licht en ruimte

  25 januari 2020

  Een dubbele dakkapel is een dakkapel op de eerste én de tweede verdieping van uw woonhuis. Met twee dakkapellen boven elkaar maakt u twee verdiepingen van uw huis lichter en ruimer. De dubbele dakkapel kan aan de voorzijde of de achterzijde van woning worden geplaatst.

  Lees meer
 • Dakkapel vervangen

  29 november 2019

  Een dakkapel is een investering in licht en ruimte. Het is een investering voor tientallen jaren in woonplezier en waarde van uw huis. Toch komt er een moment waarop uw bestaande dakkapel moet vervangen. 

  Lees meer
 • Dakkapel met rolluik of screen

  31 oktober 2019

  Als u een rolluik of screen laat monteren heeft u nog meer plezier van de investering in uw dakkapel. Betere zonwering, verduistering, isolatie of zelfs het voorkomen of vertragen van een inbraakpoging zijn enkele van de voordelen van rolluiken of screens bij uw dakkapel.

  Lees meer
 • Kan ik energiesubsidie voor mijn dakkapel krijgen?

  18 oktober 2019

  Sinds september 2019 (en tot eind 2020) kunt u gebruik maken van de SEEH, de Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis. Met deze subsidieregeling wil de overheid huiseigenaren stimuleren om energiebesparende maatregelen in bestaande koopwoningen te nemen.

  Lees meer
 • Een dakkapel moet goed geïsoleerd worden

  27 september 2019

  Een dakkapel moet goed geïsoleerd worden. Zo zorgt u voor een besparing op de stookkosten en zorgt u ervoor dat de ruimte met de dakkapel een fijne temperatuur heeft. De dakkapellen van BM Daktechniek zijn voorzien van duurzame materialen met hoge isolatiewaarden. 

  Lees meer
 • Mooi weer voor een dakkapel

  26 juli 2019

  Zomer of winter; regen, zon of wind… het plaatsen van een dakkapel laat u over aan een ervaren specialist. Logisch natuurlijk, want een vakkundig geplaatste dakkapel verhoogt de waarde van uw huis.

  Lees meer
 • Timmerman? Welkom bij BM Daktechniek!

  19 juli 2019

  Het gaat goed met de Nederlandse economie. Er is een werkloosheid in ons land van slechts 3,4%. Door de gunstige economie is er steeds meer werk.

  Lees meer
 • Hoe wordt een dakkapel gemaakt

  21 juni 2019

  Bij BM Daktechniek worden dakkapellen op maat gemaakt door onze ervaren en vakkundige vakmensen. Maar een dakkapel maken, hoe werkt dat eigenlijk?

  Lees meer
 • Welk materiaal kies ik voor mijn dakkapel

  14 juni 2019

  Bij de aanschaf van een dakkapel kunt u ervoor kiezen om een houten of een kunststof dakkapel te nemen. Ook kunt u ervoor kiezen om een houten dakkapel af te laten werken met kunststof. Zo kunt u profiteren van de voordelen van beide materialen.

  Lees meer
 • Schoonmaken van uw kunststof dakkapel

  3 mei 2019

  Als u een nieuwe dakkapel laat plaatsen, is de kans groot dat u kiest voor kunststof kozijnen. Kunststof biedt uitgebreide mogelijkheden voor afwerking en kleur. Bovendien heeft kunststof nauwelijks onderhoud nodig. Wel is het belangrijk dat u regelmatig uw nieuwe kozijn schoonmaakt.

  Lees meer
 • Hang- en sluitwerk van uw dakkapel onderhouden

  12 april 2019

  Als u kiest voor een dakkapel van BM Daktechniek, kiest u voor kwaliteit. Dat geldt zeker ook voor het hang en sluitwerk van de kozijnen. Een kozijn in een dakkapel is een bijzonder stuk techniek. De techniek zorgt ... 

  Lees meer
 • Belasting aftrekken door dakkapel

  29 maart 2019

  In Nederland betalen we belasting over ons belastbaar inkomen. Belasting aftrekken betekent kosten aftrekken van dit belastbare inkomen. Als u bijvoorbeeld 500 euro mag aftrekken van uw belastbaar inkomen en u betaalt normaal gesproken 25% belasting ...

  Lees meer
 • Reviews dakkapellen

  15 maart 2019

  Gaat u een dakkapel op uw huis plaatsen en twijfelt u nog welke dakkapel leverancier u gaat inschakelen? Dan bent u vast en zeker op internet aan het zoeken naar beoordelingen van andere klanten.

  Lees meer
 • Checklist als u een dakkapel wilt aanschaffen

  22 februari 2019

  De aanschaf van een dakkapel is een grote uitgave waar u lang plezier van wilt hebben. Logisch dat u zorgvuldig wilt nadenken over alle opties, voorwaarden en mogelijkheden voor het plaatsen van een dakkapel. Met onze checklist weet u zeker dat u alle belangrijke zaken rond de keuze voor een dakkapel meeneemt. 

  Lees meer
 • Lekkage aan dakkapel: wat dekt de verzekering?

  17 december 2018

  Bij een verouderd dak is het mogelijk dat er een lekkage ontstaat. Wat wordt er vanuit de verzekering vergoed? En welke verzekeringen zijn verstandig om af te sluiten? Lees over de verschillende typen verzekeringen.

  Lees meer
 • Dakkapel voor een jaren ’30 huis

  23 november 2018

  Overweegt u een dakkapel op uw jaren ’30 huis te laten plaatsen maar zit u niet te wachten op nog meer schilderwerk? BM Daktechniek heeft de oplossing.

  Lees meer
 • Hoe financiert u een dakkapel?

  7 november 2018

  Een dakkapel is een investering in meer ruimte, licht en comfort. Tevens stijgt de waarde van uw huis. Maar hoe financiert u een dakkapel? Wat de beste keus is, hangt altijd af van uw persoonlijke situatie. Lees het in dit artikel.

  Lees meer
 • Hoeveel ruimte geeft een dakkapel?

  19 oktober 2018

  Met het plaatsen van een dakkapel krijgt u veel extra ruimte in uw huis. Zowel in kubieke als vierkante meters gaat u dankzij een dakkapel profiteren van extra ruimte in uw huis. Maar hoeveel ruimte krijgt u er eigenlijk bij met een dakkapel?

  Lees meer
 • Vergunning voor een dakkapel aanvragen

  5 oktober 2018

  In welke situaties is een vergunning voor een dakkapel vereist? Lees hier alles over de aanvraag voor een vergunning voor een dakkapel.

  Lees meer
 • BM Daktechniek zoekt een timmerman (ZZP-er)

  3 oktober 2018

  Per direct zijn wij op zoek naar een allround timmerman die als ZZP-er ons team komt versterken. We bieden een afwisselende job voor een ervaren ...

  Lees meer
 • Persoonlijk advies dakkapel

  21 september 2018

  De dakkapellen van BM Dakkapel zijn altijd maatwerk en worden geconstrueerd met de hoogste kwaliteitseisen. We vertellen u graag persoonlijk over de mogelijkheden binnen uw budget en situatie.

  Lees meer
 • Dakkapel op een gebroken kap

  7 september 2018

  Een dakkapel op een gebroken kap kan voor veel extra licht en ruimte zorgen. Door de bijna verticale onderste dak helft kan de dakkapel voor een mansardedak met relatief weinig materiaal gebouwd worden. Dankzij ...

  Lees meer
 • Hoe bouwt u een duurzame dakkapel?

  6 september 2018

  Denkt u bij een dakkapel niet direct aan duurzaam en goed voor het milieu? Het gaat vooral om ruimte en extra licht. Toch kan een dakkapel wel degelijk duurzaam zijn door het gebruik van de juiste materialen en de functie.

  Lees meer
 • Verschillen in kosten dakkapel-vergunning

  23 augustus 2018

  Een dakkapel kan je financieren door je eigen geld te gebruiken of een lening af te sluiten. Afhankelijk van de plaatsing is er meestal ook een vergunning nodig. En de kosten daarvan lopen per gemeente behoorlijk uiteen.

  Lees meer
 • Welke dakkapel past bij mijn huis?

  29 juni 2018

  Voor veel woningbezitters is het plaatsen van een dakkapel dé manier om meer ruimte in hun huis te creëren. Een donkere zolder wordt met een dakkapel een volwaardige ...

  Lees meer
 • Wind- en waterdichte dakkapel

  15 juni 2018

  Vandaag is het de Internationale Dag van de Wind. Het is de dag waarop we ons wereldwijd beseffen dat de wind ons enorm veel mogelijkheden geeft om energie op te ...

  Lees meer
 • Sporten voor KiKa

  8 juni 2018

  Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) wil dit ...

  Lees meer
 • Dag van de Bouw

  1 juni 2018

  Op zaterdag 2 juni wordt dit jaar de Dag van de Bouw georganiseerd. Het is de dag waarop iedereen in ons land de kans krijgt om een kijkje achter de schermen ...

  Lees meer
 • Vakantiegeld investeren in uw huis

  25 mei 2018

  Eind mei wordt bij de meeste werkende Nederlanders het vakantiegeld gestort. Heerlijk natuurlijk, zo’n financiële meevaller aan het begin van de zomer, maar waaraan ...

  Lees meer
 • Lekkage dakkapel voorkomen

  11 mei 2018

  Voor veel mensen die geïnteresseerd zijn in een dakkapel is het risico van lekkage een belangrijk struikelblok. Het idee om van een donkere zolder een riante ...

  Lees meer
 • Besparen op de kosten van een dakkapel

  20 april 2018

  Een dakkapel is een waardevolle investering in uw woongenot en de waarde van uw huis. Maar een dakkapel kost, afhankelijk van afmetingen, materiaal en ...

  Lees meer
 • Dakkapel aftimmeren

  5 april 2018

  Het aftimmeren van een dakkapel kunt u zelf doen of door de dakkapel leverancier laten verzorgen. Een dakkapel van BM Daktechniek wordt standaard ‘casco’ ...

  Lees meer
 • Hoe kies ik een goede dakkapel bouwer?

  23 maart 2018

  Voor het uiteindelijk plaatsen van een dakkapel is relatief weinig tijd nodig, maar vergis u niet: het plaatsen van een dakkapel is het werk van specialisten. Bij BM ...

  Lees meer
 • Maatwerk dakkapel

  16 maart 2018

  Ieder huis in ons land is anders. Natuurlijk wonen we allemaal onder een dak en hebben we vier muren, maar een jaren ’30 arbeiderswoning is toch ...

  Lees meer
 • Meerwaarde van een dakkapel

  2 maart 2018

  Een investering in een dakkapel op uw huis is een investering in de waarde van uw woning en – misschien nog wel veel belangrijker – een investering in uw woongenot!

  Lees meer
 • De waarde van mijn huis verhogen

  16 februari 2018

  De woningmarkt zit de laatste 2 jaar weer flink in de lift. In vrijwel alle Nederlandse provincies zijn koophuizen behoorlijk in waarde gestegen. Voor woningeigenaren is dat een ...

  Lees meer
 • Verbouwen of verhuizen?

  2 februari 2018

  Overweegt u om uw huidige woning te verkopen en elders een nieuw huis te kopen? Twijfelt u of dat eigenlijk wel een goed idee is? Is een verbouwing een alternatief?

  Lees meer
 • Burgemeester Harderwijk bezoekt BM Daktechniek

  12 januari 2018

  Begin januari bracht burgemeester Harm-Jan van Schaik een bedrijfsbezoek aan BM Daktechniek in Harderwijk.

  Lees meer
 • Mogen wij aan u voorstellen ...

  12 januari 2018

  Onze nieuwe collega Julia Keizer! Vanaf januari 2018 wordt ons team versterkt door een nieuwe medewerker. We stelden Julia vijf vragen waarmee ze zich aan u voorstelt.

  Lees meer
 • Populairste goede voornemens voor 2018

  3 januari 2018

  Het nieuwe jaar is begonnen. Nu is het moment aangebroken om uw goede voornemens ook echt te gaan uitvoeren!

  Gaat u voor een gezonder leven, meer gezelligheid of nieuwe dingen? De populairste goede voornemens zetten wij alvast op een rij.

  Zit uw voornemen er tussen?

  Lees meer
 • Uw dakkapel en het milieu

  15 december 2017

  Overweegt u de aanschaf van een nieuwe dakkapel? Wilt u daarnaast zorgvuldig met de natuur en het milieu omgaan? Dat kan prima samen. Hieronder leggen we uit hoe dat zit.

  Duurzame materialen

  Door bij het kiezen van uw ideale dakkapel gebruik te laten maken van  ...

  Lees meer
 • Op locatie opbouwen van een dakkapel

  8 december 2017

  In sommige gevallen is het niet mogelijk om een vooraf, in onze werkplaats gemaakte dakkapel, met een hijskraan te plaatsen. Omdat er geen ruimte is om de hijskraan te parkeren. Of omdat de vorm van uw dak dusdanig is, dat een dakkapel alleen ter plaatse opgebouwd kan worden.

  BM Daktechniek heeft veel ervaring in het ter plaatse opbouwen van unieke traditionele maatwerk dakkapellen. Natuurlijk met onze garantie van 10 jaar op alle materialen en de gehele constructie.

  Lees meer
 • Plaatsen van een prefab dakkapel

  6 december 2017

  Een prefab dakkapel wordt op maat in onze eigen werkplaats vervaardigd. Of u nu kiest voor een houten dakkapel, kunststof of een combinatie van beide, uw prefab BM dakkapel wordt geheel naar uw wensen vervaardigd. Het plaatsen van een vooraf gemaakte maatwerk dakkapel kost niet meer dan 1 werkdag.

  Hieronder lopen we de stappen van het plaatsen van een prefab BM dakkapel door.

  Voorbereiding voor de plaatsing van de dakkapel
  Een prefab dakkapel wordt compleet aangeleverd en ...

  Lees meer
 • Vroegboekkorting op uw dakkapel

  1 december 2017

  Het lijkt nog ver weg, maar voor u het weet verdwijnt kou, sneeuw en ijs weer uit ons land en breekt die vrolijke tijd weer aan: het voorjaar!

  De lente is misschien wel de ideale tijd om een dakkapel op uw huis te plaatsen. Juist in het voorjaar en de zomer geniet u optimaal van het extra licht dat u dankzij een dakkapel op uw zolder binnenlaat. En als u uw dakkapel nu bestelt voor plaatsing in het voorjaar krijgt u een aantrekkelijke korting.

  Lees meer
 • Zinken dakkapel

  24 november 2017

  Bent u op zoek naar een unieke, stijlvolle manier om uw dakkapel af te werken? Overweeg dan het gebruik van zink. Zink is een zeer hoogwaardig materiaal dat goed gebruikt kan worden voor het bekleden van de zijwanden van uw dakkapel.

  Lees meer
 • Welk glas in mijn dakkapel?

  21 november 2017

  Bij het kiezen voor een dakkapel, kiest u tegenwoordig vrijwel altijd voor dubbele beglazing. Dubbel glas bestaat uit minimaal twee glasplaten, waartussen een laagje zit dat een isolerende werking heeft. Dubbel glas wordt daarom ook wel Isolatieglas genoemd.

  Lees meer
 • Nieuw type kozijnen bij BM Daktechniek

  26 oktober 2017

  Bij de dakkapellen van BM Daktechniek horen kozijnen van hoge kwaliteit. Onze kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm, geluids- en warmte isolerend en gaan wel dertig jaar mee. Vanaf januari 2018 gaan we onze dakkapellen voorzien van een ander type kunststof kozijn. Het huidige Veka Topline kozijn wordt vervangen door het Veka Softline profiel.

  Lees meer
 • Omgevingsvergunning dakkapel aanvragen

  20 oktober 2017

  Bij het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde van uw woning heeft u in de meeste gevallen geen vergunning nodig. De regels die de overheid daarvoor heeft opgesteld hebben we overzichtelijk voor u beschreven.

  Lees meer
 • Vergunning dakkapel nodig?

  6 oktober 2017

  Overweegt u om een dakkapel te laten plaatsen? U heeft groot gelijk! Uw zolder krijgt hierdoor licht en ruimte en met het plaatsen van een dakkapel creëert u mogelijkheden voor een extra kamer.

  Mag ik zomaar een dakkapel plaatsen?

  In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig. Maar let op, de overheid heeft regels opgesteld om de veiligheid van uzelf en de omwonenden van uw woonhuis te waarborgen.

  Lees meer
 • Informatie over diverse dakspecialisten

  13 juli 2017

  Een dak heeft een zeer interessante constructie, in het bijzonder als het dak van uw woning van een dakkapel is voorzien. Denk echter niet alleen aan de constructie van het dak, maar ook aan de dakbedekking, de regenpijpen en dakgoten onder de dakbedekking, enzovoorts. Om het dak in een goede conditie te houden is het belangrijk om op zeer regelmatige basis onderhoud aan het dak uit te laten voeren.

  Lees meer
 • Afwerking van binnenzijde dakkapel

  29 juni 2017

  Een casco dakkapel die wordt geplaatst, kan een aanvullende afwerking aan de binnenzijde gebruiken. De buitenzijde wordt altijd door de leverancier van uw dakkapel afgewerkt, maar voor de binnenzijde heeft u diverse extra opties. Het is namelijk mogelijk om de binnenzijde (plafond, zijwanden en het kunststof kozijn) in eigen beheer af te werken en in dit artikel zullen we aangeven wat hier zoal bij komt kijken.

  Lees meer
 • Dakkapel voorzien van zinken zijwanden

  24 mei 2017

  De zijwanden van uw dakkapel aan de buitenzijde duurzaam, tijdloos en onderhoudsvrij laten bekleden? Denk dan eens aan zink. Stijlvolle gladde zinken beplating is met name mooi in combinatie met een jaren ’30 woonhuis met authentieke details. Een hypermodern woonhuis, kies dan voor robuuste zinken zijwanden voorzien van een felsrand.

  Lees meer
 • Je dak goed onderhouden

  22 mei 2017

  Staat u op het punt om een dakkapel te laten plaatsen op uw huidige dak? De kans is erg groot dat u hier veel plezier van zal beleven! Een dakkapel zorgt voor meer licht in huis, maakt ruimtes groter, enzovoorts.

  Lees meer
 • Moderne CM-kwaliteitsdakkapel

  12 mei 2017

  Deze eigentijdse dakkapel is op en top vakwerk met een strakke uitstraling. Dit hebben we gerealiseerd door het kunststof kozijn terug te bouwen en de zijwanden schuin weg te laten lopen. De gehele dakkapel is afgewerkt met gladde massieve kunststof beplating in kleur Ral 7016 antracietgrijs.

  Lees meer
 • Lekkage dakkapel verhelpen

  12 mei 2017

  Lekkages vormen voor veel mensen een grote ergernis. Dat is niet voor niets, want een lekkage kan nare gevolgen met zich meebrengen! Denk bijvoorbeeld aan de waterschade die aan muren, vloeren en plafonds kan ontstaan.

  Lees meer
 • Zomerkorting op uw BM Dakkapel

  2 mei 2017

  Een dakkapel op maat vraagt aandacht, vakmanschap en tijd. Wilt u er deze zomer zeker van zijn dat we uw dakkapel kunnen leveren en plaatsen, beslis dan nu met € 250,- augustuskorting! Bel ons of vraag een online offerte aan, dan regelen wij een adviesafspraak en maatwerkofferte.

  Lees meer
 • Dakkapel: Groot, groter, grootst

  11 april 2017

  Dakkapellen zijn er in vele soorten en maten: plat dak, schuin dak, klein en groot. Wij leveren uw dakkapel maatwerk dus elke hoogte -en breedtemaat is mogelijk. Een dakkapel over één, twee of drie kamers, de keuze is aan u!

  Lees meer
 • Geniet van de lucht op Wereld Meteorologie Dag

  23 maart 2017

  Vandaag 23 maart 2017 is het Wereld Meteorologie Dag met als thema “Understanding Clouds”. Schuilt er in u een ware meteoroloog? Geniet met een dakkapel van het extra licht, uitzicht en in het bijzonder de mooie Hollandse wolken.

  Lees meer
 • Nationale Boomfeestdag vieren met een hardhouten dakkapel

  22 maart 2017

  Het is de derde woensdag van maart en daarmee vieren wij vandaag Nationale Boomfeestdag. Wij dragen ons steentje bij door te kiezen voor duurzame materialen met een lange levensduur. Vandaag zetten wij dan ook onze houten dakkapellen in het zonnetje.

  Lees meer
 • Vier de internationale Dag van de Slaap met een dakkapel!

  17 maart 2017

  De Dag van de Slaap staat dit jaar in het teken van de “Sleep Soundly, Nuture Life”. Deze dag, ook wel World Sleep Day genoemd, leggen we de focus op alles wat met slapen te maken heeft, bijvoorbeeld gezondheid en alertheid. Maar ook de ruimte waarin geslapen wordt is van belang. En daarbij kunnen wij u helpen! Want met een dakkapel verbetert u uw zolderkamer tot een heerlijke slaapkamer.

  Lees meer
 • Wat te doen bij lekkage aan uw dakkapel

  9 maart 2017

  De afgelopen paar weken heeft het weer flink geregend en gestormd in Nederland. Goed voor de planten nu het voorjaar in aantocht is, maar voor uw dakkapel kan dit zeer vervelende gevolgen hebben. Heeft uw dakkapel last van lekkage? Dan adviseren wij u dit snel te (laten) repareren. Hoe langer de lekkage zich blijft voordoen, des te meer schade er kan worden aangericht. Gelukkig kan een lekkage soms gemakkelijk worden verholpen en goed worden voorkomen. Hoe? Dat leest u hier.

  Lees meer
 • De eerste dakkapel in het Waterfront Harderwijk is geplaatst

  3 maart 2017

  De eerste woonhuizen van het Zuidereiland zijn opgeleverd en BM Daktechniek heeft daar direct een mooie dakkapel mogen plaatsen. En daar zijn we trots op!

  Lees meer
 • Nu eindelijk plaats voor dat heerlijke ligbad in uw badkamer?

  20 februari 2017

  Een heerlijk ligbad, (regen)douche, dubbele wastafel en bij voorkeur ook een toilet. Al deze sanitaire wensen staan op het badkamer verlanglijstje. Zeker met een kleine badkamer is de indeling van groot belang en kan een dakkapel voor u de oplossing zijn voor het realiseren van extra ruimte.

  Lees meer
 • Vier dakkapellen in Apeldoorn geplaatst

  10 februari 2017

  Afgelopen week heeft BM Daktechniek vier dakkapellen in Apeldoorn geplaatst. De woonhuizen staan in de woonwijken Zevenhuizen en Zuid. Elke dakkapel is geheel op maat gemaakt. Uniek in zijn soort!

  Lees meer
 • De eerste dakkapel in Waterrijk Boskoop is geplaatst

  9 februari 2017

  Fase 1 van nieuwbouwwijk Waterrijk Boskoop is onlangs opgeleverd. BM Daktechniek mocht hier op 7 februari jl. al een mooie dakkapel plaatsen. Aan de voorzijde van de woning hebben wij een kunststof dakkapel van 3 meter geplaatst. De dakkapel is voorzien van HR++ beglazing en is volledig afgewerkt met volkern kunststof gladde beplating in de kleur Ral 9010 wit. Verder is de dakkapel voorzien van een geïntegreerd elektrisch rolluik. Teven is het kunststof kozijn aan de binnenzijde voorzien van verduisterende raamdecoratie.

  Lees meer
 • BM Daktechniek: een goed begin van 2017

  3 februari 2017

  BM Daktechniek is het nieuwe jaar goed begonnen en heeft drie keer een 9 en zelfs een 10 als waardering op een rij gekregen! Lees op onze reviewpagina de laatste beoordelingen.

  Lees meer
 • Lentekorting op uw dakkapel

  13 januari 2017

  Haal dit voorjaar het zonnetje in huis en geniet van meer licht en ruimte. Kies vandaag nog voor een kwaliteitsdakkapel met vroegboekkorting. Uw voordeel is € 250,=! Deze korting is uitsluitend geldig voor dakkapellen geplaatst vanaf 20 maart t/m 21 juni 2017.

  Lees meer
 • Dakkapel kleuren trend 2017

  11 januari 2017

  Laat u deze winter of dit voorjaar een dakkapel plaatsen en bent u nu een inrichting aan het samenstellen voor uw slaap –of hobbykamer? De woontrend voor 2017 is kleur mosterdgeel voor een warme uitstraling.

  Lees meer
 • Fijne kerstdagen en een gelukkig 2017!

  23 december 2016

  Ook in 2016 werd BM Daktechniek gemiddeld beoordeeld met een 9! Een fantastisch resultaat wat wij in het nieuwe jaar gaan voortzetten. Wij willen u hartelijk danken voor het gestelde vertrouwen van het afgelopen jaar.

  Lees meer
 • Maak uw woning inbraakwerend met een BM dakkapel

  9 december 2016

  Nu.nl rapporteerde onlangs dat in de politieregio Rotterdam relatief gezien de meeste inbraken worden gepleegd. 87% hiervan is een woninginbraak. Woont u in regio Rotterdam en laat u een dakkapel plaatsen maak deze dan inbraakwerend.

  Lees meer
 • Nederlander is blij met buren, ook na het plaatsen van een dakkapel

  8 december 2016

  Uit onderzoek van het AD blijkt dat 85% van de Nederlanders het contact met de directe buren en wijkbewoners als prettig ervaart. Er zijn wel een aantal ergernissen onder buurtbewoners, zoals hondenpoep, te hard rijdende auto’s en geluidsoverlast. Wees voorafgaand aan het plaatsen van uw dakkapel oplettend en attendeer de bewoners van de naastgelegen woonhuizen op geluidsoverlast en verkeershinder veroorzaakt door BM Daktechniek.

  Lees meer
 • Hint van de Sint: Een dakkapel

  2 december 2016

  Sint zat op een avond eens te denken
  Wat als hij zichzelf nou iets mocht schenken?

  Zou hij zichzelf dan een boek geven of een nespresso apparaat?
  Een baardtrimmer of nieuwe grammofoonplaat?

  Maar Sint wist eigenlijk al vrij snel,
  Als hij iets wilde dan was het wel een dakkapel

  Lees meer
 • Ook in de winter plaatsen wij uw dakkapel

  1 december 2016

  De meteorologische winter staat voor de deur. Het is daarmee weer tijd voor handschoenen, warme chocolademelk en misschien dit jaar zelfs sneeuw. Ondanks het koude weer staat BM Daktechniek graag voor u klaar.

  Lees meer
 • Sinterklaas is weer bijna in het land!

  11 november 2016

  Morgen, zaterdag 12 november, is het al weer zover. Sinterklaas en zijn Pieten komen aan in Nederland. Dit betekent volop gezelligheid, cadeautjes en drukte. Sint en zijn Pieten zullen de komende tijd weer enorm druk zijn op het dak om alle cadeaus te bezorgen. Is uw dak er al klaar voor?

  Lees meer
 • Winterkorting op uw dakkapel!

  25 oktober 2016

  Aankomende donkere wintermaanden uw huis voorzien van meer licht en ruimte? Wacht dan niet langer en laat nu met winterkorting uw dakkapel plaatsen. Uw voordeel is € 250, =! Deze korting is uitsluitend geldig voor dakkapellen, geplaatst vanaf 21 december 2016 t/m 28 februari 2017 (m.u.v. onze kerstvakantie).

  Lees meer
 • Dakkapel tip: Energiebespaarlening

  10 oktober 2016

  Het wordt steeds aantrekkelijker om uw huis zo energie zuinig mogelijk te maken. Dit kan op vele verschillende manieren. Zo ook door middel van een dakkapel van BM Daktechniek. Het verbouwen en isoleren van uw woonhuis is een kostbare aangelegenheid. Om u tegemoet te komen in de kosten is nu de Energiebespaarlening van het Nationaal Energie Bespaar Fonds in het leven geroepen.

  Lees meer
 • Weekend dakkapel tip

  30 september 2016

  Wenst u een dakkapel of heeft u er reeds één laten plaatsen? En bent u nu druk bezig met de inrichting van bijvoorbeeld uw slaap- of werkkamer. Dan is de VT Wonen & Design beurs aankomend weekend misschien wel wat voor u! Hier kunt u uzelf laten inspireren door veel merken, trends en experts.

  Lees meer
 • Dakkapel renoveren of toch vervangen?

  26 september 2016

  Een dakkapel gaat niet levenslang mee. Hoe lang dit is hangt van de gebruikte materialen af. Zo gaat een kunststof dakkapel over het algemeen langer mee dan een houten dakkapel. Naast de materialen is ook het onderhoud zeer belangrijk. Een kunststof dakkapel mag dan wel onderhoudsarm zijn, maar enige vorm van onderhoud is wel wenselijk.

  Lees meer
 • Het blijft nog even zomer!

  9 september 2016

  Wilt u zonwering voor uw dakkapel? Dan bent u bij BM Daktechniek aan het juiste adres. Wij kunnen namelijk een op maat gemaakt screen leveren en monteren. Zo heeft u geen last van de zon, maar heeft u nog wel lichtinval. Benieuwd?

  Lees meer
 • De mogelijkheden van een rolluik

  2 september 2016

  Wilt u een dakkapel laten plaatsen voor meer daglicht? En tegelijkertijd de mogelijkheid hebben om de ruimte volledig te verduisteren? Dan is een elektrisch bedienbaar rolluik iets voor u!

  Lees meer
 • Uw mening over BM Daktechniek is waardevol voor ons

  25 augustus 2016

  BM Daktechniek staat voor persoonlijke benadering, vakmanschap en producten van een hoge kwaliteit. Daarom belonen wij iedere nieuwe beoordeling nu met € 20,-- retour.

  Lees meer
 • Bouwafval dakkapel afvoeren?

  19 augustus 2016

  Bij het plaatsen van uw dakkapel starten we met het verwijderen van de bestaande dakpannen en het dakbeschot. Het is mogelijk het afvoeren van dit bouwafval in eigen beheer of tegen meerprijs door BM Daktechniek te laten verzorgen.

  Lees meer
 • Dakkapel daken: Wat zijn mijn mogelijkheden?

  25 juli 2016

  Een dakkapel heeft globaal gezien drie varianten. U kunt namelijk kiezen uit een dakkapel met een schuin dak of een dakkapel met een plat dak. De derde optie is een nokverhoging. In dit artikel worden de drie opties kort uitgelegd.

  Lees meer
 • Vroegboekkorting bij BM Daktechniek

  11 juli 2016

  Wilt u een dakkapel laten plaatsen? Maak dan nu gebruik van deze mooie aanbieding! Als u door ons uw dakkapel in de herfst/wintermaanden laat vervaardigen ontvangt u maar liefst € 250,= korting!

  Lees meer
 • Dakkapel van de week in Amersfoort!

  21 juni 2016

  Woont u in Amersfoort en bent u op zoek naar inspiratie voor een dakkapel? Bekijk dan deze mooie referentie kunststof dakkapel aan de Camera Obscurastraat. Deze dakkapel is onlangs door ons, BM Daktechniek, aan de achterzijde van de woning geplaatst.

  Lees meer
 • Betere klimaatbeheersing met een dakkapel

  31 mei 2016

  Herkent u zich in het volgende probleem: in de winter is het ijskoud op zolder en in de zomer zeer heet? Dan heeft BM Daktechniek wellicht een oplossing voor u: Een dakkapel!

  Lees meer
 • De muggentijd komt er weer aan!

  20 mei 2016

  Met de mooie maanden in het vooruitzicht zijn muggen en andere insecten ook weer in volle aantocht. Zeker als het wat warmer wordt is het fijn om uw ramen open te zetten voor frisse lucht. Wat hier een groot nadeel van is, is dat veel insecten naar binnenkomen. Gelukkig is hier een eenvoudige oplossing voor.

  Lees meer
 • De 'Sterrenberg' dakkapel is nu door ons geplaatst!

  22 april 2016

  In de nieuwbouwwijk de Sterrenberg, Huis ter Heide, heeft BM Daktechniek de primeur van de wijk, namelijk de eerste dakkapel. Er is zowel een dakkapel aan de voorgevel als aan de achtergevel geplaatst. Beide dakkapellen zijn volledig afgewerkt met Keralit rabatdelen en voorzien van HR++ beglazing. De dakkapel aan de voorzijde is voorzien van kruisroedes in bijpassende kleur.

  Lees meer
 • Afwerking van de dakrand van uw dakkapel

  15 april 2016

  Voor de afwerking van de rand van het platte dak van uw dakkapel is de aluminium trim verreweg de meest gebruikte toepassing. Om het dak van uw dakkapel af te werken kunt u ook kiezen voor een zinken deklijst met kraal.

  Lees meer
 • Zomerkorting op een BM Dakkapel!

  8 april 2016

  Overweegt u om een dakkapel te laten plaatsen? Dan is dit nu uw kans! Bij plaatsing van een BM Dakkapel in de zomermaanden krijgt u nu € 250,= korting!

  Lees meer
 • Tijdens Pasen zijn we gesloten

  24 maart 2016

  BM Daktechniek is van vrijdag 25 maart t/m maandag 28 maart gesloten.

  Uitsluitend voor technische calamiteiten kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Een online offerte aanvragen kan natuurlijk wel. 

  Bekijk onze prijzen dakkapel en vraag vrijblijvend een offerte dakkapel aan voor uw kunststof of houten dakkapel op maat.

   

  Lees meer
 • De prijs van een dakkapel

  18 maart 2016

  Een dakkapel is een investering in uw huis die zich laat vertalen in meer ruimte, meer woongenot en een hogere verkoopwaarde van uw huis. Een dakkapel is een duurzame investering want een dakkapel gaat tot wel 50 jaar mee. Bij de aanschaf van een dakkapel zijn er een aantal factoren die de prijs bepalen.

  Lees meer
 • Kunststof dakkapel nieuwe stijl

  11 maart 2016

  Overweegt u om een dakkapel te plaatsen, maar ziet u op tegen het onderhoudswerk dat u hiermee gaat krijgen? Overweeg dan de aanschaf van een kunststof dakkapel van BM Daktechniek. Schilderwerk behoort met kunststof definitief tot het verleden en dat bespaart tijd en geld. Maar een kunststof dakkapel biedt nog veel meer voordelen

  Lees meer
 • Kleurechtheid kunststof dakkapel

  4 maart 2016

  Kent u dat effect? De dakkapel aan de schaduwzijde van uw huis wordt langzaam geler van kleur.
  Dit geler worden van de verf bij een houten dakkapel is het proces waarbij – vooral witte verf of verf in een crème tint – na verloop van tijd geler wordt.

  Lees meer
 • Raamdecoratie voor uw kunststof dakkapel

  25 februari 2016

  In Nederland houden we van raamdecoratie. In vrijwel ieder huis, van begane grond tot aan de dakkapel op zolder, zijn jaloezieën, lamellen, rolgordijnen, vouwgordijnen, gordijnen of horren te vinden. Maar heeft u zich wel eens afgevraagd hoe lang raamdecoratie al bestaat?

  Lees meer
 • Welke kunststof dakkapel past bij u?

  11 februari 2016

  Kunststof dakkapellen zijn enorm in trek in Nederland. Dit komt vooral omdat de kosten relatief laag kunnen worden gehouden van onderdelen, zoals de basisconstructie en kunststof kozijnen. Het onderhoud van een kunststof dakkapel is daarbij ook minimaal. Wilt u weten welk type kunststof dakkapel geschikt is voor u? Lees dan snel verder!

  Lees meer
 • Waarom een “duurdere” dakkapel?

  5 februari 2016

  Je hebt ze waarschijnlijk wel eens gezien, van die kleine uitbouwtjes op het dak. Deze zogeheten dakkapellen nemen iedere dag weer in aantal toe, omdat ze op relatief goedkope manier zorgen voor een ruimere en lichtere zolder. Maar zijn ze ook duurzaam of valt dat vies tegen. De vraag die in dit artikel wordt beantwoord is: hoe kan een dakkapel zo duurzaam mogelijk worden gemaakt? Bij het geven van het antwoord wordt geen rekening gehouden met de duurzaamheid van het productieproces, want dat is een geheel op zichzelf staand verhaal.

  Lees meer
 • Het beste voornemen voor 2016: groter wonen!

  18 december 2015

  Het einde van het jaar komt alweer in zicht. Met de kerstdagen en oud en nieuw in het vooruitzicht hopen we dat u kunt terugkijken op een gezellig en gezond jaar.

  Nu wordt het tijd om familie en vrienden uit te nodigen voor kerst, oliebollen te bakken voor een heerlijke oudejaarsavond én… uw goede voornemens alvast op een rijtje te zeten. Om te voorkomen dat u na een paar dagen in januari uw voornemen niet meer volhoudt, geven wij u een drietal tips.

   

  Lees meer
 • Fijne feestdagen en een ruimtelijk 2016

  16 december 2015

  Bereikbaarheid in de kerstvakantie beperkt!

  Wij zijn van maandag 21 december t/m vrijdag 8 januari 2016 gesloten

  In 2015 werden we door onze klanten beloond met een cijfer 9 voor onze dienstverlening. Een prachtig resultaat waar we trots op zijn.

  Wij danken u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen het afgelopen jaar. 

  Lees meer
 • Hoe wordt een dakkapel geplaatst?

  27 november 2015

  Met het plaatsen van een dakkapel ondergaat uw woonhuis een echte metamorfose. U verwacht misschien dat het plaatsen van een dakkapel een ingrijpende en langdurige verbouwing met zich mee brengt.

  Maar niets is minder waar. 

  Lees meer
 • De voordelen van een dakkapel

  23 november 2015

  Met een dakkapel van BM-daktechniek koopt u meer licht, meer ruimt en meer waarde voor uw huis. Een dakkapel heeft weinig onderhoud nodig en is gewoon mooi! Lees hier de 5 belangrijkste voordelen van een dakkapel.

   

  Lees meer
 • Onderhoud van uw dakkapel

  20 november 2015

  Geniet u ook zo van alle extra ruimte en licht na het plaatsen van uw dakkapel? Als u jarenlang zorgeloos wilt blijven genieten is het belangrijk dat u uw dakkapel goed onderhoudt. Zowel bij een houten of een kunststof dakkapel zijn er een aantal zaken die u in ieder geval jaarlijks moet bijhouden. Zo’n onderhoudsbeurt kunt u het beste aan het begin van de winter uitvoeren.

  Lees meer
Of bel naar
0341 45 13 55
9
Klanttevredenheid op basis van 404 beoordelingen

Schrijf ook een beoordeling en ontvang € 20,00 retour

Tevreden klanten
9 Sander Brinkman Zwolle

Zeer snel en vakkundig geplaatst!! Aardige vakmannen die hun werk. Netjes afleveren!

Lees alle beoordelingen

Alle types dakkapellen

Bekijk meer info en prijzen

 • Houten dakkapel
  • 10 jaar garantie
  • Kozijn Meranti hardhout
  • Diverse materialen
      KOMO-keurmerk
  • Natuurlijke uitstraling
  • Maco Multi invisible beslag
  • Isolatieglas HR ++
  • Standaard draaikiepraam
 • Kunststof dakkapel
  • 10 jaar garantie
  • Kozijn met Veka profiel
  • Diverse materialen
      KOMO-keurmerk
  • Onderhoudsvrij
  • SKG inbraakwerend
  • Isolatieglas HR ++
  • Standaard draaikiepraam
 • met plat dak
  • In één dag geplaatst
  • 10 jaar garantie
  • Kunststof of van hout
  • Maatwerk
  • Bitume/kunststof
      dakbedekking
  • Achtergevel vergunningsvrij
 • met schuin dak
  • In één dag geplaatst
  • 10 jaar garantie
  • Kunststof of van hout
  • Maatwerk
  • Dakpannen
  • Vergunningsplichtig