Dakkapel Zeist

De beste investering in uw huis

Heeft u plannen voor het plaatsen van een dakkapel in Zeist? Een uitstekend idee. Met het plaatsen van een dakkapel maakt u uw meest kostbare bezit – uw eigen huis – nog waardevoller. Een dakkapel plaatsen, betekent het toevoegen van vierkante meters aan het woonoppervlak van uw huis. Bij het kiezen van een leverancier van een dakkapel wilt u zekerheid over kwaliteit. BM Daktechniek is uw ideale partner voor het bouwen en plaatsen van een kwalitatief hoogwaardige, maatwerk dakkapel die past bij uw woning in Zeist. We hebben ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van de mooiste dakkapellen in heel Nederland.

Direct een offerte aanvragen

Heb ik een vergunning voor mijn dakkapel nodig?

Op omgevingsloket.nl kunt u online controleren welke regels in uw gemeente gelden. Voor het plaatsen van een dakkapel gelden in de meeste gemeentes regels. Met een omgevingsvergunning krijgt u het recht om een dakkapel op uw huis plaatsen. Voor het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde van uw huis is in de meeste gemeenten geen omgevingsvergunning nodig. Een dakkapel aan de voorzijde (straatkant) van uw huis is meer bepalend voor het beeld in de straat waar u woont. Daarom is het vaak wel nodig om een vergunning te krijgen voor een dakkapel aan de voorzijde van het huis. BM Daktechniek kan – tegen vergoeding – een eventuele vergunning voor het plaatsen van uw dakkapel in Zeist aanvragen.

Daarom een dakkapel op uw huis in Zeist

Bent u op zoek naar meer leefruimte? Het kopen van een grotere woning is een kostbare keuze. Met het plaatsen van een dakkapel op uw woning in Zeist creëert u meer ruimte in uw bestaande woning met een relatief lage investering. Door op uw huis in Zeist een dakkapel te laten plaatsen, maakt u van een zolderverdieping een volwaardige slaap- of werkkamer. Een dakkapel geeft meer licht, ruimte en meerwaarde aan uw woning.

Uw dakkapel in Zeist op maat gemaakt

Een dakkapel van BM Daktechniek wordt op maat gemaakt voor uw huis. Door te kiezen voor de juiste afmeting, het passende materiaal en de juiste kleuren wordt de dakkapel een geheel met uw huis. Uw dakkapel wordt in één dag geplaatst. Een maatwerk dakkapel bouwen we helemaal in overleg met u.

De juiste dakkapel kiezen

Het type woning dat u bewoont, bepaalt de uitstraling van de dakkapel die u zoekt. Bij BM Daktechniek maken we in overleg met u precies de juiste dakkapel. U kiest het materiaal, kleur en afwerking. U bepaalt – in overleg met ons – de breedte, de hoogte en het aantal (draaikiep) ramen in de dakkapel. U kunt kiezen voor handige extra’s zoals insectenhorren of een rolluik of screen. Wij leveren dakkapellen van hout of kunststof en met een plat of schuin dak. De dakkapel wordt in onze eigen werkplaats gemaakt en in één dag geplaatst. We denken graag mee en plaatsen de dakkapel voor uw woning in Zeist.

Waarom onze dakkapellen?

  • Vrijblijvende offerte
  • Dakkapel in 1 dag geplaatst
  • Hoge kwaliteit in kunststof en hout
  • Altijd maatwerk, passend bij uw woning en budget
  • Persoonlijk advies
  • Goede prijs

Offerte voor een dakkapel in Zeist

Vraag via onderstaande knoppen eenvoudig een snelle of uitgebreide offerte bij ons aan!

Vraag een snelle offerte aan

…wij denken graag met u mee wat het beste past

Stel uw dakkapel zelf samen

…en ontvang een uitgebreide offerte

Wilt u meer weten over een dakkapel in Zeist?

We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over het plaatsen van een dakkapel in Zeist. In een gesprek met onze adviseur worden alle details over uw dakkapel en de plaatsing hiervan besproken. Natuurlijk weet u vooraf precies de prijs die u zal betalen voor een maatwerk dakkapel van BM Daktechniek.

Vraag online een offerte aan of neem contact met ons op voor een informatief gesprek met onze adviseur. U kunt ook langskomen voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Maak dan eerst een afspraak zodat onze adviseur alle tijd voor u heeft.

Wij nemen contact met u op

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9