Heeft u een woning in Zeist of omgeving? Overweegt u de aanschaf van een dakkapel? Dan bent u bij BM Daktechniek aan het goede adres. Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen en plaatsen van maatwerk dakkapellen van hoogwaardige kwaliteit. Wij plaatsen binnen 1 dag een kwalitatief hoogwaardige dakkapel die helemaal voldoet aan uw wensen.

Tips voor een dakkapel in Zeist

Met een dakkapel op uw woning in Zeist creëert u licht en ruimte en maakt u van uw zolder een volwaardige werk-, kinder- of slaapkamer. Een investering in een dakkapel is een investering in uw woning. De waarde van uw woning zal door de extra ruimte stijgen.

Welke dakkapel past bij uw woning in Zeist?

Heeft u een gezellige tussenwoning, een ruime hoekwoning, een vrijstaande villa of een authentieke jaren ’30 woning? BM Daktechniek maakt dakkapellen op maat. Zo past onze dakkapel bij uw wensen en de stijl van uw woning in Zeist.

Heb ik een vergunning nodig voor een dakkapel in Zeist?

In veel gemeenten kan een dakkapel aan de achterzijde van de woning zonder vergunning worden geplaatst. Voor een dakkapel aan de voorzijde is vaak wel omgevingsvergunning nodig. Via omgevingsloket.nl kunt u online nagaan of u een vergunning nodig heeft.

Ontwerp uw ideale dakkapel

Wordt het een houten dakkapel, een kunststof dakkapel, een dakkapel met een plat dak of een dakkapel met een schuin dak? Kies uit uit diverse kleuren en mooie opties zoals een rolluik of screen, insecten horren, extra draaikiep ramen of misschien wel een extra dakraam bij uw dakkapel.

Meer informatie?

Neem contact voor een informatief gesprek met onze adviseur. Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk.

Dakkapel offerte

Onze mogelijkheden

Vraag een snelle offerte aan

…wij denken graag met u mee wat het beste past

Stel uw dakkapel zelf samen

…en ontvang een uitgebreide offerte

Klanttevredenheid op basis van 492 beoordelingen

9