Als u wilt investeren in een kunststof dakkapel, wilt u er zeker van zijn dat u de best mogelijke kwaliteit krijgt voor uw geld. Bij BM Daktechniek zijn we al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in hoogwaardige, duurzame dakkapellen. Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat om een kunststof dakkapel te creëeren die niet praktisch en functioneel is, maar ook waarde toevoegt aan uw woning. In dit bericht nemen we u mee door alles wat u moet weten over kunststof dakkapellen, hoe ze worden gemaakt en hoe u ervoor kunt zorgen dat u de beste kwaliteit krijgt.

Wat is een kunststof dakkapel

Bij het vervaardigen van een kunststof dakkapel wordt eerst een frame van hout gemaakt. Deze houten basisconstructie wordt aan de buitenzijde bekleed met bijvoorbeeld gladde HPL-beplating of houtlook kunststof rabatdelen. Deze kunststof bekleding is zeer goed bestand tegen weersinvloeden. Felle zon, harde wind of regen; een kunststof dakkapel van BM Daktechniek is zeer geschikt voor gebruik in ons Nederlandse klimaat.

Waarom kiezen voor een kunststof dakkapel?

Er zijn tal van redenen waarom u zou moeten overwegen te investeren in een kunststof dakkapel. Wij noemen de drie belangrijkste.

1. Een kunststof dakkapel is onderhoudsarm

Een kwalitatief hoogwaardige, kunststof dakkapel van BM Daktechniek heeft zeer weinig onderhoud nodig. Schilderen is niet nodig. Het onderhoud bestaat uit het jaarlijks (laten) reinigen van de buitenkant van de dakkapel. Het checken van de ontwateringsgaten aan de binnenzijde van het kunststof kozijn en het smeren van de draaipunten en scharnieren van de draai/kiepramen.

2. Een kunststof dakkapel is duurzaam

Een kunststof dakkapel is een uitstekende, duurzame investering in de waarde van uw woning en
wooncomfort. Een kunststof dakkapel is zeer goed bestand tegen weersinvloeden. Kou, warmte en vocht hebben nauwelijks invloed op het materiaal.

3. Een kunststof dakkapel is maatwerk

Iedere kunststof dakkapel van BM Daktechniek is een maatwerk project. Uw kunststof dakkapel kan qua afmeting, kleur en stijl helemaal naar uw specifieke wensen worden gemaakt en afgewerkt. Op die manier zorgen wij er -in overleg met u en passend binnen uw budget – voor dat uw dakkapel perfect past bij de uitstraling van uw woning.

Wat maakt kunststof dakkapellen van BM Daktechniek anders?

Bij BM Daktechniek vervaardigen we kunststof dakkapellen van de hoogste kwaliteit. Onze kunststof dakkapellen worden in onze eigen werkplaats gebouwd door gebruik te maken van de beste materialen, diverse voorzien van de CE-markering of KOMO-keurmerk. Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat, wanneer u investeert in een kunststof dakkapel van BM Daktechniek, u een product krijgt dat gebouwd is om lang mee te gaan. Eén van de dingen die onze kunststof dakkapellen onderscheidt van de andere merken, is het niveau van maatwerk dat we bieden. We begrijpen dat elke woning anders is, daarom bieden we een scala aan verschillende ontwerpen en afwerkingen om uit te kiezen.

Hoe kiest u de juiste kunststof dakkapel voor uw woning?

Bij het kiezen van een kunststof dakkapel voor uw woning zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden.

Grootte van uw kunststof dakkapel

De grootte van uw dakkapel is afhankelijk van de grootte van het dak van uw woning en de hoeveelheid beschikbare ruimte. Een adviseur van BM Daktechniek bekijkt bij u thuis de mogelijkheden en meet vrijblijvend het juiste formaat van uw dakkapel in.

Uiterlijk van uw kunststof dakkapel

De uitstraling van uw dakkapel moet naadloos aansluiten bij de bestaande stijl van uw woning. Bij BM Daktechniek kiest u uit verschillende materialen en kleuren voor uw dakkapel. We adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Extra opties bij uw kunststof dakkapel

Bij uw maatwerk kunststof dakkapel horen ook maatwerk opties. Denk hierbij aan ventilatieroosters in het vaste raam en/of in de draaikiepramen. Of kies voor een insectenhor of geïntegreerde zonwering bij uw dakkapel. Misschien wilt u geen ‘standaard’ HR++ maar extra isolerende triple (HR+++) beglazing. Ook het aan de binnenzijde aftimmeren van de dakkapel kunt u -tegen een meerprijs – aan ons uitbesteden. Tijdens een persoonlijke kennismaking bij u thuis bespreken we de te kiezen extra’s uitgebreid met u.

Uw ideale kunststof dakkapel voor uw woning

Heeft u in onze fotogalerij, bij u in de straat of elders online een mooie dakkapel gezien? Dan vervaardigen en offreren we graag een soortgelijke dakkapel voor u. Informeer bij ons naar de diverse mogelijkheden of vraag direct een gratis offerte aan. Bel ons op 0341 451355 of mail uw vragen naar info@bmdaktechniek.nl. Wanneer u in onderstaand formulier uw contactgegevens invult dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. We kijken uit naar uw reactie!

Wij nemen contact met u op