Kunststof houtlook dakkapel voor de optimale houtbeleving

Om de voordelen van hout en kunststof in uw dakkapel te combineren kiest u voor een kunststof houtlook dakkapel. Dit is een kunststof dakkapel met de uitstraling van een houten dakkapel. De houtlook ontstaat door de dakkapel te voorzien van generfde kunststof rabatdelen (planken) in plaats van gladde volkern kunststof beplating. Om de houtbeleving helemaal compleet te maken is het mogelijk ook het kunststof kozijn te voorzien van een houtnerfstructuur.

dakkapel plat dak

Keralit dakkapel, Exclusieve Keralit-dealer

Kunststof rabatdelen geven uw dakkapel die authentieke houtlook. Veel kunststof rabatdelen kunnen uitsluitend horizontaal worden toegepast. Als exclusieve leverancier van Keralit, is het bij BM Daktechniek ook mogelijk een kunststof houtlook dakkapel te creëren met verticale belijning of gepotdekseld, voor een ultieme landelijke stijl. Vraag onderaan deze pagina uw kleurmonster aan!

Uw houtlook dakkapel volledig op maat

U kunt bij uw kunststof houtlook dakkapel verder kiezen uit een groot aantal kleuren en afwerkingen, bijvoorbeeld met natuurgetrouwe houtnerf, grote of kleine sponning en verschillende plankdiktes. Zo is er voor elke type huis een passende oplossing.
Natuurlijk biedt de kunststof houtlook dakkapel alle voordelen van een kunststof dakkapel: Het is duurzaam, vocht- en weerbestendig, UV-bestendig en behoudt haar kleur.

Wij laten u graag de mogelijkheden zien. Kijk in onze fotogalerij voor inspiratie.
Bel ons voor meer informatie over de voor- en nadelen van kunststof dakkapel met gladde beplating. Of vraag geheel vrijblijvend een dakkapel offerte aan. U kunt ook een afspraak maken voor een bezoek aan onze dakkapel showroom en de materialen en mogelijkheden zien, voelen en ervaren.

Een kunststof dakkapel met houtlook heeft vele plusplunten:

 • 10 jaar garantie op uw kunststof dakkapel
 • Kozijn Veka profiel
 • Niet onderhevig aan weersinvloeden
 • Zeer onderhoudsvriendelijk
 • Kozijn leverbaar in diverse kleuren (evt. met houtnerfstructuur)
 • Hang- en sluitwerk SKG goedgekeurd
 • Keralit rabatdelen zijn voorzien van het KOMO-keurmerk
 • Standaard beglazing Isolatieglas HR++
 • Standaard draaikiepraam
 • Kunststof dakkapel op maat
 • Horizontale en verticale belijning mogelijk
Bekijk projecten in uw buurt

Kleurmonster aanvragen

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9

voor plaatsing in de maand november 2024

€250,- Offerte aanvragen

Bekijk onze prijzen en aanbiedingen.

Meer info
Wij nemen contact met u op

ALLE TYPEN
DAKKAPELLEN

Meer info en prijzen

Veelgestelde vragen

Wat is een kunststof houtlook dakkapel

Een kunststof houtlook dakkapel van BM Daktechniek is een dakkapel gemaakt van hoogwaardig kunststof, maar dan met de uitstraling van hout. De houtlook heeft een realistische houtnerfstructuur en wordt aangebracht op het kunststof oppervlak van de dakkapel. Zo profiteert u van de mooie en natuurlijke uitstraling van hout én de positieve eigenschappen van kunststof. Kunststof is een duurzaam materiaal, onderhoudsvriendelijk en gaat lang mee. Dat maakt dit type dakkapel zeer populair.

Is een kunststof houtlook dakkapel duurzaam?

Ja, een kunststof houtlook dakkapel is zeer duurzaam. Kunststof is een sterk materiaal dat van nature bestand is tegen weersinvloeden als regen, wind en zon. Daardoor blijven de kleur en de kwaliteit lang goed. Een ander groot voordeel van een kunststof houtlook dakkapel is dat deze zeer onderhoudsvriendelijk is. Af en toe schoonmaken met een sopje is voldoende. Dat is anders dan bij echt hout, dat regelmatig geschilderd en behandeld moet worden.

Wat kost een kunststof houtlook dakkapel?

Alle dakkapellen van BM Daktechniek worden op maat gemaakt. Dat geldt ook voor onze kunststof houtlook dakkapellen. De materialen waarmee wij werken zijn van hoogwaardige kwaliteit. De prijs van uw nieuwe dakkapel hangt geheel af van uw wensen en de mogelijkheden van en rond uw woning. Een dakkapel is altijd een slimme investering in uw woning. Via onze website kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo komt u nooit voor ongewenste verrassingen te staan.

Welke mogelijkheden zijn er bij een kunststof houtlook dakkapel?

Er is veel mogelijk wat betreft het ontwerp van een kunststof houtlook dakkapel. Dit type dakkapel kan in diverse maten, kleuren en afwerkingen worden uitgevoerd. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een natuurgetrouwe houtnerf, een grote of kleine sponning en verschillende plankdiktes. Onze specialisten helpen u graag bij het ontwerpen van de dakkapel die geheel aansluit bij uw wensen. Bel gerust voor vrijblijvend advies.

Waarom kiezen voor een kunststof houtlook dakkapel?

Wanneer u kiest voor een kunststof houtlook dakkapel van BM Daktechniek profiteert u van vele voordelen. Het levert meer licht en ruimte op, is een slimme investering en geeft uw woning dankzij de houtlook een mooie en warme uitstraling. Een kunststof houtlook dakkapel is zeer onderhoudsvriendelijk, gaat lang mee en combineert de voordelen van hout en kunststof. Dit type dakkapel wordt standaard geleverd met onder andere isolatieglas HR++ beglazing en draaikiepramen. De dakkapel wordt geheel op maat voor u gemaakt.