Dakkapel 2 meter

Een dakkapel van maximaal 2 meter breed is een ideale optie voor woningen waarbij de beschikbare ruimte beperkt is. Zo kunt u nog steeds een zolderkamer vergroten, een werkruimte realiseren of een extra slaapkamer creëren. Ook kleine dakkapellen van 1 tot 2 meter breed leveren extra licht en ruimte op en zijn daarmee een goede investering in uw woning. Bij BM Daktechniek hebben we veel ervaring met het ontwerpen en plaatsen van kleinere dakkapellen. Benieuwd naar de mogelijkheden en wat een dakkapel van 2 meter kost? Onze specialisten informeren en adviseren u graag bij het samenstellen van uw ideale dakkapel van 2 meter.

Offerte aanvragen
Dakkapel- twee meter-Naarden- HPL

Dit zijn de mogelijkheden bij een dakkapel van 2 meter

Alle dakkapellen van BM Daktechniek worden op maat gemaakt. Dat geldt ook voor onze dakkapellen tot en van 2 meter. Ondanks dat dit type dakkapel kleiner is dan een gemiddelde dakkapel, is er nog steeds veel mogelijk. In de meeste gevallen kunnen we een dakkapel tot 2 meter voorzien van twee ramen, waaronder een draaikiepraam. Daarnaast kun u een keuze maken uit het gewenste materiaal, zoals hout of kunststof, verschillende kleuren en andere extra opties.

Welk materiaal voor een dakkapel van 2 meter?

Een dakkapel van en tot 2 meter kan zowel in hout als kunststof worden uitgevoerd. Beide zijn uitstekende materiaalkeuzes met elk hun eigen voordelen. Een kunststof dakkapel is populair omdat het onderhoudsvriendelijk is en lang meegaat. Tegenwoordig heb je ook een kunststof houtlook dakkapel die een houtlook heeft, maar waarbij je toch van de duurzaamheid van kunststof geniet. Toch zijn houten dakkapellen net zo geliefd vanwege de warme en karakteristieke uitstraling. Beide materialen zijn zeer geschikt voor een dakkapel van 2 meter. De keuze voor het type materiaal hangt af van uw woning, smaak en budget.

Bekijk projecten in uw buurt
kunststof-dakkapel-gladde-beplating-bm-daktechniek

Kunststof dakkapel met gladde beplating

Meer informatie
houtlook-dakkapel-bm-daktechniek

Kunststof dakkapel met houtlook

Meer informatie

Meerdere opties mogelijk

> Ontdek welke mogelijkheden kunststof dakkapellen bieden. Bekijk onze fotogalerij voor inspiratie of bezoek onze showroom.
> Bel ons voor meer informatie over de voor- en nadelen van kunststof dakkapellen. Of vraag geheel vrijblijvend online een dakkapel offerte aan.

Wat zijn de kosten van een dakkapel van 2 meter breed?

De kosten van een dakkapel van 2 meter breed kunnen variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren. Elke dakkapel van BM Daktechniek is uniek en wordt speciaal voor uw woning ontworpen. De prijs wordt mede bepaald door het type materiaal dat u kiest, de afwerking en eventuele extra opties, zoals rolluiken en insectenhorren. Deze keuzes kunnen de totale kosten van een kleinere dakkapel beïnvloeden. Een kleinere dakkapel is in verhouding duurder dan een grotere variant. Dat komt onder andere doordat de kraan- en arbeidskosten gelijk zijn. Goed om te weten: de kosten voor een dakkapel van 2 meter zijn altijd inclusief montage.

De voordelen van een dakkapel van 2 meter

Heeft u interesse in een kleinere dakkapel van 2 meter? Dan is het goed om te weten dat dit veel verrassende voordelen oplevert. Een aantal voordelen:

 • Altijd verzekerd van maatwerk en passend advies
 • Gunstiger geprijsd dan grotere dakkapellen
 • Prijs dakkapel 2 meter is inclusief montage
 • Meer licht en ruimte in uw woning
 • In één dag geplaatst
 • Standaard 10 jaar garantie op uw dakkapel
 • Mogelijkheid tot houten of kunststof dakkapel
 • Materialen van hoogwaardige kwaliteit
 • Extra opties mogelijk, zoals zonwering
 • Standaard uitgerust met beglazing Isolatieglas HR++
 • Standaard uitgerust met draaikiepraam

De voordelen voor u nog eens bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk projecten in uw buurt

Inspiratie en
Ideeën nodig?

Bekijk ze hieronder

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9

voor plaatsing in de maand september 2024

€250,- Offerte aanvragen

Bekijk onze prijzen en aanbiedingen.

Meer info
Wij nemen contact met u op

ALLE TYPEN
DAKKAPELLEN

Meer info en prijzen