Dakkapel 4 meter

Een dakkapel van 4 meter breed is populair. Dat komt onder meer doordat u met deze brede dakkapel één of zelfs meerdere kamers van extra licht en ruimte kunt voorzien. Daarmee creëert u extra beloopbare vierkante meters en stijgt de waarde van uw woning aanzienlijk. Een dakkapel van 4 meter is dus een slimme investering in uw woning. Bij BM Daktechniek beschikken we over jarenlange ervaring in het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van brede dakkapellen. Benieuwd of een dakkapel van 4 meter geschikt is voor uw woning? Onze specialisten informeren en adviseren u graag. 

Offerte aanvragen

4 voordelen van een dakkapel van 4 meter

Heeft u interesse in een grotere dakkapel van 4 meter breed? Dan is het goed om te weten dat dit veel verrassende voordelen oplevert. Dit zijn vier belangrijke voordelen:

1. Waardevermeerdering van uw woning
Een dakkapel van 4 meter breed draagt aanzienlijk bij aan de waarde van uw huis, door extra leefruimte te creëren en de esthetiek te verbeteren. Wanneer u in de toekomst overweegt uw huis te verkopen, zal dit een positieve invloed hebben op de verkoopprijs.

2. nieuwe kamerindeling
Met een dakkapel van deze omvang kunt u de indeling van uw kamers vernieuwen en aanpassen als u dat wenst. Denk aan het creëren van één grote slaapkamer, een ruime zolderkamer of twee kleinere kamers.

3. Betere ventilatie
Een dakkapel van 4 meter breed maakt betere ventilatie mogelijk. Door geïntegreerde ramen, zoals draaikiepramen, kunt u eenvoudig zorgen voor meer frisse lucht in huis, wat bijdraagt aan een gezond binnenklimaat.

4. Diverse materialen mogelijk
Alle dakkapellen van BM Daktechniek kunnen uitgevoerd  worden in diverse materialen en kleuren, waardoor u de uitstraling kunt aanpassen aan de stijl van uw woning en uw persoonlijke smaak. Denk aan de warme uitstraling van hout of het onderhoudsvriendelijke kunststof. De keuze is aan u.

Is een dakkapel van 4 meter voor elke woning geschikt?

Een dakkapel van 4 meter is een ideale optie als u flink meer ruimte en licht wil creëren. Helaas is een brede dakkapel iet voor iedere woning geschikt. Dat heeft meerdere redenen. Soms hangt dit af van de gemeente waar u woont, waar andere regels kunnen gelden. De maximale afmeting van een dakkapel is verder afhankelijk van de dakbreedte, dakhoogte en de beschikbare ruimte aan de voor- of achterzijde van een woning. Een dakkapel van 4 meter levert een groot extra oppervlak op. Voor woningen met een smal dakvlak of beperkte ruimte kan deze maat dakkapel te breed zijn. Is dat bij uw woning het geval? Dan kan een dakkapel van 3 meter of 2 meter breed een slimmere optie zijn.

Bekijk projecten in uw buurt
kunststof-dakkapel-gladde-beplating-bm-daktechniek

Kunststof dakkapel met gladde beplating

Meer informatie
houtlook-dakkapel-bm-daktechniek

Kunststof dakkapel met houtlook

Meer informatie

Meerdere opties mogelijk

> Ontdek welke mogelijkheden kunststof dakkapellen bieden. Bekijk onze fotogalerij voor inspiratie of bezoek onze showroom.
> Bel ons voor meer informatie over de voor- en nadelen van kunststof dakkapellen. Of vraag geheel vrijblijvend online een dakkapel offerte aan.

Benieuwd naar de prijs? Vraag vrijblijvend een offerte aan

De prijs van een dakkapel van 4 meter breed hangt af van meerdere factoren. Denk daarbij aan de mogelijkheden rond uw woning, uw wensen en uw budget. Om snel meer duidelijkheid te krijgen kunt u eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen. Kies voor een snelle offerte of een uitgebreide offerte als u uw dakkapel zelf wilt samenstellen. In beide gevallen ontvangt u binnen enkele dagen een vrijblijvende offerte per mail.

Bekijk projecten in uw buurt

Inspiratie en
Ideeën nodig?

Bekijk ze hieronder

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9

voor plaatsing in de maand september 2024

€250,- Offerte aanvragen

Bekijk onze prijzen en aanbiedingen.

Meer info
Wij nemen contact met u op

ALLE TYPEN
DAKKAPELLEN

Meer info en prijzen