Dakkapel Nijkerkerveen

Een dakkapel op maat in Nijkerkerveen

Woont u in Nijkerkerveen en overweegt u de aanschaf van een dakkapel? Bij BM Daktechniek denken we graag met u mee. Dakkapellen ontwerpen, bouwen en plaatsen we in eigen beheer. Als familiebedrijf werken we kleinschalig en in nauw overleg met onze opdrachtgevers. We plaatsen maatwerk dakkapellen van hoogwaardige kwaliteit. Al binnen één dag is de ideale dakkapel voor uw huis in Nijkerkerveen geplaatst. Een dakkapel plaatsen betekent investeren in de waarde van uw woning. Met een maatwerk dakkapel van BM Daktechniek maakt u van uw zolder een volwaardige werkkamer. Of een slaapkamer voor uzelf of voor de kinderen. Met een dakkapel wint u aan leefruimte op uw zolderverdieping.

Direct een offerte aanvragen

Daarom een dakkapel op uw huis in Nijkerkerveen

De waarde van huizen is de laatste jaren spectaculair gegroeid. Met een dakkapel op de bovenste verdieping van uw huis creëert u zomaar een aantal vierkante meters woonoppervlak in uw bestaande huis. De waarde van die vierkante meters in de huidige vastgoedmarkt is in veel gevallen meer dan de investering in de dakkapel. Maar de echte reden dat u een dakkapel voor BM Daktechniek kiest is meer licht, ruimte en meer woongenot. De dakkapel op uw woning in Nijkerkerveen in een zolderverdieping die als volwaardige slaap- of werkkamer kan worden gebruikt.

De juiste dakkapel bij uw huis

Als wij van BM Daktechniek een dakkapel voor uw huis in Nijkerkerveen ontwerpen, is de stijl van uw huis ons uitgangspunt. De mogelijkheden in vorm, afmeting, materiaal en kleur zijn groot. De adviseur van BM Daktechniek bepaalt in overleg met u welke dakkapel het beste bij uw huis past. De dakkapel wordt in onze eigen werkplaats op maat gemaakt. Samen met u bepalen we de dag van plaatsen.

Moet ik een vergunning aanvragen voor een dakkapel in Nijkerkervee?

In veel Nederlandse gemeenten zijn er duidelijke regels voor het plaatsen van dakkapellen. Voor het plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde (straatkant) van het huis is vaak een vergunning nodig. Aan de achterzijde mag het plaatsen van een dakkapel in veel gevallen zonder vergunning. Het is belangrijk dat u zich vooraf informeert en een eventueel benodigde vergunning op tijd aanvraagt. De regels in Nijkerkerveen kunt u lezen op  omgevingsloket.nl. BM Daktechniek kan overigens (tegen vergoeding) een eventueel benodigde vergunning voor uw regelen.

Hoe u uw eigen dakkapel kunt samenstellen

Een dakkapel van BM Daktechniek is altijd een maatwerk dakkapel. De combinatie in de keuze voor materiaal (denk aan de keuze tussen een dakkapel van hout . of een onderhoudsvrije kunststof dakkapel), afmeting, vorm (wordt het een dakkapel met een plat dak of een dakkapel met een schuin dak) maken uw dakkapel uniek. Deze keuze vormt de basis waarmee we zeker weten dat de dakkapel helemaal voldoet aan uw wensen en goed past bij de stijl van het huis. Ook de kleur van de dakkapel en de kozijnen kunnen op maat besteld worden. En wat denkt u van handige extra’s zoals een rolluik of screen, insecten horren, extra draaikiep ramen of misschien wel een extra dakraam?

Waarom onze dakkapellen?

  • Vrijblijvende offerte
  • Dakkapel in 1 dag geplaatst
  • Hoge kwaliteit in kunststof en hout
  • Altijd maatwerk, passend bij uw woning en budget
  • Persoonlijk advies
  • Goede prijs

Offerte voor een dakkapel in Almere

Vraag via onderstaande knoppen eenvoudig een snelle of uitgebreide offerte bij ons aan!

Vraag een snelle offerte aan

…wij denken graag met u mee wat het beste past

Stel uw dakkapel zelf samen

…en ontvang een uitgebreide offerte

Kies voor een vrijblijvende offerte voor uw dakkapel

We gaan graag met u in gesprek over het plaatsen van een dakkapel in Nijkerkerveen. Zo’n gesprek met onze adviseur begint met het online aanvragen van een vrijblijvende offerte.  In zo’n gesprek worden we alle details over uw dakkapel en de plaatsing besproken. Natuurlijk weet u vooraf precies de prijs die u gaat betalen voor een maatwerk dakkapel van BM Daktechniek.

Vraag online een offerte aan of neem contact met ons op voor een informatief gesprek met onze adviseur. U kunt ook langskomen voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Maak dan eerst een afspraak zodat onze adviseur alle tijd voor u heeft.

Wij nemen contact met u op

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9