Ervaringen en beoordelingen

Lees wat klanten van ons vinden

Klanttevredenheid op basis van 492 beoordelingen

9
9

Ellis Volbeda

Amersfoort

12-10-2021

volbeda@kpnplanet.nl

Prachtige dakkapel geplaatst in 1 dag! Super blij mee!

7

Jochem van der Schee

Amersfoort

21-10-2021

jochemvanderschee@gmail.com

Voor de tweede maal een dakkapel laten plaatsen door BM Daktechniek. Eerste keer waren we volmaakt tevreden. Dit keer leek snelheid een beetje te prevaleren boven nauwkeurigheid gelet op enkele afwerkpunten en beschadigingen aan de vloer (teruggeven dat ik het passend zou vinden als het bedrijf zorgt voor vloerplaten. Dit moesten we in eigen beheer verzorgen). Wel fijn hoe het bedrijf op korte termijn wilde terugkomen op de afwerkpunten alsnog aan te pakken. Al met al tevreden en heel blij met de dakkapel.

8

De Vries

Arnhem

30-09-2021

anoukdantuma@hotmail.com

Wij kozen voor BM Daktechniek o.a. omdat zij veel sneller konden plaatsen dan een aantal andere bedrijven en omdat de communicatie in het voortraject erg prettig en duidelijk verliep. Op de datum van plaatsing hadden de heren iets vertraging vanwege een omleiding, maar dit is netjes gemeld. Er is heel netjes gewerkt en de mannen waren goed op elkaar ingespeeld, met als resultaat dat ons dakkapel al om 14.00 klaar was! Het afval is ook netjes opgeruimd. We hebben duidelijke uitleg gekregen over hoe alles werkt (wij kozen bijv. voor elektrische rolluiken) en kregen tips mee voor de afwerking aan de binnenkant, welke we zelf gaan doen. Kortom: zeer tevreden!

8

J.A. de Heer

Harmelen

03-08-2021

codeheer@telfort.nl

Wij hebben voor BM-Daktechniek gekozen omdat wij een goed gevoel hebben bij dit bedrijf. Ze komen na wat ze beloven, ze zijn telefonisch altijd bereikbaar en vragen worden adequaat beantwoord. De plaatsing van de dakkapel ging vakkundig en snel.

8

Frank van Polanen Petel

Delft

01-04-2021

dak@buitenwatersloot.nl

We zijn erg blij met onze nieuwe dakkapel. Die zorgt ervoor dat we eigenlijk een extra kamer op ons huis hebben. We hebben het contact met BM Daktechniek als heel prettig ervaren, zowel in de voorbereiding, tijdens de plaatsing en bij de nazorg. De geleverde dakkapel is voor zover we dat kunnen beoordelen van goede kwaliteit en vooralsnog probleemloos.
Waar gewerkt wordt, vallen spaanders, en ook hier zijn er punten voor verbetering vatbaar. Zo waren we niet zo blij dat de gehele dakisolatie van de kant van de dakkapel was verwijderd, waar wij dachten dat dat zou blijven zitten. Dat zorgde voor veel extra afwerkwerk. Mogelijk dat het praktisch niet mogelijk was om die te laten zitten, maar dat hadden we dan graag even vooraf besproken. Ook hebben we tijdens een hagelbui snel na plaatsing een lek geconstateerd. Dit is snel en goed verholpen. Over het geheel dus heel tevreden.

9

Imre

ALMERE

15-07-2021

Familievanw@hotmail.com

Hele traject van aanvraag t/m plaatsing keurig verlopen. Prijsopgave was er vlot, snelle en nette reacties op mailcontact, inmeten ging soepel en de uiteindelijke plaatsing ging ook super. Alle medewerkers denken mee en monteurs verstaan hun vak. Dakkapel staat er perfect op en we zijn er erg blij mee! Volgende dakkapel zeker weer bij BM daktechniek! Complimenten en bedankt!

10

Konstantin

Gouda

04-08-2021

kvkorotkikh@gmail.com

Zeer blij met de eindresultaat. En ook met het proces zelf. De levertijd en prijs was beter dan bij de concurrenten. Offerte was snel gemaakt, allerlei opties toegevoegd tegen redelijke meerprijs. Tijdens de hele traject (van offerte naar plaatsing) had ik duizenden vragen gesteld en alles was duidelijk en netjes beantwoord op telefoon, via email en persoonlijk tijdens het inmeten en plaatsen. Plaatsing duurde rond 4-5 uur. Was snel geregeld, netjes opgeleverd en schoon achtergelaten. De monteurs zijn de echte vakmensen met jaren ervaring. Ik zou BM Daktechniek aan iedereen aanraden.

9

Jasper Hentzen

Doorn

20-07-2021

JSC_Hentzen@hotmail.com

Heel tevreden met het eindresultaat! De hele straat is jaloers op de 2 dakkapellen die we hebben laten plaatsen. Een oude dakkapel van 5m diende gesloopt te worden en een diepere 5m variant moest terug komen. Ook aan de voorkant kwam een 3m variant. Dit alles was om 15:00 al afgerond op dezelfde dag. Wat er bij mij uitspringt bij BM Daktechniek is de communicatie; telefoontjes worden daadwerkelijk opgenomen, terugbelverzoeken worden ook daadwerkelijk gedaan en offertevarianten worden netjes op papier gezet zonder mokken. In het offertetraject is er het een en ander niet helemaal soepel gelopen. Door echter te blijven communiceren en afspraken maken die ze ook nakomen zijn we al met al super goed geholpen.

10

Fam. Koning

Ede

14-07-2021

amy_laurens@hotmail.com

Opnieuw gekozen voor BM Daktechniek, dat zegt al genoeg! Na de goede ervaring in 2018 hebben wij opnieuw gekozen voor BM Daktechniek om een dakkapel aan de voorzijde van onze woning te plaatsen en ze konden op dezelfde dag ook onze twee dakramen vervangen voor kunststof. Ontzettend blij met de ruimte van deze prachtige prefab dakkapel. Tevens erg kundige & vriendelijke medewerkers die binnen no-time de dakkapel op onze woning hadden geplaatst. Een aanrader voor iedereen!

9

Mila

Diemen

21-07-2021

jamila_shah_@msn.com

De communicatie met BM Daktechniek verliep uitstekend. De plaatsing was binnen 4 uurtjes gedaan. Ze zijn kundig, vriendelijk, denken mee en behulpzaam. Ik ben zeer tevreden over BM Daktechniek en raad hen absoluut aan.

10

Fam Hafkamp

Apeldoorn

08-07-2021

J.hafkamp4@upcmail.nl

De mannen waren keurig op tijd, en 3,5 uur later waren ze klaar, echt een top team, kan ze iedereen aanbevelen.

9

A.Verplak

Amersfoort

30-06-2021

verplak@hotmail.com

Goede prijs/kwaliteit, goede communicatie van begin tot eind en vakmensen die de dakkapel komen plaatsen. Daarnaast komen ze de gemaakte afspraken perfect na. Een eventuele volgende dakkapel zal ik weer door BM Daktechniek laten plaatsen.

1 2 3 41
Wij nemen contact met u op