Ervaringen en beoordelingen

Lees wat klanten van ons vinden

Klanttevredenheid op basis van 509 beoordelingen

9
10

Dennis Breedijk

Noorden

14-04-2022

dennisbreedijk@gmail.com

Wat een goede service en wat ging het snel, binnen een paar uurtjes zat de dakkapel er al op! Het ziet er super mooi uit, zowel van buiten als van binnen, toppers! We zouden ze aan iedereen aanraden!

10

Arkadiusz Bieniosek

Harderwijk

20-04-2022

a.bieniosek@gmail.com

Supersnel gemonteerd, top vakmanschap, zeer tevreden met de kwaliteit.

10

Shaaneequa Peper

Meppel

08-04-2022

shaaneequa_peper@hotmail.com

Erg tevreden over het proces en eindresultaat.

9

Arnold

Nieuwegein

30-03-2022

arnoldkoekman@hotmail.com

Er zijn bij ons 2 dakkapellen geplaatst. Vooraf verliep het contact netjes en snel. De plaatsing verliep erg soepel en snel door vriendelijke technici. Het eindresultaat is helemaal super, dus erg tevreden.

10

familie Visser

Haarlem

14-03-2022

visservanwakeren@gmail.com

Vanochtend tegen 07.30 uur arriveerden de mannen van BM Daktechniek in Haarlem om een prefab dakkapel aan de achterzijde van onze woning te plaatsen, en rond 13.45 uur waren ze gewoon helemaal klaar! Alles ging top, het opmeten vooraf, het contact nadat de afspraak gemaakt was, de plaatsing zelf. Ik kan ze dan ook van harte aanbevelen!

9

Jelle

Hoogland

25-02-2022

jellebouritius@gmail.com

Enorm blij en tevreden met de afhandeling en afwerking van onze dakkapel. Vanaf het eerste moment van contact zijn we goed en netjes geholpen. Iemand langs gekomen om op te meten en uitleg te geven en het plaatsen zelf ging onwijs vlot en netjes! Zou BM daktechniek zeker aanraden na deze ervaring.

9

Snijder

Apeldoorn

04-02-2022

mandy.lamers@hotmail.com

Vandaag kwam onze dakkapel zoals afgesproken. Fijne vaklui kwamen hem plaatsen. Alles ging in overleg. We zijn erg tevreden met het eindresultaat!

8

j. van Beekhuizen

Putten

13-01-2022

john@vanbeekhuizen.eu

We zijn heel tevreden met onze dakkapel. Het werd geplaatst door zeer ervaren mensen. Bedankt.

9

J.Dijkstra

Gouda

21-01-2022

dijkstra.luhoff@tele2.nl

De dakkapel staat als een kroon op ons huis, netjes geplaatst door vakkundige werklieden daarnaast geef ik mijn complimenten aan het binnendienst team, niks is teveel altijd vriendelijk en meedenkend. Dit is de tweede dakkapel die wij lieten plaatsen door BM Daktechniek.

9

Jan Everaars

Almere

07-12-2021

j.everaars8@gmail.com

In een goed vooroverleg is het ontwerp vastgesteld en op tekening verwerkt. Op de afgesproken datum is het dakkapel vakkundig en snel geplaatst. Het resultaat: een mooi dakkapel geheel volgens verwachting.

8

Steven Schneemann

Utrecht

30-11-2021

stevenschn@hotmail.com

BM Daktechniek heeft bij ons twee dakkapellen geplaatst.

Positief: de telefoon wordt altijd bediend door heel vriendelijk personeel. De mannen die de dakkapellen kwamen plaatsen waren ook vriendelijk en kundig. Het regende bij plaatsing erg hard en de mannen hebben enorm doorgewerkt (zelfs hun ontbijtpauze overgeslagen). Ze kwamen om 0700 en waren om 1200 alweer klaar. De volgende dag lekten er twee draaikiepramen, toen zijn er weer twee mensen langsgeweest en hebben dit direct verholpen.

Negatief: de zolder was een behoorlijke ravage. Dat kwam uiteraard (groten)deels door het slechte weer, maar ik kreeg het vermoeden dat snel klaar zijn een hoge prioriteit had. Zo was er dakafval in een vloerbeschermer gerold (terwijl wij wel betaalden voor afvoer dakafval). Ik ben anderhalve dag bezig geweest om de ruimte weer begaanbaar te maken. Als de jongens met zijn 6-en een (half) uurtje langer bezig waren geweest, was dit denk ik beter voor elkaar.

Al met al wel erg tevreden. Vriendelijk en snel.

9

Jean-Luc Verbunt

Voorburg

24-11-2021

verbunt67@hotmail.com

Vanaf offerteaanvraag tot en met contractsluiting hebben de medewerkers van dit bedrijf een goede en fijne indruk achter gelaten. Er werd snel en duidelijk gereageerd op per e-mail en telefoon gestelde vragen. Dat gaf de doorslag bij het verstrekken van de opdracht aan dit bedrijf, in plaats van aan een concurrent. Prettig was ook dat een medewerker zelf kwam opmeten en de offerte persoonlijk met ons doornam.

De plaatsing op 24 november 2021 verliep volgens afspraak en planning. En dat terwijl de beide aanwezige werknemers de uitvoering zonder hun derde (zieke) collega moesten verrichten; en wij niet de gehele zoldervloer hadden voorzien van zeil of stuukrol. De werknemer stelde snel een eigen zeil beschikbaar, wat ons hielp bij het opruimen van het wat vrijgekomen gruis. Tijdens het werk werden wij goed op de hoogte gehouden van de voortgang, en werden wij geadviseerd. Zo ook over het alsnog niet laten uitvoeren van het afwerken van de zijwangen met MDF. Dit omdat wij deze wanden en het plafond zouden gaan stucen. Er werd dus goed meegedacht.

De enige wanklank was een discussie over minderwerk, waar na mijn idee sprake van was vanwege het niet uitvoeren van de MDF-afwerking van de zijwangen. Maar ook dat werd snel en naar redelijkheid, en daarmee naar tevredenheid, opgelost. Een klein minpuntje nog: de zolder werd niet bezemschoon achtergelaten. Maar goed, ze waren ook maar met z’n 2-en en ze stelde wel hun zeil kosteloos beschikbaar. Dit alles bij elkaar geteld, verklaart waarom ik ze een 9 heb gegeven. Maar qua uitvoering (kwaliteit en deugdelijkheid, voor zover ik dat kan beoordelen: ik ben geen bouwkundige) en offertebegeleiding verdienen ze een 10.

1 2 3 43
Wij nemen contact met u op