Ervaringen en beoordelingen

Lees wat klanten van ons vinden

Klanttevredenheid op basis van 484 beoordelingen

9
9

Jasper Hentzen

Doorn

20-07-2021

JSC_Hentzen@hotmail.com

Heel tevreden met het eindresultaat! De hele straat is jaloers op de 2 dakkapellen die we hebben laten plaatsen. Een oude dakkapel van 5m diende gesloopt te worden en een diepere 5m variant moest terug komen. Ook aan de voorkant kwam een 3m variant. Dit alles was om 15:00 al afgerond op dezelfde dag. Wat er bij mij uitspringt bij BM Daktechniek is de communicatie; telefoontjes worden daadwerkelijk opgenomen, terugbelverzoeken worden ook daadwerkelijk gedaan en offertevarianten worden netjes op papier gezet zonder mokken. In het offertetraject is er het een en ander niet helemaal soepel gelopen. Door echter te blijven communiceren en afspraken maken die ze ook nakomen zijn we al met al super goed geholpen.

10

Fam. Koning

Ede

14-07-2021

amy_laurens@hotmail.com

Opnieuw gekozen voor BM Daktechniek, dat zegt al genoeg! Na de goede ervaring in 2018 hebben wij opnieuw gekozen voor BM Daktechniek om een dakkapel aan de voorzijde van onze woning te plaatsen en ze konden op dezelfde dag ook onze twee dakramen vervangen voor kunststof. Ontzettend blij met de ruimte van deze prachtige prefab dakkapel. Tevens erg kundige & vriendelijke medewerkers die binnen no-time de dakkapel op onze woning hadden geplaatst. Een aanrader voor iedereen!

9

Mila

Diemen

21-07-2021

jamila_shah_@msn.com

De communicatie met BM Daktechniek verliep uitstekend. De plaatsing was binnen 4 uurtjes gedaan. Ze zijn kundig, vriendelijk, denken mee en behulpzaam. Ik ben zeer tevreden over BM Daktechniek en raad hen absoluut aan.

9

A.Verplak

Amersfoort

30-06-2021

verplak@hotmail.com

Goede prijs/kwaliteit, goede communicatie van begin tot eind en vakmensen die de dakkapel komen plaatsen. Daarnaast komen ze de gemaakte afspraken perfect na. Een eventuele volgende dakkapel zal ik weer door BM Daktechniek laten plaatsen.

9

Vera Oonk

Oegstgeest

20-05-2021

verahermanns@gmail.com

Snelle, goede service. Er wordt goed meegedacht en altijd snel gereageerd. De plaatsing verliep heel snel en goed. Dakkapel is mooi afgewerkt en voldoet helemaal aan de verwachtingen. Een mooie dakkapel waar we heel blij mee zijn!

10

Van Essen

Sassenheim

15-06-2021

Bartvanessen82@gmail.com

Communicatie en levering was top. Snel geleverd en geplaatst voor een goede prijs. Vriendelijke vakmannen, netjes geplaatst en schoon achter gelaten.

9

Frank van Mierlo

Leerdam

08-06-2021

frank.van.mierlo@volvo.com

Zeer vakkundig, eerlijk en meedenkend Grote klasse.

10

Fam van Eijkelenburg

Amersfoort

10-06-2021

Jeffreyveijkelenburg@gmail.com

Vandaag samen met de buren dakkapel laten plaatsen. Fijn geholpen en wat een service! Heel netjes gewerkt en wij zijn erg blij met het resultaat!!

8

Gerrit Marskamp

Harderwijk

07-06-2021

marskampg@gmail.com

Traject met duidelijke contactmomenten en afspraken worden keurig nagekomen. Bij vragen makkelijk te bereiken. Goede en vakbekwame plaatsing van de dakkapel en nette afwerking.

10

Patrick de Mink

Lelystad

01-06-2021

patrickdemink@hotmail.com

BM Daktechniek is DE specialist in dakkapellen! Tijdens het offertetraject is er onwijs veel telefonisch contact geweest tussen ons en BM Daktechniek om ervoor te zorgen dat ons ultieme dakkapel ook waargemaakt kon worden. Het dakkapel zelf ziet er onwijs strak uit, het is goed gemonteerd en van binnen prachtig afgetimmerd de volgende dag. Mijn complimenten voor de werkwijze en het eindresultaat! In de afgelopen twee dagen zijn wij overspoelt met vragen van de buren over BM Daktechniek. Schijnbaar hebben ze niet alleen bij ons indruk gemaakt.

9

Fons Wolffenbuttel

Arnhem

28-05-2021

fonswolffenbuttel@gmail.com

Van offerte tot plaatsing, goed geregeld. Ik vond het best spannend iets aan je dak te laten doen. Maar alles ging super relaxed, er was een duidelijke taak verdeling en geen discussies. Om half 8 kwamen ze en om 11 uur waren ze al klaar. Dakkapel geplaatst en dakraam vervangen. Ik geef een 9 i.p.v. een 10, omdat ik het wel fijn had gevonden als ik 1 of meerdere dagen van tevoren nog gebeld was om de laatste zaken door te nemen. Nu heb ik zelf gebeld en werd wederom prima te woord gestaan.

9

M Roodenburg

De Bilt

26-05-2021

marielwitteveen@gmail.com

Vriendelijke en zeer vakkundige monteurs. Plaatsing verliep prima en ging snel. Erg blij met het resultaat

1 2 3 41
Wij nemen contact met u op