Ervaringen en beoordelingen

Lees wat klanten van ons vinden

Klanttevredenheid op basis van 451 beoordelingen

9
9

N. Zijsling

Bennebroek

13-01-2021

info@zijsling.com

Na aanleiding van een positieve ervaring van een collega gekozen voor BM Daktechniek en geen moment spijt van gehad.
Het hele proces verliep uitstekend, levertijd was helaas wel lang maar dat zal momenteel geen uitzondering zijn. Aanvullende vragen werden snel beantwoord, verwijdering van oude dakkapel en plaatsing van de nieuwe, grotere dakkapel ging snel en voorspoedig. Erg blij met het eindresultaat en de extra ruimte op zolder.

10

Familie Lijten

Amsterdam

25-11-2020

familie.lijten@gmail.com

Wat een fijn bedrijf! Snelle reactie op mijn eerste mail. Een prettige afspraak bij ons thuis en snel een duidelijke offerte. Helaas was het druk, dus we moesten even geduld hebben. De plaatsingsdatum werd wel snel ingepland en er volgde een heldere mail met wat er van ons verwacht werd ter voorbereiding van de plaatsing. De heren waren op de dag van plaatsing mooi op tijd en 3 uur later zat onze dakkapel er op en was keurig afgewerkt. We ontdekten een klein dingetje en ook dat werd direct opgepakt. Ik kan niet anders dan super tevreden zijn en raad iedereen BM Daktechniek aan.

10

Robin van de Wetering

Utrecht

05-01-2021

rwetering999@gmail.com

De dakkapel is binnen 5 uurtjes geplaatst. De werkzaamheden verliepen soepel en alles is zeer netjes afgewerkt. We zijn zeer deskundig geholpen en zeer tevreden met het eindresultaat.

10

Fam. M. van der Voort – Rietbergen

Bunnik

11-06-2020

maartenvandervoort@gmail.com

Wij zijn ontzettend blij met ons dakkapel. Bij de intake zijn we goed geadviseerd over de afmetingen. De plaatsing ging voorspoedig en zorgvuldig. De dakkapel staat bij het schrijven van deze review er al 5 maanden op zonder enig lekkage of scheuren; topwerk dus!

9

M. Kwakernaak

Ugchelen

10-12-2020

martijnkwak@hotmail.com

Na lang wachten werd dan eindelijk de dakkapel geplaatst. Het voortraject verliep heel soepel, inclusief de vergunningaanvraag.

Het plaatsen gebeurde door 2 vriendelijke heren, die van aanpakken wisten. Binnen no time was de uitsparing uit het dak gemaakt, en niet veel later zat ook de dakkapel al op het dak. Nog even snel afwerken, en er was ook nog tijd om met ons te kijken hoe we het timmerwerk zelf netjes kunnen afmaken.

Dik tevreden met de dakkapel, service en de extra ruimte die we gekregen hebben!

9

S. Marti

Hoogland

13-11-2020

hj.marti52@gmail.com

Betrouwbaar bedrijf, zeer tevreden over BM Daktechniek. Vriendelijk personeel, werkzaamheden netjes verricht.

9

Nienke Fraenk

Zaandam

01-12-2020

nhiemstra@hotmail.com

Super tevreden met ons net geplaatste dakkapel. Waren keurig op tijd, jongens waren met zn drieën, gingen netjes en snel te werk. Goed op elkaar ingespeeld. Probleempje dat ze tegen kwamen onder de dakpannen voor ons opgelost, super blij mee. Zo blij met de ruimte die we erbij gekregen hebben. Bedankt BM Daktechniek.

8

Harry

Amersfoort

02-12-2020

harrydijkema@hotmail.com

Keurige dakkapel, vakkundig geplaatst. Het is een grote investering, maar we krijgen er erg veel ruimte voor terug. Tevreden klant!

9

Rianne

Almere

27-11-2020

riannedeboer60@hotmail.com

Vandaag is onze dakkapel dan eindelijk geplaatst! De mannen waren er vroeg in de ochtend en rond half 1 waren ze al klaar. Vriendelijk en kundig, anders kan ik niet van ze zeggen. De ruimte is door de dakkapel enorm groot geworden en er valt veel licht binnen. Ook het aftimmeren is netjes gedaan. Wij zijn erg tevreden!

9

Buitenhuis E

Hoogland

13-11-2020

evert2000@ziggo.nl

Zeer betrouwbaar bedrijf. Komt afspraken na. Nette afwerking . Zeer tevreden over BM Daktechniek. Bij telefonische contacten heel goed geholpen en zeer vriendelijk.

9

Fred Niezink

Apeldoorn

04-11-2020

f.niezink@solcon.nl

Contact met het bedrijf was vanaf het eerste moment positief. Tijdens het 1e contact kregen we goede adviezen en de adviseur was deskundig. Het vervangen van de huidige dakkapel ging vlot. Om 07.45 werd begonnen met het vervangen van de oude dakkapel en om 11.45 was alles gereed, inclusief het van binnen aftimmeren. Vakwerk!! Het geheel werd keurig achtergelaten. Het contact met de werklieden was plezierig.

9

Alex

Haarlem

11-11-2020

amklokman@hotmail.com

De 2e dakkapel van BM Daktechniek is gisteren geplaatst (2 jaar geleden de eerste); is weer keurig volgens spec geplaatst!

1 2 3 38
Wij nemen contact met u op