Ervaringen en beoordelingen

Lees wat klanten van ons vinden

Klanttevredenheid op basis van 433 beoordelingen

9
9

Simon Mingaars

Breda

24-09-2020

bmdaktechniek@dezorian.e4ward.com

Zeer snel geplaatst. 7:30 begonnen en om 13:00 klaar. Met 2 mannen hebben ze de prefab dakkapel vakkundig geplaatst. De mannen hebben netjes gewerkt. Alle rommel opgeruimd.

9

Thomas de Berg

Gouda

23-09-2020

tdeberg@gmail.com

Niets dan lof over de service. Alles netjes opgemeten van te voren en op de dag van levering hebben ze nog keurig gevraagd hoe de dakkapel te plaatsen qua diepte.
De afwerking was vrij netjes, 1 spijker misgeslagen, die heb ik zelf afgesneden. Keurig op tijd klaar, half 8 begonnen, rond 13 uur klaar.
Na afloop nog enig advies over de staat van dakpannen en schoorsteen mogen ontvangen.

8

Anja Ekelaar

Rotterdam

10-09-2020

aekelaar@upcmail.nl

Logistiek helemaal in orde. Plaatsing netjes en snel gedaan. Er zou iets meer afgewerkt kunnen worden, zeker gezien de tijd die ruimschoots voldoende was.

8

M. van Genderen

Amersfoort

02-09-2020

marcel.genderen@gmail.com

Wij zijn echt heel blij met onze nieuwe dakkapel. Twee hele nette monteurs waren keurig op tijd. Ze hebben heel netjes de oude dakkapel verwijderd, en minimale schade aan het huis. We zullen BM-Daktechniek zeker aanraden aan andere mensen.

9

BENEDITA MENDES DA SILVA MATOS DIAS

ALMERE

01-09-2020

BENEDITAMENDESDASILVA1@GMAIL.COM

we zijn zeer tevreden over de plaatsing van onze dakkapel, zoals beloofd in een dag gezet en uitstekend afgewerkt. De team zijn heel vriendelijke en vakkundig.
We radden dit bedrijf aan iedereen die een dakkapel wenst.

Fam. Mendes Matos Dias

10

AH Kooij

Eelde

31-07-2020

a.h.kooij+bmdaktechniek@gmail.com

Perfecte ervaring. Altijd netjes te woord gestaan. Het plaatsen van de dakkapel was aan het einde van de ochtend al afgerond. Vakkundig, precies met als resultaat een zeer tevreden klant.

9

Maarten

Maarssen

15-07-2020

maartensnoek@hotmail.com

Geheel volgens afspraak hebben ze onze dakkapel geplaatst op het afgesproken tijdstip. Alles is volgens afspraak uitgevoerd. De dakkapel is netjes afgewerkt en goede materialen zijn toegepast. De werkzaamheden zijn uitgevoerd door vakmannen die precies weten wat ze moeten doen en die netjes werken. Wij raden BM dakkapellen dan ook zonder enig voorbehoud aan.

10

Israe

Utrecht

16-08-2020

israe_1209@icloud.com

Jullie hebben goed werk geleverd. Ik ben tevreden over het kwaliteit en het werkzaamheden. Jullie hebben ook het dakkapel geplaatst zoals het hoort !

10

Van Baardewijk

Leusden

30-07-2020

ingevanbaardewijk@hotmail.com

Na het besluit genomen te hebben toch een dakkapel te willen, bleek dat in onze tijdsplanning nog lastig te worden. Maar BM heeft ons fantastisch geholpen door een plekje voor de bouwvak vrij te maken. Zo konden we toch op tijd een dakkapel krijgen.
Een hele mooie dakkapel is bij ons geplaatst op de eerste verdieping over 2 kamers. Met alles wat nodig is bij een kamer op het zuiden. Volgende dag is alles netjes afgetimmerd en kregen we tips mee hoe we het best alles kunnen afwerken. Super service en wat zijn we blij met de ruimte.

10

Nederveen

Zeewolde

24-07-2020

wnederveen80@gmail.com

Vanaf het eerste contact een goed gevoel. Er werd goed meegedacht over opties en ook dingen afgeraden (Als wij onnodige opties hadden bedacht.) Vandaag waren ze om 7 uur ter plaatse en rond 14 uur vertrok de laatste, na het plaatsen van 2 dakkapellen. Alles weer netjes veegschoon achter gelaten en wij met een zee van ruimte op onze zolder. Denk niet dat het op korte termijn weer nodig zal zijn maar anders zeker weer Barry en zijn team.

9

Sophie van Manen

Ermelo

09-07-2020

sophie@van-manen.eu

Goede begeleiding vooraf gekregen. Actief meegedacht toen meten in het nieuwe huis niet mogelijk was. Kleine problemen in informatie voorziening en afstemming werden adequaat opgelost. Goede telefonische bereikbaarheid. Snelle plaatsing op de dag zelf en vriendelijke werkmannen.

9

Gert Poel

Leiden

07-07-2020

g.poel@aol.nl

Vanochtend geplaatst naar volle tevredenheid.

1 2 3 37
Wij nemen contact met u op