Ervaringen en beoordelingen

Lees wat klanten van ons vinden

Klanttevredenheid op basis van 422 beoordelingen

9
9

Gert Poel

Leiden

07-07-2020

g.poel@aol.nl

Vanochtend geplaatst naar volle tevredenheid.

9

A. van Beek

Meppel

26-06-2020

avanbeek1@home.nl

Het zoeken naar het juiste dakkapel tot het plaatsen is een heel traject. Voor het vinden van het juiste dakkapel mag wel wat meer ondersteuning worden geleverd. Meer aandacht voor de persoonlijke wensen van de klant. Uiteindelijk hebben wij een dakkapel welke uitstekend past bij onze woning. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Het contact over het traject is goed verlopen. Het plaatsen van het dakkapel is snel en probleemloos gegaan. De medewerkers zijn kundig en vriendelijk.

9

Nederpel

Schiedam

30-06-2020

w_bussel@hotmail.com

Alles goed geregeld, erg netjes afgeleverd en vriendelijk personeel.
Maar niemand is een 10, vandaar een 9..maar prima in orde en we zouden dit bedrijf zeker aanraden!

10

Rick Meijer

Waddinxveen

24-06-2020

rick.meijer1987@gmail.com

Binnen 5 uur een dakkapel en dakraam geplaatst. Ook meteen een nieuwe spant geplaatst en de oude verwijdert. Echt super gedaan door de harde werkers van BM Daktechniek!

9

Ronald Boersbroek

Lelystad

22-06-2020

r.boersbroek@gmail.com

Vandaag geplaatst, dol- enthousiast!! Dit is een absolute meerwaarde voor ons huis. Twee vriendelijke en vakkundige medewerkers op het dak. BM Daktechniek; daar kun je blind op varen!

10

Jeroen

Staneke

12-06-2020

jeroen.staneke@icloud.com

Helemaal super, echt mooi ✅

9

Nadels

Blokker

09-06-2020

nadels@xs4all.nl

Stipt om zeven uur in die morgen stonden de twee medewerkers van BM voor ons huis in Blokker.
Om 8 uur stond de kraan er en kon de oude dakkapel vervangen worden? Prima teamwork !
Nb. In het verleden waren diverse dakpannen niet goed teruggeplaatst, (lekkage) de medewerkers waren niet te beroerd de pannen nu wel goed te plaatsen. Staaltje van verder kijken dan je neus lang is. Erg gewaardeerd! Nog even pinnen en daar kon afscheid genomen worden. Helaas geen ferme handdruk dit ivm Corona….

9

Schoevaars

Zoetermeer

04-06-2020

pasch@ziggo.nl

Zijn zeer tevreden. Er werd met 5 man hard en zeer netjes gewerkt. Zelfs de straat is aangeveegd na plaatsing. Dakkapel staat er prima op, precies zoals afgesproken. We zullen reclame maken voor jullie bedrijf.

8

Gabrielle Stegeman

Apeldoorn

02-06-2020

gabriellestegeman@kpnmail.nl

Van offerte tot en met het plaatsen prima verlopen. Door het warme weer is er een kleine beschadiging aan het dakkapel ontstaan maar de afspraak om dit te herstellen staat al. Prima service.

10

monique lawa

Nieuwegein

29-05-2020

monique.lawa@gmail.com

Communicatie verliep heel soepel en fijn. BM daktechniek houdt zich keurig aan alle gemaakte afspraken. Dakkapel is heel erg snel en netjes geplaatst. Ik ben er super blij mee, ziet er fantastisch mooi uit! Ik beveel jullie ten zeerste aan! Bedankt!

10

van Diemen

Woerden

27-05-2020

marvinenmanon@gmail.com

Wij zijn zeer tevreden met onze dakkapel van BM daktechniek! De mannen zijn zeer goed op elkaar ingespeeld, zijn vriendelijk en houden goed rekening met de wensen van de klant. We hebben inmiddels al verscheidene complimenten ontvangen van onze buurtbewoners over dat het er zo mooi en netjes uitziet. Een echte aanrader dus!

9

Fam. Kops

Purmerend

24-05-2020

ziggy_marey@ziggo.nl

Ondanks harde wind is de dakkapel zeer kundig geplaatst. Dankzij goed en persoonlijk overleg, wisten we precies wat we zouden krijgen en dat is ook waargemaakt.

1 2 3 36
Wij nemen contact met u op