Ervaringen en beoordelingen

Lees wat klanten van ons vinden

Klanttevredenheid op basis van 412 beoordelingen

9
10

monique lawa

Nieuwegein

29-05-2020

monique.lawa@gmail.com

Communicatie verliep heel soepel en fijn. BM daktechniek houdt zich keurig aan alle gemaakte afspraken. Dakkapel is heel erg snel en netjes geplaatst. Ik ben er super blij mee, ziet er fantastisch mooi uit! Ik beveel jullie ten zeerste aan! Bedankt!

9

Fam. Kops

Purmerend

24-05-2020

ziggy_marey@ziggo.nl

Ondanks harde wind is de dakkapel zeer kundig geplaatst. Dankzij goed en persoonlijk overleg, wisten we precies wat we zouden krijgen en dat is ook waargemaakt.

9

Roy Hoeksema

Almere

20-05-2020

emaro2000@hotmail.com

Onze bestaande dakkapel is afgelopen week snel en vakkundig door BM Daktechniek vervangen. Het contact vooraf verliep soepel; er werd snel op onze emails gereageerd. Op de dag zelf waren ze keurig op tijd, en na 6 uur was de klus geklaard. Alle grove rommel is netjes opgeruimd; ‘gelukkig’ viel er voor ons ook nog genoeg te vegen.. Kortom, een bedrijf waar wij graag opnieuw in zee mee zouden gaan en die wij een ieder ander zouden aanbevelen!

8

S van Lienden

Wenum-Wiesel

12-05-2020

s.vanlienden@gmail.com

Dakkapel is snel en vakkundig geplaatst en ziet er prachtig uit! Contact verliep prettig voor en tijdens de bouw. Enige minpuntje is dat er na de bouw overal door de tuin snippers keralit en isolatie lagen.

10

Rocco Haye

Maarn

06-05-2020

rocco@haye.info

Dakkapel plaatsen in één dag? Niets van waar want ze reden om 12:15 uur alweer weg! Echt alles zat mee dus men was na een halve dag alweer klaar. De afwerking en montage zijn superstrak, alle wijzigingen en opties die wij wilden waren allemaal geen probleem en zijn ook netjes uitgevoerd.
Ver boven verwachting en een regelrechte aanrader!

8

D.J. van Harten

Zoetermeer

31-03-2020

dvharten@telfort.nl

Oude dakkapel snel en vakkundig verwijderd en nieuwe geplaatst. Alles verlopen volgens afspraak. Doordat de nieuwe dakkapel 20 cm lager was dan de oude, was het echter een hele klus om de betimmering aan de binnenzijde goed aan te sluiten op het bestaande (hogere) platte dak.

9

Mark

Huis ter Heide

03-04-2020

markschaap@gmail.com

Erg blij met onze dakkapel! De mannen hebben hard gewerkt en toen het begon te regenen, hebben ze er alles aan gedaan om wateroverlast zo veel mogelijk te voorkomen. De dakkapel zelf ziet er keurig uit van buiten. Met de binnenkant gaan we zelf nog aan de slag (aftimmeren). BM daktechniek is zeker een aanrader!

9

C.S. Zuidema

Lelystad

01-04-2020

simonezuidema@hotmail.com

Vanaf het begin zeer professioneel. Wij zouden de dakkapel een jaar eerder doen maar door familieomstandigheden lukte dat niet. Ondanks dat het een jaar later was, kregen wij toch dezelfde offerte aangeboden. Het inmeten ging ook zeer professioneel en kregen wij nog aanvullend advies m.b.t. plaatsen zonnepanelen et cetera. Vooraf een uitgebreide brief met aangegeven wat er allemaal geregeld moet worden voor de dag van plaatsing. Overzichtelijk en heel erg fijn. Op de dag zelf kwam er een superleuk team. Ze hadden alle begrip voor onze maatregelen t.a.v. de Corona en hielden zich er ook aan. Binnen een mum van tijd stond de dakkapel erop. Prachtige dakkapel en nu een zee van ruimte. Als we ooit weer een dakkapel willen laten plaatsen, dan is BM daktechniek de eerste die we bellen. Heren bedankt en extra complimenten voor de dame aan de telefoon die heel goed heeft geacteerd toen de afvalcontainer per ongeluk verkeerd werd afgeleverd door de externe partij. Ga zo door.

8

Josje Buis

Arnhem

17-03-2020

josjebuis@outlook.com

Zeer vriendelijke mensen, zowel op kantoor als de medewerkers die komen plaatsen. Snel en vakkundig gewerkt. Paar kleine dingen vergeten, maar 2 dagen later meteen in orde gemaakt. Heel tevreden!

8

Sonja Kramer

Amsterdam

12-03-2020

sonjaflorentina@hotmail.com

Vakmensen, er wordt goed doorgewerkt. In 2010 zijn er al 2 grote dakkapellen door jullie geplaatst. Een tevreden klant komt altijd terug.

9

Gerdine Van Harten

Zoetermeer

10-03-2020

harten@gsr.nl

Blij met mijn mooie dakkapel. Meer licht en ruimte binnen en buiten een strakke uitstraling. Goede communicatie in de voorbereiding, zeer snelle en efficiënte plaatsing in een ochtend. Het was slecht weer, waardoor heel hard doorgewerkt is om wateroverlast binnen te beperken. De afwerking en aansluiting van de balken op het dak is wel wat ruwer en minder precies dan ik had verwacht.

10

Ed Groen in Groen in ’t Woud

Zoetermeer

03-03-2020

ed@edgro.nl

Op de dag van de plaatsing was het mooi weer en was de kraan voor het dakkapel op tijd aanwezig. De jongens werken heel erg hard en hebben het nieuwe dakkapel netjes geplaatst. Wij zijn blij dat we voor een nieuwe hebben gekozen en niet hebben gekozen om de oude te renoveren. De kunststof kozijnen zien er perfect uit en sluiten als een koelkast deur.

1 2 3 35
Wij nemen contact met u op