Een dakkapel is een investering in licht en ruimte. Het is een investering voor tientallen jaren in woonplezier en waarde van uw huis. Toch komt er een moment waarop uw bestaande dakkapel moet vervangen. Wanneer neemt u die beslissing? En welke stappen moet u dan ondernemen?

Wanneer moet ik een dakkapel vervangen?

Een dakkapel heeft – net als uw huis – onderhoud nodig. Daarmee wordt de levensduur verlengd en geniet u op een zorgeloze manier van uw investering.
Een dakkapel is continue onderhevig aan weersinvloeden. Herfststormen, regen-, hagel en sneeuwbuien en niet te vergeten zonlicht en warmte van de zon, zorgen ervoor dat uw dakkapel slijt, ook als u deze goed onderhoudt. Een houten dakkapel gaat uiteindelijk gemiddeld 30 jaar mee, een kunststof dakkapel tot wel 60 jaar.

Wat kost het om een dakkapel te vervangen?

De prijs van het vervangen van een dakkapel is afhankelijk van de grootte en de keuze van het materiaal van de nieuwe dakkapel.

Verwijderen van de oude dakkapel

Bij BM Dakkapel beschouwen we het verwijderen van uw oude dakkapel als service. U hoeft hier dan ook niet extra voor te betalen. Onze kraan kan de oude dakkapel vaak zijn geheel verwijderen. Het afvoeren van het materiaal kunt u zelf doen of laat u tegen meerprijs door BM Daktechniek uitvoeren.

Kies voor een specialist

Overweegt u om uw dakkapel te vervangen? Neem dan contact met BM Daktechniek op. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het vervaardigen en plaatsen van kwalitatief hoogwaardige dakkapellen.
In onze dakkapel showroom in Harderwijk kunt u op afspraak verschillende materialen en afwerkingen bekijken zodat u de juiste dakkapel voor uw huis kunt uitzoeken.

Offerte dakkapel vervangen

Een offerte kunt u ook online aanvragen met het doorgeven van de afmetingen en uw wensen heeft u snel een indicatieve prijs in huis.

Een ding is zeker; met een nieuwe dakkapel van BM Daktechniek blijft u genieten van extra licht en ruimte in uw huis!

Wij nemen contact met u op