Dakkapel 7 meter

Overweegt u een extra brede dakkapel van 7 meter? Dan bent u bij BM Daktechniek aan het juiste adres. Met zo’n ruime toevoeging aan uw woning kunt u veel extra vierkante meters realiseren en meerdere kanten op wat betreft de indeling. Zo kunt u meerdere slaapkamers creëren, een extra badkamer of bijvoorbeeld een ruim thuiskantoor. Een royale dakkapel van 7 meter biedt dus verrassend veel interessante mogelijkheden. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Onze specialisten informeren en adviseren u graag en hebben ruime ervaring met het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van extra brede dakkapellen.

Offerte aanvragen
dakkapel van 4 meter

3 voordelen van een extra brede dakkapel

Een extra brede dakkapel van 7 meter biedt een scala aan mogelijkheden. Dat levert veel verrassende voordelen op. Dit zijn er drie:

1. Flinke waardestijging van uw woning
Een royale dakkapel zorgt ervoor dat uw woning meer waard wordt. Een groot voordeel als u in de toekomst uw huis overweegt te verkopen. Dat maakt een dakkapel van 7 meter een slimme investering. Daarnaast levert een brede dakkapel niet alleen extra vierkante meters op, maar het verbetert ook de algehele uitstraling van uw woning.

2. Meer woongenot en mogelijkheden
Als u kiest voor het plaatsen van een extra brede dakkapel, zal dit direct meer woongenot opleveren. U profiteert van meer licht en ruimte in huis. Door de extra vierkante meters kunt u nieuwe indelingen of kamers realiseren. Wat dacht u van een ruime slaapkamer met ensuite badkamer of twee extra kinderkamers? Er zijn eindeloos veel mogelijkheden.

3. Verbeterde ventilatie en meer gezonde lucht in huis
Een dakkapel van 7 meter zorgt voor een betere luchtcirculatie op zolder, wat resulteert in een frisser en gezonder binnenklimaat. Door ramen en ventilatieroosters profiteert u van meer frisse lucht in huis. Dit is beter voor uw gezondheid én helpt vochtproblemen in huis te voorkomen.

Prefab of traditionele dakkapel van 7 meter?

Bij BM Daktechniek worden alle dakkapellen – dus ook die van 7 meter breed – op maat gemaakt in onze eigen werkplaats. Wat maakt een prefab dakkapel dan anders dan een traditionele? Het grote verschil zit ‘m in het transport en de plaatsing. Een prefab dakkapel van 7 meter breed is al helemaal ‘af’ als deze op uw woning wordt geplaatst. Een traditionele dakkapel moet ter plaatse nog worden opgebouwd. Dit kost meer tijd, zorgt voor meer geluidsoverlast en meer bouwafval. Een extra brede prefab dakkapel kan daarom een interessante keuze zijn voor uw woning. Zeker bij nieuwere woningen is een prefab dakkapel zeer geschikt.

Lees meer over onze prefab dakkapellen

kunststof-dakkapel-gladde-beplating-bm-daktechniek

Kunststof dakkapel met gladde beplating

Meer informatie
houtlook-dakkapel-bm-daktechniek

Kunststof dakkapel met houtlook

Meer informatie

Meerdere opties mogelijk

> Ontdek welke mogelijkheden kunststof dakkapellen bieden. Bekijk onze fotogalerij voor inspiratie of bezoek onze showroom.
> Bel ons voor meer informatie over de voor- en nadelen van kunststof dakkapellen. Of vraag geheel vrijblijvend online een dakkapel offerte aan.

Wat is de prijs van een dakkapel van 7 meter?

Er is geen standaard prijs voor een dakkapel van 7 meter breed. Een kleinere dakkapel is in verhouding wel duurder dan een brede dakkapel. Dat komt onder andere doordat de kraan- en arbeidskosten gelijk zijn. Toch kunnen de kosten van een dakkapel van 7 meter flink variëren. Dat komt door de afhankelijkheid van verschillende factoren, zoals het type materiaal dat u kiest, de afwerking en eventuele extra opties. Elke dakkapel van BM Daktechniek wordt op maat voor uw woning gemaakt en is daarmee uniek.

Bekijk ons werk

Inspiratie en
Ideeën nodig?

Bekijk ze hieronder

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9

voor plaatsing in de maand september 2024

€250,- Offerte aanvragen

Bekijk onze prijzen en aanbiedingen.

Meer info
Wij nemen contact met u op

ALLE TYPEN
DAKKAPELLEN

Meer info en prijzen