Dakkapel offerte

Vraag snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aan

Bij BM Daktechniek begrijpen we dat het plaatsen van een dakkapel een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij de mogelijkheid om direct vrijblijvend een offerte aan te vragen. Er zijn twee mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is dat u eenvoudig een snelle offerte aanvraagt. Hier vult u uw gegevens en uw wens voor het type dakkapel, het soort gevel en het materiaal. Wij raden optie twee aan als u uw dakkapel zelf wilt samenstellen. Dit kan via onze handige online tool. In beide gevallen ontvangt u binnen enkele dagen een vrijblijvende offerte per e-mail. Maak hieronder een keuze.

Vraag een snelle offerte aan

…wij denken graag met u mee wat het beste past

Stel uw dakkapel zelf samen

…en ontvang een uitgebreide offerte

In 6 stappen een uitgebreide dakkapel offerte

Wanneer u kiest voor de uitgebreide optie om uw dakkapel zelf online samen te stellen, dient u zes verschillende stappen te doorlopen. Dit lichten we kort even toe:

Stap 1: Bepaal de dakhelling
Schat de helling van uw dak in en selecteer de juiste hellingshoek.

Stap 2: Geef de specificaties van uw dakkapel aan
Geef aan wat ongeveer de breedte en hoogte moet worden van uw gewenste dakkapel. Hier kiest u ook het type dakkapel.

Stap 3: Denk na over de kozijnen
Bij deze stap vragen wij u om aan te geven wat de gewenste indeling is van de kozijnen van uw dakkapel.

Stap 4: Vermeld opties en extra’s
Overweegt u een kunststof of toch Meranti (hout) dakkapel? Maak een keuze uit de gewenste materialen, kleuren en andere extra’s.

Stap 5: Voeg aanvullende informatie toe
Bij deze stap vragen wij u om aanvullende informatie, zoals op welke etage de dakkapel geplaatst moet worden.

Stap 6: Verstuur de aanvraag
Tot slot vragen wij u om uw contactgegevens in te vullen. Daarna verstuurt u de aanvraag direct online.

Gebruiksvoorwaarden

Op het gebruik van de module zijn de Gebruiksvoorwaarden Website en Modules BM Daktechniek van toepassing. Door de module te gebruiken, gaat u akkoord met de toepasselijkheid van de voorwaarden.

Wilt u gebruik maken van de vroegboekactie? Tijdens de actieperiode ontvangt u automatisch € 250,- vroegboekkorting op uw dakkapel in november 2024. U hoeft dit niet apart bij uw offerteaanvraag aan te geven. Twijfelt u of heeft u vragen over uw aanvraag, neem dan gerust contact met ons op. Bel of e-mail ons voor advies.

dakkapel-schuin-dak-bm-daktechniek

Wat gaat uw dakkapel kosten? 

Na het voltooien van uw aanvraag voor een nieuwe dakkapel, ontvangt u binnen enkele dagen een vrijblijvende offerte. Deze sturen wij altijd per e-mail toe. Heeft u nu al vragen over de kosten of behoefte aan meer informatie? De kosten van een nieuwe dakkapel hangen van meerdere factoren af. Onze adviseurs staan u graag te woord. Het is ook mogelijk om op afspraak onze showroom te bezoeken. Wat uw keuze ook is, bij BM Daktechniek kunt u rekenen op een heldere, transparante offerte en uitstekende service.

voor plaatsing in de maand november 2024

€250,- Offerte aanvragen

Bekijk onze prijzen en aanbiedingen.

Meer info

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9

Veelgestelde vragen

Wat kost een dakkapel?

De prijs van een dakkapel hangt af van verschillende factoren, zoals de afmetingen, het type woning, het materiaal en de gewenste afwerking. Een dakkapel levert meer licht en ruimte op en is daarom altijd een goede investering in uw huis. Alle dakkapellen van BM Daktechniek worden op maat voor u gemaakt. Via onze website kunt u heel eenvoudig een snelle en uitgebreide offerte aanvragen. In beide gevallen ontvangt u binnen enkele dagen een voorstel per e-mail.

Waarom een dakkapel offerte?

Het aanvragen van een offerte voor een dakkapel is belangrijk omdat het u inzicht geeft in de kosten van het ontwerpen, vervaardigen en het plaatsen van de dakkapel. Zo bent u goed geïnformeerd en komt u nooit voor verrassingen te staan. Via onze handige online tool kunt u op twee manieren direct een offerte aanvragen via onze website. Wist u dat BM Daktechniek ook een eigen showroom heeft? Deze is op afspraak te bezoeken.

Is een offerte aanvraag vrijblijvend?

Wanneer u een offerte aanvraagt is het voorstel dat u ontvangt altijd vrijblijvend. U zit dus nog nergens aan vast en kunt de offerte rustig bekijken. Onze specialisten staan u graag te woord bij vragen over de offerte of mogelijke aanpassingen. Goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Laat u daarom goed adviseren. Samen met u creëren we een dakkapel die perfect bij uw woning en wensen past. Er zijn oneindig veel mogelijkheden.

Wat moet ik vermelden in mijn offerte aanvraag?

BM Daktechniek biedt twee opties wat betreft het aanvragen van een offerte. Via onze handige online tool kunt u een snelle offerte aanvragen of een uitgebreide offerte. Een uitgebreide offerte raden wij aan als u zelf uw dakkapel online wilt samenstellen. Het is belangrijk om zo specifiek mogelijk te zijn in een offerte aanvraag. U moet bijvoorbeeld de gewenste afmetingen vermelden, kiezen uit een type materiaal en alvast nadenken over de gewenste afwerking. Zo kunnen onze specialisten een offerte opstellen die goed aansluit bij uw wensen.