Dakkapel 5 meter

Een dakkapel van 5 meter breed voegt niet alleen extra vierkante meters toe, maar ook waarde aan uw woning. Overweegt u een brede dakkapel? Dan bent u bij BM Daktechniek aan het juiste adres. Onze specialisten hebben veel ervaring met het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van een dakkapel van 5 meter breed. Royale dakkapellen bieden verrassend veel mogelijkheden en worden – net als al onze andere dakkapellen – op maat voor u gemaakt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? We informeren en adviseren u graag.

Offerte aanvragen
dakkapel van 4 meter

De indeling van een dakkapel van 5 meter

Met een dakkapel van 5 meter breed kunt u voor verschillende indelingen kiezen. Denk aan een ruime en lichte slaapkamer met comfortabele werkplek of bijvoorbeeld meerdere slaapkamers. U kunt de brede dakkapel geheel naar uw wens laten indelen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Onze specialisten denken daarom graag met u mee. Met een dakkapel van 5 meter breed geniet u van vele extra vierkante meters en een overvloed aan licht. Een waardevolle toevoeging aan uw woning!

Een dakkapel op maat voor uw gemaakt

Al onze dakkapellen worden op maat voor u gemaakt. Dat geldt dus ook voor een dakkapel van 3 meter breed. Onze specialisten creëren samen met u een dakkapel die volledig aansluit bij uw woning, wensen en smaak. Dat maakt uw nieuwe dakkapel uniek. Voor een dakkapel van 3 meter kunt u uit diverse uitvoeringen kiezen, variërend van duurzaam hout tot een onderhoudsvriendelijk kunststof dakkapel of een combinatie: een kunststof houtlook dakkapel. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende kleuren en andere extra opties, zoals insectenhorren en ventilatieroosters.

Bekijk projecten in uw buurt
kunststof-dakkapel-gladde-beplating-bm-daktechniek

Kunststof dakkapel met gladde beplating

Meer informatie
houtlook-dakkapel-bm-daktechniek

Kunststof dakkapel met houtlook

Meer informatie

Meerdere opties mogelijk

> Ontdek welke mogelijkheden kunststof dakkapellen bieden. Bekijk onze fotogalerij voor inspiratie of bezoek onze showroom.
> Bel ons voor meer informatie over de voor- en nadelen van kunststof dakkapellen. Of vraag geheel vrijblijvend online een dakkapel offerte aan.

Dakkapel van 5 meter biedt verrassend veel voordelen

Twijfelt u nog over een dakkapel van 5 meter breed? Dan is het goed om te weten dat dit veel verrassende voordelen oplevert. Het grootste voordeel is natuurlijk de flinke hoeveelheid extra ruimte. Een brede dakkapel levert direct meer vierkante meters op, zorgt voor meer lichtinval in huis en geeft uw woning van buiten een unieke uitstraling. Bij BM Daktechniek profiteert u ook van deze voordelen:

 • Een dakkapel perfect op maat
 • Altijd passend advies
 • Prijs dakkapel 5 meter is inclusief montage
 • Aanzienlijk extra vierkante meters én licht
 • Waardevermeerdering voor uw woning
 • In één dag geplaatst
 • Standaard 10 jaar garantie op uw dakkapel
 • Mogelijkheid tot houten of kunststof dakkapel
 • Materialen van hoogwaardige kwaliteit
 • Extra opties mogelijk, zoals zonwering
 • Standaard uitgerust met beglazing Isolatieglas HR++
 • Standaard uitgerust met draaikiepraam
Bekijk projecten in uw buurt

Inspiratie en
Ideeën nodig?

Bekijk ze hieronder

Wat kost een dakkapel van 5 meter breed?

Het is begrijpelijk dat u benieuwd bent naar de kosten van een dakkapel van 5 meter breed. Hoe breder de dakkapel, hoe hoger de kosten. Dat komt onder meer doordat een brede dakkapel aanzienlijk groter is dan een kleinere dakkapel. Dat vraagt om meer arbeidsintensief werk. Dat neemt niet weg dat juist brede dakkapellen, zoals een dakkapel van 5 meter, de investering waard zijn. Met deze royale toevoeging geniet u niet alleen direct van meer woonplezier, ruimte en licht, maar verhoogt u ook de waarde van uw huis op de lange termijn.

Tarieven opvragen?

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9

voor plaatsing in de maand september 2024

€250,- Offerte aanvragen

Bekijk onze prijzen en aanbiedingen.

Meer info
Wij nemen contact met u op

ALLE TYPEN
DAKKAPELLEN

Meer info en prijzen