Als het om dakkapellen gaat is 2024 hét jaar van de moderne en strakke uitstraling, elegante kleuren en een duurzaam design. Inspiratie nodig? Lees dan snel verder over de meest opvallende dakkapel trends in 2024.

Dakkapellen zijn al lang niet meer slechts een functionele toevoeging aan uw woning. In 2024 draait alles rondom de dakkapel om een moderne uitstraling en duurzaam design. De nieuwste trends bieden een scala aan mogelijkheden om uw woning komend jaar nieuw leven in te blazen. We hebben vier interessante trends voor u op een rij gezet.

 1. Dakkapel met strakke en moderne uitstraling

  Minimalistisch, strak, stoer en robuust. In 2024 blijft de minimalistische en moderne uitstraling van een dakkapel populair. Strakke lijnen en robuuste ontwerpen geven uw woning een moderne uitstraling. Een mooi voorbeeld hiervan is het kadermodel dakkapel. Bij dit type dakkapel is de voorzijde voorzien van een ‘kaderrand’, wat zorgt voor een moderne look en luxe uitstraling.

 2. Dakkapel in elegante en diepe kleuren

  Volgens onze specialisten gaat Ral 7021 Zwartgrijs de trendkleur van het jaar worden voor dakkapellen. Deze diepe, elegante tint is de perfecte keuze voor een eigentijdse uitstraling van elke dakkapel. Combineer de kleur met frisse wit-tinten voor een moderne look. Zo voorziet u uw nieuwe dakkapel van een tijdloze uitstraling die niet snel gaat vervelen.

 3. Duurzame materialen voor dakkapellen

  Bij BM Daktechniek vinden we duurzaamheid heel belangrijk. En dat geldt inmiddels ook voor onze klanten. In 2024 blijft een duurzaam ontwerp geliefd. Een duurzaam ontwerp van een dakkapel is beter voor het milieu, gaat lang mee en past bij elk type woning. Met natuurlijke materialen, zoals Red Cedar rabatdelen, geeft u uw woning een prachtige uitstraling.

 4.  Een dakkapel met slimme technologie

  In onze woningen krijgt slimme technologie steeds meer de hoofdrol. Bij dakkapellen is dat niet anders. Wist u bijvoorbeeld dat u uw dakkapel compleet kan maken met slimme zonweringsystemen? Onze Somfy IO motoren, in combinatie met de Tahoma Switch, bieden geavanceerde mogelijkheden voor geautomatiseerde zonweringssystemen. Zo kunt u uw screens en rolluiken eenvoudig bedienen, gewoon vanaf uw smartphone.

Bent u voor komend jaar op zoek naar een nieuwe dakkapel en geplaatst door vakmensen? Wij helpen u graag verder met het beste advies! Neem contact met ons op, of vraag vrijblijvend en gemakkelijk een offerte aan!

Wij nemen contact met u op