Dakkapel plaatsen in 1 dag

Het plaatsen van een houten dakkapel of kunststof dakkapel verdient de aandacht van een ervaren specialist. Goede afwerking buiten en binnen voorkomt problemen achteraf, zoals lekkage, verzakking, scheuren en tocht. BM Daktechniek staat als ervaren specialist garant voor hoogwaardige kwaliteit.

Een dakkapel en de waarde van uw huis

Een vakkundig geplaatste kwaliteitsdakkapel verhoogt de waarde van uw woning. U verdient uw investering dus terug. Wordt het plaatsen van uw dakkapel echter niet deugdelijk gedaan, dan is vroegtijdige renovatie vaak noodzakelijk. Met alle kosten van dien.

Het kan zelfs de verkoop van uw woning bemoeilijken en de waarde verlagen. Kies dus voor kwaliteit en vakkundig plaatsen dakkapel door een ervaren vakman.

kunststof-dakkapel-donker-blauw-bm-daktechniek
constructie van een dakkapel

Ervaren vakman

BM Daktechniek is een kleinschalig familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van kwalitatief hoogstaande dakkapellen en Velux dakramen. Daarom bieden wij standaard 10 jaar garantie op alle materialen en de gehele constructie (bij deugdelijk onderhoud) en kunnen uw dakkapel plaatsen in 1 dag.

4 stappen naar uw nieuwe dakkapel

In 4 stappen naar plaatsen van uw nieuwe dakkapel:
STAP 1: Oriëntatie plaatsen dakkapel
STAP 2: Afspraak en advies
STAP 3: Maatwerkofferte en opdracht
STAP 4: Plaatsen dakkapel in 1 dag

1.

Oriëntatie

U heeft grootse plannen voor uw woning. Een dakkapel kiezen is niet eenvoudig. Daarbij kunt u wel wat deskundig advies gebruiken. U wilt immers lang kunnen genieten van uw investering. Wij helpen u graag bij uw oriëntatie. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! Bel 0341 – 451355, Stuur een e-mail, gebruik ons contactformulier of vraag online een indicatieve offerte aan.

2.

Afspraak en advies

Voor wij met u tot definitieve afspraken kunnen komen over het ontwerp, materiaal, kleuren, kosten en plaatsing van uw dakkapel, is het belangrijk de situatie goed te kennen. Wij komen daarvoor graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te beoordelen en uw wensen te bespreken.

We adviseren u dan uitgebreid. Kijken naar slimme oplossingen, de stijl van uw woning en bouwkundige mogelijkheden. We bekijken de situatie rond uw woning ook met het oog op het plaatsen dakkapel (o.a. transport van materialen en machines, mogelijkheden voor plaatsing prefab dakkapel met hijskraan) en mogelijke vergunning. Tot slot meten we de dakkapel nauwkeurig in.

3.

Gespecificeerde maatwerkofferte en opdracht

Na ons bezoek ontvangt u per post of e-mail een gespecificeerde maatwerkofferte en planning voor het plaatsen dakkapel. Pas als u helemaal achter uw keuze staat, maken we de opdracht definitief en gaan onze vakmensen aan de slag. Uw dakkapel wordt op maat door ons gemaakt. U bent geen aanbetaling verschuldigd.

4.

Plaatsen dakkapel in 1 dag

In onderling overleg plannen we de datum van het plaatsen van uw dakkapel. Zo komt niemand voor verrassingen te staan. ’s Ochtends arriveren wij bij u thuis. Uw dakkapel plaatsen we diezelfde dag, inclusief afwerking (tenzij anders is afgesproken). Afwerking is tegen meerprijs. De ruimte waar wij de dakkapel plaatsen laten we bezemschoon achter. Het bouwafval wordt netjes door ons afgevoerd (indien nodig en bij opdracht afgesproken). Ook hiervoor wordt een meerprijs berekend.

Op de dag van oplevering moet de betaling van de gehele aanneemsom worden voldaan. U kunt contant afrekenen of door middel van een pinbetaling.

Wilt u ook een dakkapel plaatsen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ook direct een offerte dakkapel aanvragen en de prijzen checken.

ALLE TYPEN
DAKKAPELLEN

Meer info en prijzen

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9