Een dakkapel verhoogt de waarde van een woning en levert extra licht en ruimte op. Maar hoe kies je de perfecte dakkapel? En één die voldoet aan al uw wensen? We geven vijf tips die kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.

1. Verzamel informatie

Het kiezen van de perfecte dakkapel begint met het verzamelen van informatie. Verzamel alvast informatie over verschillende soorten dakkapellen. Wat past bij uw woning? En wat vindt u wel of niet mooi? Neem een kijkje in onze fotogalerij om extra inspiratie op te doen. Hier vindt u voorbeelden van eerder geplaatste dakkapellen.

2. Denk na over het ontwerp

Een dakkapel komt het meest tot zijn recht als deze past bij de architectuur van uw woning. Een klassieke dakkapel past bijvoorbeeld beter bij traditionele woningen, terwijl een moderne dakkapel juist mooier staat bij nieuwere woningen. Denk ook alvast na over hoe groot de dakkapel moet worden en of dit past bij het dak van uw woning.

3. Kies het juiste materiaal

Er zijn verschillende materialen beschikbaar voor dakkapellen, zoals hout en kunststof. Elk materiaal heeft voor- en nadelen. Hout geeft bijvoorbeeld een warme uitstraling, maar kunststof vergt weer weinig onderhoud. Bij BM Daktechniek is het ook mogelijk om uw dakkapel uit te voeren met een kunststof houtlook. Zo profiteert u van beide materialen: de warme uitstraling van hout en het onderhoudsvriendelijke van kunststof.

4. Vind een betrouwbare dakkapel specialist

Het plaatsen van een dakkapel is vakwerk. Daarom is het belangrijk om uw dakkapel te laten ontwerpen, vervaardigen en plaatsen door een betrouwbare en ervaren dakkapelspecialist. Wist u dat BM Daktechniek meer dan twintig jaar ervaring heeft in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogstaande dakkapellen? Op al onze dakkapellen zit standaard tien jaar garantie.

5. Vraag vrijblijvend een offerte aan

Het budget speelt ook een rol bij het kiezen van de perfecte dakkapel. Daarom is het slim om van tevoren een offerte aan te vragen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Via onze website kunt u heel gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aanvragen. Wilt u liever eerst advies? Bel ons gerust. Met onze kennis en ervaring adviseren we u graag persoonlijk.

Wij nemen contact met u op