Kunststof dakkapel

stijlvol, universeel en onderhoudsarm

Kunststof biedt als materiaal voor uw nieuwe dakkapel uitgebreide mogelijkheden voor de afwerking, print en kleur. Hiermee kan een kunststof dakkapel optimaal tegemoetkomen aan uw stijlvoorkeuren. Een kunststof dakkapel met houtlook en Keralit rabatdelen geeft een klassieke uitstraling en mooie belijning. Kiest u bijvoorbeeld voor gladde massieve kunststof beplating, dan ontstaat juist een moderne strakke dakkapel. De keuze is aan u. Bijkomend voordeel is dat alle kunststof varianten zeer onderhoudsvriendelijk zijn.

Kunststof dakkapel van hoogwaardige en duurzame materialen

Er is veel verschil in kunststof materialen. Wij vervaardigen uw dakkapel uitsluitend van kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen. Zo waarborgt BM Daktechniek de kwaliteit en duurzaam gebruik van uw nieuwe dakkapel.

Professioneel vakmanschap en perfect op maat

BM Daktechniek heeft ruime ervaring met het vervaardigen van kunststof dakkapellen op maat. Wij werken met twee hoofdvarianten:

Kunststof dakkapel met gladde beplating

Meer informatie

Kunststof dakkapel met houtlook

Meer informatie

Meerdere opties mogelijk

> Ontdek welke mogelijkheden kunststof dakkapellen bieden. Bekijk onze fotogalerij voor inspiratie of bezoek onze showroom.
> Bel ons voor meer informatie over de voor- en nadelen van kunststof dakkapellen. Of vraag geheel vrijblijvend online een dakkapel offerte aan.

Een kunststof dakkapel heeft vele pluspunten:

  • 10 jaar garantie op uw kunststof dakkapel
  • Kozijn met verdiept Veka profiel
  • Niet onderhevig aan weersinvloeden
  • Kozijn leverbaar in diverse kleuren
  • SKG goedgekeurd hang- en sluitwerk
  • Diverse materialen KOMO-keurmerk
  • Standaard beglazing Isolatieglas HR++
  • Standaard draaikiepraam
  • Kunststof dakkapel op maat
Bekijk projecten in uw buurt

Inspiratie en
Ideeën nodig?

Bekijk ze hieronder

Klanttevredenheid op basis van 537 beoordelingen

9

voor plaatsing in de maand oktober

€250,- Offerte aanvragen

Bekijk onze prijzen en aanbiedingen.

Meer info
Wij nemen contact met u op

ALLE TYPEN
DAKKAPELLEN

Meer info en prijzen

Veelgestelde vragen

Wat kost een kunststof dakkapel?

De prijs van een kunststof dakkapel hangt af van meerdere factoren. Denk aan de kosten voor het bouwen en plaatsen van de dakkapel, het transport en de extra opties en accessoires om uw dakkapel nog completer te maken. Als u kiest voor een dakkapel van BM Daktechniek, gaat het dus altijd om maatwerk. Eén ding is zeker: een dakkapel is een goede investering in uw huis. Wat een kunststof dakkapel prijstechnisch extra interessant maakt, is dat kunststof minder kostbaar is dan hout.

Waarom voor een kunststof dakkapel kiezen?

Steeds meer klanten van BM Daktechniek kiezen voor een kunststof dakkapel. Eén van de belangrijkste redenen? Kunststof gaat lang mee en is daarom een duurzame investering. Een kunststof dakkapel is prijstechnisch voordeliger dan een houten dakkapel. Kunststof is onderhoudsvriendelijk, makkelijk schoon te maken en verandert niet van kleur of structuur door weersinvloeden, zoals zon en regen. Daarnaast zijn de mogelijkheden met een kunststof dakkapel eindeloos. U kunt uw dakkapel geheel naar wens laten samenstellen op basis van de afwerking, print en kleur.

Hoeveel jaar garantie krijg ik bij een kunststof dakkapel?

Wanneer u kiest voor een kunststof dakkapel van BM Daktechniek, bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Er zit veel verschil in kunststof materialen. Wij werken enkel met hoogwaardige en duurzame materialen. Op elke dakkapel van BM Daktechniek zit standaard tien jaar garantie. Deze garantie zit bijvoorbeeld op het materiaal van de dakkapel, de dakconstructie en het timmerwerk (indien door ons gedaan). Na het plaatsen van uw dakkapel, ontvangt u een garantiebewijs. Bewaar deze, samen met uw factuur, zorgvuldig.

Hoe maak ik een kunststof dakkapel schoon?

Een kunststof dakkapel heeft weinig onderhoud nodig. Toch is het slim om uw dakkapel af en toe een schoonmaakbeurt te geven. U kunt uw dakkapel laten schoonmaken, maar u kunt dit ook zelf doen. Als u kiest voor het laatste, gebruik dan altijd een ladder om zo veilig mogelijk te werken. Verwijder eerst het grove vuil, zoals bladeren en zand, voordat u begint aan het echte schoonmaakwerk. Voor het schoonmaken heeft u enkel een emmer lauw water (met een scheutje afwasmiddel of allesreiniger) en een spons nodig. Gebruik voor het schoonmaken van uw dakkapel nooit een schuurspons, hogedrukreiniger of agressieve schoonmaakmiddelen.