Kunststof dakkapel

Een duurzame investering in uw woning

Overweegt u een dakkapel van kunststof? Dan kiest u voor duurzaamheid, kwaliteit en gemak. Kunststof is een materiaal dat erg goed isoleert en milieuvriendelijk is. Dat maakt kunststof een zeer geschikt materiaal voor een dakkapel. Een dakkapel van dit type materiaal gaat lang mee, is prijstechnisch voordeliger dan hout en heeft weinig onderhoud nodig. Bij BM Daktechniek bent u daarom jarenlang verzekerd van een kwalitatieve en onderhoudsarme kunststof dakkapel. Daarnaast zijn er uitgebreide mogelijkheden wat betreft de afwerking, het type print en de kleur. Al onze kunststof dakkapellen worden geheel naar uw smaak, stijl en wens gemaakt. Zo bent u altijd verzekerd van maatwerk.

kunststof-dakkapel-zwart-bm-daktechniek
kunststof-dakkapel-donker-blauw-bm-daktechniek

Mogelijkheden kunststof dakkapellen van modern tot klassiek

Een kunststof dakkapel kent eindeloos veel mogelijkheden. Zo kunt u zelf kiezen welke type afwerking, print en kleur het beste past bij uw woning en smaak. Al deze details maken uw dakkapel uniek. BM Daktechniek heeft ruime ervaring met het realiseren van kunststof dakkapellen op maat.

Wij werken met twee hoofdvarianten: een kunststof dakkapel met gladde beplating en een kunststof dakkapel met houtlook. Houdt u van strak en modern? Dan is een kunststof dakkapel met een gladde beplating een uitstekende keuze. Voor een meer klassieke uitstraling raden wij de variant met houtlook aan. Welke variant u ook kiest, wij zorgen voor een perfecte afwerking en installatie.

kunststof-dakkapel-gladde-beplating-bm-daktechniek

Kunststof dakkapel met gladde beplating

Meer informatie
houtlook-dakkapel-bm-daktechniek

Kunststof dakkapel met houtlook

Meer informatie

Meerdere opties mogelijk

> Ontdek welke mogelijkheden kunststof dakkapellen bieden. Bekijk onze fotogalerij voor inspiratie of bezoek onze showroom.
> Bel ons voor meer informatie over de voor- en nadelen van kunststof dakkapellen. Of vraag geheel vrijblijvend online een dakkapel offerte aan.

Voordelen van een kunststof dakkapel

Kiezen voor een kunststof dakkapel brengt veel verrassende voordelen met zich mee. Van dit type dakkapel heeft u jarenlang plezier. Een aantal voordelen:

 • Altijd verzekerd van maatwerk
 • Standaard 10 jaar garantie bij BM Daktechniek
 • Kunststof is duurzaam. Het materiaal goed, ondanks weersinvloeden
 • Weinig onderhoud nodig
 • Verruimd uw woning
 • Kozijnen met een verdiept Veka profiel
 • Kozijnen leverbaar in diverse kleuren
 • SKG goedgekeurd hang- en sluitwerk
 • Diverse materialen met KOMO-keurmerk
 • Standaard uitgerust met beglazing Isolatieglas HR++
 • Standaard uitgerust met draaikiepraam

De voordelen voor u nog eens bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk projecten in uw buurt
kunststof-dakkapel-lang-bm-daktechniek
kunststof-kadermodel-dakkapel-antracietgrijs

Een dakkapel op maat

Al onze kunststof dakkapellen worden volledig op maat voor u gemaakt, passend bij uw wensen en het type woning. Zo bent u verzekerd van professioneel vakmanschap en een dakkapel perfect op maat. Benieuwd of een kunststof dakkapel geschikt is voor uw woning? Onze experts gaan graag met u in gesprek om het beste advies te geven. Zo realiseren we samen uw droomdakkapel.

BM Daktechniek werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen. Op deze manier kunnen we garanderen dat we de kwaliteit leveren die u van ons mag verwachten, zodat u jaren plezier heeft van uw dakkapel.

Wat kost een kunststof dakkapel?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wat kost een kunststof dakkapel? Dat is een logische vraag. De prijs hangt af van meerdere factoren. Denk aan de kosten voor het bouwen en plaatsen van de dakkapel, het transport en de extra opties en accessoires. Laat u adviseren door onze experts of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Inspiratie en
Ideeën nodig?

Bekijk ze hieronder

Klanttevredenheid op basis van 543 beoordelingen

9

voor plaatsing in de maand januari 2024

€250,- Offerte aanvragen

Bekijk onze prijzen en aanbiedingen.

Meer info
Wij nemen contact met u op

ALLE TYPEN
DAKKAPELLEN

Meer info en prijzen

Veelgestelde vragen

Wat kost een kunststof dakkapel?

De prijs van een kunststof dakkapel hangt af van meerdere factoren. Denk aan de kosten voor het bouwen en plaatsen van de dakkapel, het transport en de extra opties en accessoires om uw dakkapel nog completer te maken. Als u kiest voor een dakkapel van BM Daktechniek, gaat het dus altijd om maatwerk. Eén ding is zeker: een dakkapel is een goede investering in uw huis. Wat een kunststof dakkapel prijstechnisch extra interessant maakt, is dat kunststof minder kostbaar is dan hout.

Waarom voor een kunststof dakkapel kiezen?

Steeds meer klanten van BM Daktechniek kiezen voor een kunststof dakkapel. Eén van de belangrijkste redenen? Kunststof gaat lang mee en is daarom een duurzame investering. Een kunststof dakkapel is prijstechnisch voordeliger dan een houten dakkapel. Kunststof is onderhoudsvriendelijk, makkelijk schoon te maken en verandert niet van kleur of structuur door weersinvloeden, zoals zon en regen. Daarnaast zijn de mogelijkheden met een kunststof dakkapel eindeloos. U kunt uw dakkapel geheel naar wens laten samenstellen op basis van de afwerking, print en kleur.

Hoeveel jaar garantie krijg ik bij een kunststof dakkapel?

Wanneer u kiest voor een kunststof dakkapel van BM Daktechniek, bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Er zit veel verschil in kunststof materialen. Wij werken enkel met hoogwaardige en duurzame materialen. Op elke dakkapel van BM Daktechniek zit standaard tien jaar garantie. Deze garantie zit bijvoorbeeld op het materiaal van de dakkapel, de dakconstructie en het timmerwerk (indien door ons gedaan). Na het plaatsen van uw dakkapel, ontvangt u een garantiebewijs. Bewaar deze, samen met uw factuur, zorgvuldig.

Hoe maak ik een kunststof dakkapel schoon?

Een kunststof dakkapel heeft weinig onderhoud nodig. Toch is het slim om uw dakkapel af en toe een schoonmaakbeurt te geven. U kunt uw dakkapel laten schoonmaken, maar u kunt dit ook zelf doen. Als u kiest voor het laatste, gebruik dan altijd een ladder om zo veilig mogelijk te werken. Verwijder eerst het grove vuil, zoals bladeren en zand, voordat u begint aan het echte schoonmaakwerk. Voor het schoonmaken heeft u enkel een emmer lauw water (met een scheutje afwasmiddel of allesreiniger) en een spons nodig. Gebruik voor het schoonmaken van uw dakkapel nooit een schuurspons, hogedrukreiniger of agressieve schoonmaakmiddelen.