Dakkapellenvoor elk dak passende dakkapellen

Kies het juiste type dakkapel en geniet van meer licht en ruimte in uw woning. BM Daktechniek geeft u graag persoonlijk advies en houdt rekening met al uw wensen, de technische mogelijkheden en eventuele vergunningseisen. Ook voor onderhoud, renovatie en vervanging van dakkapellen kunt u bij ons terecht.

Inspiratie

Bekijk hiernaastonze digitale brochure met portfolio van dakkapellen die door BM Daktechniek zijn ontworpen, vervaardigd en geplaatst. Klik hier of op de foto.

Alle soorten dakkapellen mogelijk

Voor het ontwerp van uw nieuwe dakkapel zijn er oneindig veel mogelijkheden. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit types met een schuin dak, een plat dak en modellen waarbij de nok een- of tweezijdig is verhoogd. De meest gebruikte materialen zijn kunststof, hout of een combinatie van beide. Ook werken we met verschillende soorten glas, zoals isolerende en zonwerende HR++ beglazing. De kozijnen kunnen op iedere denkbare manier worden ingedeeld. Voor de afwerking zijn dakpannen of duurzame dakbedekking van kunststof zeer geschikt en kunnen wij uw dakkapel ook voorzien van een volledig geïntegreerd elektrisch bedienbaar rolluik of screen.

Het plaatsen van onze dakkapellen duurt slechts 1 dag. U heeft zo niet onnodig lang last van geluidsoverlast, mensen over de vloer en puin.

Binnen 1 dag Vakkundige plaatsing

Onze dakkapellen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en geheel aan te passen aan uw wensen. Wij leveren alle breedte- en hoogtematen in het materiaal van uw keuze. Onze ervaren timmerlieden plaatsen de dakkapel vakkundig binnen 1 dag. Dit heeft als voordeel dat u niet onnodig lang mensen over de vloer heeft en in de rommel zit. Ook wordt geluidsoverlast tot een minimum beperkt. Aangezien onze constructies en materialen van de beste kwaliteit zijn, bieden we standaard 10 jaar garantie (bij deugdelijk onderhoud).

Kies voor ervaren vakmanschap!

Al meer dan 20 jaar creëren wij met onze dakkapellen extra licht en ruimte in woningen door heel Nederland. We werken in een klein, betrokken en ervaren team van vakmensen. U kunt er dus op rekenen dat wij ook voor u de juiste dakkapellen kunnen maken en plaatsen!

Bel of mail ons voor meer informatie of een afspraak. Of vraag geheel vrijblijvend dakkapel offerte aan.

ALLE TYPEN
DAKKAPELLEN

Meer info en prijzen

Wij nemen contact met u op

voor plaatsing in de maand juli

€250,- Offerte aanvragen

Bekijk onze prijzen en aanbiedingen.

Meer info

Klanttevredenheid op basis van 517 beoordelingen

9