Dakkapellen

voor elk dak passende dakkapellen

Kies het juiste type dakkapel en geniet van meer licht en ruimte in uw woning. BM Daktechniek geeft u graag persoonlijk advies en houdt rekening met al uw wensen, de technische mogelijkheden en eventuele vergunningseisen. Ook voor onderhoud, renovatie en vervanging van dakkapellen kunt u bij ons terecht.

Inspiratie

Bekijk hiernaastonze digitale brochure met portfolio van dakkapellen die door BM Daktechniek zijn ontworpen, vervaardigd en geplaatst. Klik hier of op de foto.

Alle soorten dakkapellen mogelijk

Voor het ontwerp van uw nieuwe dakkapel zijn er oneindig veel mogelijkheden. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit types met een schuin dak, een plat dak en modellen waarbij de nok een- of tweezijdig is verhoogd. De meest gebruikte materialen zijn kunststof, hout of een combinatie van beide. Ook werken we met verschillende soorten glas, zoals isolerende en zonwerende HR++ beglazing. De kozijnen kunnen op iedere denkbare manier worden ingedeeld. Voor de afwerking zijn dakpannen of duurzame dakbedekking van kunststof zeer geschikt en kunnen wij uw dakkapel ook voorzien van een volledig geïntegreerd elektrisch bedienbaar rolluik of screen.

Het plaatsen van onze dakkapellen duurt slechts 1 dag. U heeft zo niet onnodig lang last van geluidsoverlast, mensen over de vloer en puin.

Binnen 1 dag Vakkundige plaatsing

Onze dakkapellen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en geheel aan te passen aan uw wensen. Wij leveren alle breedte- en hoogtematen in het materiaal van uw keuze. Onze ervaren timmerlieden plaatsen de dakkapel vakkundig binnen 1 dag. Dit heeft als voordeel dat u niet onnodig lang mensen over de vloer heeft en in de rommel zit. Ook wordt geluidsoverlast tot een minimum beperkt. Aangezien onze constructies en materialen van de beste kwaliteit zijn, bieden we standaard 10 jaar garantie (bij deugdelijk onderhoud).

Kies voor ervaren vakmanschap!

Al meer dan 20 jaar creëren wij met onze dakkapellen extra licht en ruimte in woningen door heel Nederland. We werken in een klein, betrokken en ervaren team van vakmensen. U kunt er dus op rekenen dat wij ook voor u de juiste dakkapellen kunnen maken en plaatsen!

Bel of mail ons voor meer informatie of een afspraak. Of vraag geheel vrijblijvend dakkapel offerte aan.

ALLE TYPEN
DAKKAPELLEN

Meer info en prijzen

Wij nemen contact met u op

voor plaatsing in de maand oktober

€250,- Offerte aanvragen

Bekijk onze prijzen en aanbiedingen.

Meer info

Klanttevredenheid op basis van 537 beoordelingen

9

Veelgestelde vragen

Wat is een dakkapel?

Een dakkapel is een uitbouw van het schuine dakvlak. Simpeler gezegd is een dakkapel een dakuitbouw op zolder. Als u een woning met een schuin dak heeft, zal de ruimte op zolder beperkt zijn. Door een dakkapel te laten plaatsen, creëert u meer licht en ruimte op de bovenste verdieping van uw woning. Bij BM Daktechniek is het mogelijk om verschillende type dakkapellen te laten plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een houten dakkapel of een kunststof dakkapel. Deze worden geprefabriceerd in onze werkplaats en door middel van een hijskraan ‘kant-en-klaar’ geplaatst.

Waarom een dakkapel?

Met een dakkapel van BM Daktechniek creëert u meer ruimte en lichtinval in uw woning. Dat maakt een dakkapel een aantrekkelijke en goede investering in uw huis. Een dakkapel zorgt voor nieuwe mogelijkheden, zoals het creëren van een extra slaapkamer, logeerkamer of studeerkamer. Een woning met een dakkapel heeft meer uitstraling. Ook dat is een grote meerwaarde.

Wat kost een dakkapel?

Een dakkapel van BM Daktechniek wordt, geheel naar wens, op maat voor uw woning gemaakt. De prijs van een dakkapel hangt daarom af van meerdere factoren. De kosten zijn afhankelijk van uw wensen, het materiaal en de mogelijkheden rond uw woning. Voor het ontwerp van uw nieuwe dakkapel zijn er oneindig veel mogelijkheden. BM Daktechniek geeft u graag persoonlijk advies en denkt graag met u mee om uw ideale dakkapel te realiseren.

Is er voor een dakkapel een vergunning nodig?

Het plaatsen van een dakkapel kan niet zomaar. In sommige gevallen is, vanwege de veiligheid en een goede inpassing in de omgeving, een vergunning nodig. Dat hangt vooral af van de vraag waar u de dakkapel op uw woning wilt plaatsen. Bouwwerken aan de voorkant van uw woning hebben een grotere invloed op de directe omgeving en hebben daarom vaker een vergunning nodig. Dat geldt in mindere mate voor het plaatsen van een dakkapel aan de achterkant van uw woning. Benieuwd of er een vergunning nodig is voor uw gewenste dakkapel? Vraag ons om advies of check het direct via deze website.

Waar moet een dakkapel aan voldoen?

Het plaatsen van een dakkapel is een kostbare investering. Soms moet een dakkapel aan bepaalde eisen voldoen, zoals een omgevingsvergunning. Wij adviseren en ondersteunen u daarbij graag. Bij BM Daktechniek streven we ernaar om u de beste service en meest hoogwaardige kwaliteit te bieden. Kwaliteit staat bij ons ver boven kwantiteit. Dat vinden wij belangrijk, omdat elke dakkapel de aandacht verdient van een ervaren specialist. Doordat wij een goede afwerking van binnen en van buiten garanderen, voorkomen we problemen achteraf. Dat maakt een dakkapel van BM Daktechniek de investering waard. Goed om te weten: op al onze dakkapellen zit tien jaar garantie.