Het kadermodel dakkapel is het type dakkapel dat aan de voorzijde is voorzien van een ‘kaderrand’. De kozijnen worden verdiept in dit kader geplaatst. Gladde afwerkingsbeplating wordt verlijmd in plaats van geschroefd. Het kademodel dakkapel heeft een strakke, moderne look en een luxe uitstraling.

Heeft u een modern huis en bent u op zoek naar een dakkapel met een luxe, robuuste uitstraling? Dan is een kadermodel dakkapel een prima optie.

De belangrijkste voordelen van een kadermodel dakkapel

• Strakke afwerking
• Robuust en modern uiterlijk
• Ook prefab bouw mogelijk

Wat kost een kader dakkapel?

Een kadermodel dakkapel is gemiddeld iets duurder dan een standaard dakkapel. Dit komt door het extra materiaal dat nodig is voor het kader. Ook de arbeidskosten zijn wat hoger. Bent u benieuwd naar de kosten van een kader dakkapel voor uw woning? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.

Extra opties bij een kadermodel dakkapel

Dit type dakkapel geeft uw woning een luxe, moderne uitstraling. U kunt een kadermodel dakkapel volledig naar uw wensen voorzien van mooie extra opties, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van rolluiken als zonwering.

Kadermodel wordt prefab gebouwd

Een kader dakkapel wordt door BM Daktechniek vooraf in onze eigen werkplaats opgebouwd. Alle kozijnindelingen zijn mogelijk. Vaak leveren we de kaderrand dakkapel in de donkere kleur Ral 7016 antracietgrijs, maar alle kleuren zijn mogelijk. Het voordeel van een vooraf gefabriceerde dakkapel is dat deze in één dag door ons wordt geplaatst.

Voorbeeld kadermodel dakkapel

Dit type dakkapel is erg populair. In de afgelopen maanden heeft een groot deel van de door ons geplaatste dakkapellen een kaderrand. Een mooi voorbeeld vindt u In de wijk Floriande Oost, in het westen van de gemeente Hoofddorp. De zijwanden van dit kadermodel dakkapel hebben we afgewerkt met rabatdelen. De dakkapel is voorzien van een rolluik. Bekijk hier de details en foto´s van deze dakkapel of bekijk meer werk van BM Daktechniek bij onze uitgelichte projecten en fotogalerij.

Daarom BM Daktechniek

BM Daktechniek is een echt familiebedrijf met jarenlange ervaring in het ontwerpen en plaatsen van kadermodel dakkapellen in heel Nederland. De dakkapellen worden in onze eigen werkplaats gebouwd door een team van ervaren timmerlieden.

Maatwerk dakkapel voor uw woning

Ieder huis is anders. Daarom is iedere dakkapel van BM Daktechniek maatwerk. Samen met u ontwerpen we de ideale dakkapel die echt bij uw huis past. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor uw kadermodel dakkapel. Aanvullende vragen over dit type dakkapel? Bel ons op 0341 451355 of contact ons via onderstaand formulier.

Wij nemen contact met u op