Dakkapel Wijhe

Zoekt u een dakkapel leverancier in Wijhe?

Het laten plaatsen van een dakkapel in Wijhe is iets waar – net als u – veel huizenbezitters voor kiezen. Fijn dat u onze website bezoekt. Wij van BM Daktechniek zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van maatwerk dakkapellen in heel Nederland. We zijn een echt familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van dakkapellen. We beschouwen iedere dakkapel als een maatwerk project. Met een klein en vast team van allround dakkapel specialisten plaatsen we ook voor uw – in één dag – de ideale dakkapel voor uw huis in Wijhe. 

Direct een offerte aanvragen

Waarom kies je voor een dakkapel?

Een dakkapel geeft licht, ruimte en meerwaarde aan uw woning. Met een dakkapel op uw woning in Wijhe maakt uw van een zolderverdieping een volwaardige slaap- of werkkamer. Bent u op zoek naar meer leefruimte? Het kopen van een grotere woning is een kostbare keuze. Met het plaatsen van een dakkapel op uw woning in Wijhe creëert u meer ruimte in uw bestaande woning voor een relatief lage investering.

Een dakkapel passend bij uw huis

Geen huis is helemaal gelijk. Geen dakkapel is daarom hetzelfde. Dat is het uitgangspunt van BM Daktechniek. Het type woning waarin u woont, bepaalt de uitstraling van de dakkapel die u zoekt. Bij BM Daktechniek maken we in overleg met u de juiste dakkapel die past bij uw woning. Zo weten we zeker dat u jarenlang plezier heeft van een dakkapel die echt bij uw huis past. Wij bouwen de dakkapel naar uw wensen en zorgen – in overleg met u – dat de dakkapel voor uw woning in Wijhe in één dag wordt geplaatst.

Welke vergunning heb ik nodig voor een dakkapel in Wijhe?

In Nederland is het beleid voor het plaatsen van een dakkapel per gemeente verschillend. Het vergunningsbeleid komt voort uit de behoefte van gemeentebesturen om controle te houden op de manier waarop huizen worden verbouwd. Met name op hetgeen dat het zicht van een straat bepaalt. Zo is het in veel gemeenten toegestaan om zonder vergunning een dakkapel aan de achterzijde van het huis te plaatsen. Voor een dakkapel die aan de voor- of zijgevel van een huis wordt geplaatst, moet vaak wel een vergunning worden aangevraagd. Via omgevingsloket.nl kunt u nagaan of u een vergunning nodig heeft voor de dakkapel voor uw huis in Wijhe.

Ontwerp uw ideale dakkapel

Maatwerk is de standaard bij BM Daktechniek. We zorgen ervoor dat de dakkapel in Wijhe helemaal past bij uw wensen. Dakkapellen van BM Daktechniek zijn er in alle soorten en maten. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Wilt u een kunststof dakkapel of kiest u juist voor een houten dakkapel ? En heeft u al bepaald of uw nieuwe dakkapel een plat dak moet hebben of wilt u liever een dakkapel met een schuin dak ? Natuurlijk kiest u zelf de kleur van de dakkapel en de kozijnen. U maakt uw dakkapel helemaal op maat met opties zoals een rolluik of screen, insecten horren, extra draaikiep ramen.

Waarom onze dakkapellen?

  • Vrijblijvende offerte
  • Dakkapel in 1 dag geplaatst
  • Hoge kwaliteit in kunststof en hout
  • Altijd maatwerk, passend bij uw woning en budget
  • Persoonlijk advies
  • Goede prijs

Offerte voor een dakkapel in Wijhe

Vraag via onderstaande knoppen eenvoudig een snelle of uitgebreide offerte bij ons aan!

Vraag een snelle offerte aan

…wij denken graag met u mee wat het beste past

Stel uw dakkapel zelf samen

…en ontvang een uitgebreide offerte

Wilt u meer weten over uw dakkapel?

We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over het plaatsen van een dakkapel in Wijhe. In een gesprek met onze adviseur worden we alle details over uw dakkapel en de plaatsing besproken. Natuurlijk weet u vooraf precies de prijs die u gaat betalen voor een maatwerk dakkapel van BM Daktechniek.

Vraag online een offerte aan of neem contact met ons op voor een informatief gesprek met onze adviseur. U kunt ook langskomen voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Maak dan eerst een afspraak zodat onze adviseur alle tijd voor u heeft.

Wij nemen contact met u op

Klanttevredenheid op basis van 561 beoordelingen

9