Dakkapel 6 meter

Heeft u voldoende ruimte op zolder om extra vierkante meters te creëren? Overweeg dan een dakkapel van 6 meter breed. Door voor een brede dakkapel te kiezen, kunt u verschillende indelingen creëren. Zo kunt u bijvoorbeeld een werkruimte creëren en een extra slaapkamer of een studeerkamer en een speelruimte voor de kinderen. Bij BM Daktechniek hebben we veel ervaring met het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van brede dakkapellen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Onze specialisten denken graag met u mee.

Offerte aanvragen
dakkapel van 4 meter

Welk materiaal voor een dakkapel van 6 meter?

Of u nu kiest voor een houten of kunststof dakkapel van 6 meter breed, beide materialen hebben hun eigen voordelen. Kunststof dakkapellen zijn geliefd vanwege hun onderhoudsarme karakter en lange levensduur. Een houten dakkapel heeft daarentegen een warme, authentieke uitstraling en is daarom een populaire keuze bij oudere bouwstijlen. Een dakkapel van 6 meter breed kan in beide materialen worden uitgevoerd. Het hangt geheel af van uw persoonlijk voorkeur, de stijl van uw woning en uw budget. Wist u dat bij BM Daktechniek ook kunt kiezen voor een kunststof dakkapel met houtlook? Deze unieke mogelijkheid combineert het beste van twee werelden: weinig onderhoud én een warme, charmante uitstraling.

Dakkapel van 6 meter plaatsen met de buren

Bij een brede dakkapel is het mogelijk om deze op uw eigen woning te plaatsen én op die van uw buren. Dit kan een interessante optie zijn als u de kosten wilt delen en gezamenlijk wil profiteren van de voordelen van een dakkapel van 6 meter. Een ander groot pluspunt is dat de erfgrens van uw en buren dan geen belemmering meer vormt. Als u en uw buren kiezen voor één grote dakkapel van 6 meter breed dan mag deze over de erfgrens heen geplaatst worden. Zo genieten u en uw buren direct van meer licht, ruimte en woonplezier. Het overwegen waard!

Bekijk projecten in uw buurt
kunststof-dakkapel-gladde-beplating-bm-daktechniek

Kunststof dakkapel met gladde beplating

Meer informatie
houtlook-dakkapel-bm-daktechniek

Kunststof dakkapel met houtlook

Meer informatie

Meerdere opties mogelijk

> Ontdek welke mogelijkheden kunststof dakkapellen bieden. Bekijk onze fotogalerij voor inspiratie of bezoek onze showroom.
> Bel ons voor meer informatie over de voor- en nadelen van kunststof dakkapellen. Of vraag geheel vrijblijvend online een dakkapel offerte aan.

Is een brede dakkapel een goede investering?

Investeren in een dakkapel is altijd een slimme keuze voor uw woning. Met een dakkapel van 6 meter breed vergroot u niet alleen de leefruimte, maar ook het wooncomfort en de hoeveelheid natuurlijk licht. Dit resulteert direct in een waardestijging van uw huis. De extra vierkante meters bieden tal van mogelijkheden. Een ander groot voordeel: een dakkapel van deze omvang maakt uw woning esthetisch aantrekkelijker. In diverse opzichten is een dakkapel van 6 meter breed dus altijd een goede keuze en de investering waard.

Bekijk projecten in uw buurt

Inspiratie en
Ideeën nodig?

Bekijk ze hieronder

Klanttevredenheid op basis van 561 beoordelingen

9

voor plaatsing in de maand juli 2024

€250,- Offerte aanvragen

Bekijk onze prijzen en aanbiedingen.

Meer info
Wij nemen contact met u op

ALLE TYPEN
DAKKAPELLEN

Meer info en prijzen