Dakkapel renovatie

Dakkapel renovatie,
uw dakkapel weer als nieuw

Natuurlijk is BM Daktechniek uw leverancier voor een nieuwe dakkapel, maar u kunt bij ons ook terecht voor een dakkapel renovatie. Een dakkapel renovatie heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel van een renovatie is natuurlijk de kostenbesparing.

Bijna elke dakkapel is te vervangen, zolang uw dakkapel geen grote gebreken vertoont zoals houtrot is renovatie mogelijk.

plaatsing-prefab-dakkapel-bm-daktechniek

Dakkapel renovatie,

bent u geïnteresseerd?

Als u kiest voor BM Daktechniek kunt u de dakkapel in haar oude staat aan de buitenzijde laten renoveren, maar u kunt ook voor onderstaande opties kiezen:

Opties:

  • Bij een renovatie kunt u de oude houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen van het merk Veka.
  • Het is eveneens mogelijk de dakbedekking te vervangen.
  • U kunt bij BM Daktechniek kiezen uit kunststof als afwerkingsmaterialen. Kiest u voor minimaal onderhoud, dan zijn kunststof elementen als Trespa en Keralit een aantrekkelijke optie.

Interesse in een
dakkapel renovatie?

Niet iedere leverancier is in staat uw dakkapel te vervangen, BM Daktechniek wel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, dan komen wij graag op bezoek en brengen een persoonlijke offerte uit. Wij kunnen ook een indicatieve offerte uitbrengen als u ons per e-mail een foto’s van uw oude dakkapel stuurt met de maatvoering.

Vraag offerte aan

Renovatie van uw bestaande

dakkapel regelen wij in 1 dag.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en kosten van een dakkapel renovatie? Stuur ons uw aanvraag vrijblijvend voor het renoveren van uw bestaande houten dakkapel of kunststof dakkapel per e-mail of bel ons voor een vrijblijvende afspraak, indicatieve offerte of advies.

Neem contact op

Klanttevredenheid op basis van 561 beoordelingen

9

voor plaatsing in de maand juli 2024

€250,- Offerte aanvragen

Bekijk onze prijzen en aanbiedingen.

Meer info