Mobile menu

Archief

 • Dakkapellen brengen licht in donkere dagen

  6 november 2015

  De wintertijd is weer van kracht en de dagen worden snel korter. De donkere dagen zijn in aantocht. Door het plaatsen van dakkapellen heeft u daar minder last van. Ze brengen meer licht in uw woning en creëren bovendien meer ruimte in huis.

  Lees meer
 • € 250,- Winterkorting op uw dakkapel

  29 september 2015

  Vraag nu geheel vrijblijvend offerte aan voor het plaatsen van een dakkapel in januari of februari 2016 en ontvang € 250,- Winterkorting!

  Lees meer
 • Mis het niet: dakkapel met btw-voordeel tot eind 2015 bij BM Daktechniek

  27 augustus 2015

  Het verlaagde btw tarief van 21% naar 6% op arbeidskosten van dakkapellen is per 1 juli 2015 vervallen. Maar BM Daktechniek zet het btw-voordeel gewoon door! 

  Lees meer
 • Bereikbaarheid in de vakantieperiode

  13 juli 2015

  BM Daktechniek is tijdens de bouwvakvakantie vanaf maandag 20 juli tot maandag 17 augustus 2015 gesloten. 

  Profiteer nog van de btw-korting tot eind 2015

  Wilt u in het najaar een dakkapel laten bouwen en profiteren van onze 15% korting op arbeidskosten? Vraag dan gerust alvast uw offerte aan.

  Lees meer
 • Vraag voor uw vakantie nog offerte dakkapel aan!

  28 juni 2015

  Kwaliteitsbouw op maat vraagt aandacht, vakmanschap en tijd. Wilt u dit najaar zeker zijn van uw op maat gemaakte kwaliteitsdakkapel, beslis dan nu! Bel ons of vraag een online offerte aan, dan regelen wij een adviesafspraak en maatwerkofferte. U profiteert bovendien van onze btw-korting.

  Lees meer
 • Voorkom inbraak via uw dakkapel tijdens de vakantie

  21 juni 2015

  De vakantieperiode staat voor de deur. Eindelijk genieten van die welverdiende vakantie en tijd voor elkaar. Maar ook de tijd waarin veel inbrekers toeslaan, omdat ze weten dat bewoners van huis zijn. Ze zijn slim, behendig en snel. Ze kunnen zelfs via uw dakkapel naar binnenkomen. Voorkom dit met o.a. kwalitatief goede kozijnen en hang- en sluitwerk.

  Lees meer
 • Meivakantie

  4 mei 2015

  Tijdens de meivakantie van 4 t/m 8 mei 2015 werken we gewoon door. We zijn alleen minder goed bereikbaar.

  Voor technische calamiteiten kunt u ons natuurlijk altijd bellen. 

  Uw online aangevraagde offertes wordt zo snel mogelijk, op volgorde van binnenkomst, uitgewerkt. Dit kan in verband met de lagere bezetting wel iets langer duren dan normaal.

  Excuses voor het ongemak.

  Lees meer
 • 6% btw bij plaatsen dakkapel blijft, bij BM Daktechniek

  2 mei 2015

  Het Kabinet is er nog niet uit, BM Daktechniek wel. Voor heel 2015 blijft het verlaagde btw-tarief bij het plaatsen van een dakkapel gelden. Dat garanderen wij! Het scheelt u 15% op de arbeidskosten en al snel een paar honderd euro.

  Lees meer
 • Bespaar energie met zonwerende HR-beglazing in uw dakkapel

  3 april 2015

  HR-beglazing met zonwerende functie biedt comfort in de winter en voorkomt dat de temperatuur in de zomer al te sterk oploopt. Juist op een zolderetage met dakkapel bespaart u enorm op verwarmingskosten én op kosten voor airconditioning!

  Lees meer
 • Vanaf donderdag 25 maart weer volledig bereikbaar

  18 maart 2015

  Wij zijn de laatste dagen druk geweest met verbouwingswerkzaamheden van ons kantoor in Harderwijk. Vanaf donderdag 26 maart zijn we weer volledig bereikbaar voor informatie, advies en offertes. Aan onze showroom wordt nog de laatste hand gelegd. Deze zal binnenkort definitief worden geopend. We houden u op de hoogte.

  Lees meer
 • Nieuwe website BM Daktechniek online

  2 maart 2015

  Nieuwe website voor dakkapellen
  Vol trots presenteren we onze nieuwe website.

  Neem een kijkje en laat ons weten wat u er van vindt!

  Lees meer
 • Reserveer alvast uw dakkapel voor april 2015

  26 januari 2015

  Kwaliteitsbouw op maat vraagt aandacht, vakmanschap en tijd. Wilt u dit voorjaar (vanaf april) 2015 zeker zijn van uw op maat gemaakte kwaliteitsdakkapel, beslis dan nu! Reserveer uw dakkapel voor april 2015 en profiteer van de korting.

  Lees meer
 • De beste wensen voor 2015. Hoe kunnen we u dit jaar helpen?

  17 december 2014

  In 2014 heeft BM Daktechniek weer een groot aantal woningen kunnen verruimen door het plaatsen van een maatwerk dakkapel. Wij danken u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen. Hoe kunnen we u dit jaar helpen?

  Lees meer
 • Definitieve wijzigingen vergunning dakkapel voorgevel woning

  25 oktober 2014

  Vanaf 1 november 2014 zijn de normen voor vergunningsvrij bouwen van o.a. dakkapellen wat verruimd. Zo kan ook het plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde van de woning nu soms zonder vergunning. Hoe zit dat nu precies?

  Lees meer
 • Nieuwe regels vergunning vrij bouwen dakkapellen

  6 oktober 2014

  De mogelijkheden voor vergunning vrij bouwen worden per 1 november 2014 verruimd. Dat geldt ook voor het plaatsen van een dakkapel. Maar hieraan waren en zijn nog steeds voorwaarden. Welke wel en welke niet vergunning vrij mag worden gebouwd, verschilt per situatie en per gemeente.

  Lees meer
 • Bereikbaarheid in de zomervakantie

  19 september 2014

  BM Daktechniek is tijdens de bouwvakvakantie vanaf donderdag 31 juli tot maandag 1 september 2014 gesloten. Uitsluitend voor technische calamiteiten kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

  Lees meer
 • Wij wensen u fijne feestdagen

  19 september 2014

  Bereikbaarheid in de kerstvakantie beperkt!

  In 2015 werden we door onze klanten beloond met een cijfer 9 voor onze dienstverlening. Een prachtig resultaat waar we trots op zijn.

  Wij danken u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen het afgelopen jaar.

  Lees meer
 • Gebruik uw vakantiegeld voor … een dakkapel

  19 september 2014

  Uit onderzoek blijkt dat zo'n 60% van de mensen die vakantiegeld ontvangen dit gebruiken voor andere doelen dan hun vakantie. In de huidige economische situatie kiezen steeds meer mensen ervoor hun vakantiegeld te gebruiken om bijvoorbeeld schulden af te lossen of grote uitgaven van te betalen, zoals het plaatsen van een dakkapel.

  Lees meer
 • Bereikbaarheid tijdens de feestdagen

  19 september 2014

  Dit jaar hebben wij met enthousiasme en vakmanschap vele op maat gemaakte dakkapellen mogen plaatsen. Onze klanten willen wij hartelijk danken voor het in ons gestelde vertrouwen.

  Lees meer
 • Voorkom inbraak tijdens uw vakantie

  19 september 2014

  Het is weer zomer. Wij wensen iedereen een hele fijne vakantietijd toe. Maar in de vakantietijd en bij mooi weer wordt helaas ook meer ingebroken. Ook via uw dakramen en dakkapel.

  De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door elektronische beveiliging en SKG-goedgekeurd hang- en sluitwerk aan te schaffen. Ook rolluiken hebben een inbraakwerende werking.

  Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rond uw huis en geeft u inbrekers geen kans. Laat bijvoorbeeld geen ramen of uw dakkapel openstaan waar men gemakkelijk kan inklimmen. Ook losliggende ladders of opstapjes kunt u het beste binnen houden of vastleggen.

  Wij adviseren klanten altijd goed na te denken over het hang- en sluitwerk van hun nieuwe dakkapel of dakraam. Een kunststof dakkapel van BM Daktechniek is standaard voorzien van SKG-goedgekeurd hang- en sluitwerk. Bij de hardhouten varianten is dit optioneel.

  Wij wensen al onze klanten een fijne en veilige zomervakantie.

  Lees meer
 • Pas op bij extreme prijsaanbiedingen

  19 september 2014

  Aanbieders van dakkapellen die extreem lage prijzen voeren doen dit vaak als laatste redmiddel om in onzekere tijden aan het werk te kunnen blijven. Wees op uw hoede bij dergelijke aanbiedingen. Wanneer het voortbestaan van de onderneming in gevaar is, kan dit leiden tot faillissement. Uw recht op garantie en service op een al geplaatste dakkapel komt met een faillissement te vervallen.

  De absurd lage dakkapel prijzen zijn in meerdere opzichten misleidend. Zo kan men op hoofdlijnen kwaliteitsmaterialen aanbieden, maar bezuinigen op een deugdelijke verwerking van het materiaal en de zorg bij plaatsing van de dakkapel. Ook dan zit u op termijn met de gebakken peren.

  Een dakkapel is een waardevolle investering op uw woning, mits u 'in zee gaat' met een betrouwbare partner. Het dak beschermt uw woning tegen weer en wind. Het plaatsen van een dakkapel op uw dak is een serieuze aangelegenheid. Kies daarom voor zekerheid en betrouwbaarheid, ook op lange termijn.

  Lees meer
 • BM Daktechniek mogelijk beperkt bereikbaar door verhuizing

  19 september 2014

  Deze week zal onze telefoon- en internetaansluiting worden verhuisd. Het is mogelijk dat BM Daktechniek daardoor tijdelijk beperkt bereikbaar zijn. Onze excuses hiervoor.

  Ook uw dakkapel offerte-aanvraag via de website bereikt ons mogelijk iets later dan normaal. Wij zullen de aanvragen echter bij binnenkomst met spoed afhandelen.

  Wij vragen uw begrip voor de situatie.

  Voor spoedeisende zaken of technische calamiteiten kunt u bellen met: 0628205269

  Lees meer
 • BM Daktechniek beperkt bereikbaar tijdens vakantie

  19 september 2014

  BM Daktechniek is tijdens de bouwvakvakantie vanaf vrijdag 13 juli t/m vrijdag 10 augustus 2012 gesloten. Uitsluitend voor technische calamiteiten kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

  Wilt u in het najaar een dakkapel laten bouwen, vraag dan z.s.m. uw offerte bij ons aan. U kunt dan wellicht uw vergunningaanvraag alvast indienen (doorlooptijd gemiddeld 6 weken).

  Na 13 juli worden offerteaanvragen pas verwerkt vanaf maandag 13 augustus. Hierbij kan enige vertraging ontstaan. Onze excuses voor het ongemak.

  Bekijk onze prijzen dakkapel en vraag vrijblijvend een offerte dakkapel aan op www.bm-dakkapel.nl. Ook voor uw kunststof dakkapel.

  Lees meer
 • Besluit 6% btw op dakkapellen nu officieel

  19 september 2014

  Het btw-tarief op arbeidskosten bij het renoveren, vervangen of plaatsen van dakkapellen is vanaf 1 maart 2014 officieel 6%.

  Lees meer
 • Ontvang nu € 250 korting bij plaatsen dakkapel in 2014

  19 september 2014

  Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan voor het plaatsen van één of meerdere dakkapellen in 2014.
   
  We belonen uw offerteaanvraag tot 1 november 2013 met een korting van € 250,-!
   
  Uw kortingsbon wordt automatisch meegestuurd met uw offerte en is geldig voor plaatsingen vanaf 1 januari 2014.

  Kijk hier voor de details van de actie.

  Lees meer
 • Miljoenennota 2015: Laag btw-tarief op dakkapellen nu definitief langer

  3 september 2014

  Het lage 6% btw-tarief op verbouwingen en renovaties wordt met een half jaar verlengd. Dat blijkt nu definitief uit de gepresenteerde Miljeonennota 2015. Het verlaagde btw-tarief voor bouw en renovatie wordt verlengd tot 1 juli 2015. Goed nieuws voor iedereen die het komende half jaar een dakkapel wil laten plaatsen of renoveren.

  Lees meer
 • Mis het niet, dakkapel met verlaagd 6% btw-tarief

  14 juli 2014

  De tijd vliegt. Het aangepaste btw tarief van 6% duurt t/m 31 december 2014. Uw dakkapel moet voor die datum gerealiseerd zijn. Wilt u dus nog profiteren van deze 'btw-korting'? Vraag dan z.s.m. offerte aan! Zeker als u een vergunning nodig heeft!

  Lees meer
 • Vakantiegeld binnen. Nu nog 6% last-minute korting op een dakkapel

  15 mei 2014

  Deze maand ontvangen veel van ons weer vakantiegeld. Is de reis nog niet geboekt en wilt u liever wat langer genieten van uw vakantiebudget? Denk dan eens aan een dakkapel. Die kan deze zomer nog met 6% btw op arbeidskosten worden gebouwd. Profiteer daar van!

  Lees meer
 • Dakkapellen met plat naar schuin dakconstructie

  10 april 2014

  Onlangs mocht BM Daktechniek een niet alledaags project uitvoeren in Amsterdam. Vier bestaande dakkapellen met een plat dak kregen een schuin dakconstructie. Voordelen: fraaier om te zien en veel meer ruimte binnen. 

  Lees meer
 • Haal de lente in huis met een dakkapel

  14 maart 2014

  Het voelt buiten al alsof het lente is. Haal de lente ook in huis met een mooie grote dakkapel. Dakkapellen geeft meer licht, ruimte en woongenot in uw woning. U heeft er vele jaren plezier van.

  Lees meer
 • Nieuw: kunststof kozijnen met hout-look (HVL)

  11 februari 2014

  Sinds kort is het mogelijk een kunststof kozijn in uw dakkapel te laten plaatsen dat qua uitstraling nauwelijks verschilt van een echt houten kozijn. Maar wel alle voordelen heeft van een kunststof kozijn. Een hout-look is niet nieuw, maar met name de hoeken van kunststof kozijnen met hout-look verraadde in het verleden nog dat het ging om een ‘look-a-like’. Dankzij de nieuwe HVL-techniek is deze laatste oneffenheid nu verledentijd. 

  Lees meer
 • Win dinercheque van € 80,-- bij Kasteel De Essenburgh

  8 januari 2014


  LIKE de Facebook pagina van BM Daktechniek en win een:

   
  Diner voor twee ter waarde van € 80,--
  bij Kasteel De Essenburgh in Harderwijk
  Lees meer
 • Btw-tarief verbouwingen en renovatie woningen gaat omlaag

  13 december 2013

  Het btw-tarief op arbeidskosten bij verbouwingen en onderhoud van woningen in de bestaande bouw gaat omlaag van 21% naar 6%. De verlaging van het btw-tarief is uitsluitend van toepassing op de arbeidscomponent van de verbouwing. De maatregel is onderdeel van het woningmarktakkoord en geldt ook voor de renovatie, vervanging of plaatsing van dakkapellen.

  Lees meer
 • Plasterk vindt bouwleges niet te hoog

  12 november 2013

  Ondanks de enorme prijsverschillen in bouwleges tussen gemeenten en de prijsstijgingen per gemeente vindt Minister Plasterk van Binnenlandse Zaken het niet nodig om in te grijpen bij de hoogte van bouwleges. Gemeenten mogen van de minister zelf blijven bepalen hoeveel een bouwvergunning kost voor dakkapellen, of andere verbouwing kost.

  Lees meer
 • Btw-tarief op dakkapel blijft 6% tot eind 2014

  17 oktober 2013

  Vanaf 1 maart 2013 geldt een verlaagd btw-tarief (6%) op de arbeidskosten voor renovatie -en herstelwerkzaamheden van woningen tijdelijk. Als gevolg van de begrotingsafspraken 2014 is de einddatum van de btw-verlaging verlengd van 1 maart 2014 naar 31 december 2014.

  Lees meer
 • Dakkapel metamorfose in één dag

  4 oktober 2013

  Dakkapel voor renovatie
  Is uw oude dakkapel toe aan vervanging? Renovatie kan uw dakkapel weer in oude glorie doen herstellen en direct de duurzaamheid verbeteren. Ook een complete metamorfose is mogelijk. Renovatie is vaak goedkoper dan volledig vervangen. U kunt wel tot 25% besparen.

  Lees meer
 • Politie waarschuwt voor 'bijklussende' glazenwassers

  25 september 2013

  De politie waarschuwt inwoners van Overijssel voor twee mannen die naast glazenwassen ook timmerklussen aannemen. Dit laatste wekt argwaam bij de politie (Bron: De Stentor)

  Lees meer
 • Dakkapel van 2 naar 8 meter in één dag…

  12 september 2013

  In Nijkerkerveen werd door BM Daktechniek onlangs een dakkapel verlengd van 2 naar 8 meter. De klus was in één dag geklaard. Het resultaat mocht er zijn. Dankzij de grotere dakkapel heeft de zolderetage nu nog meer licht en ruimte gekregen.

  Lees meer
 • Voorkom een hittegolf onder uw dakkapel

  3 juli 2013

  Tijdens de zomer kan de temperatuur sterk oplopen. Zeker onder een dakkapel op zolder! Door uw dakkapel te voorzien van zonwerende beglazing, een rolluik of screen blijft de temperatuur constant en bespaart u op de kosten voor airconditioning! De moderne zonwerende oplossingen bieden ook 's winters voordelen. Dan houden ze uw kamer juist behaaglijk en bespaart u op uw verwarmingskosten.

  Lees meer
 • Kosten vergunning dakkapel lopen per gemeente sterk uiteen

  29 maart 2013

  Onlangs publiceerde Onderzoeksinstituut Coelo een uitgebreid overzicht van gemeentelijke lasten. Hieruit werd o.a. duidelijk dat er per gemeente grote verschillen bestaan tussen belasting voor huiseigenaren, zoals de ozb en leges voor het laten plaatsen van een dakkapel. Daarvoor is een zogeheten omgevingsvergunning vaak verplicht.

  Lees meer
 • Maatwerkdakkapellen BM Daktechniek Harderwijk

  15 maart 2013

  De huizenmarkt is op dit moment stroef ook in Harderwijk. Verhuizen zit er voor de meesten dus voorlopig niet in. Wilt u toch meer ruimte en licht in huis, dan is de keuze voor een dakkapel snel gemaakt. Kies dan voor een kwalitatieve maatwerkdakkapel. Die past perfect bij de sfeer van uw woning, biedt direct comfort en u verhoogt hiermee tevens de waarde van uw woning.

  Lees meer
 • Nieuw: VELUX dakramen next generation.

  3 maart 2013

  Vanaf 1 april 2013 is de nieuwste generatie VELUX dakramen leverbaar. De nieuwe generatie is gemaakt van duurzaam materiaal, is energie-efficiënt, inbraakwerend, gemakkelijk schoon te maken heeft een groter glasoppervlak en kan 1-op-1 worden ingebouwd in een bestaand VELUX dakraam (dakhelling 15 tot 90 graden). Bovendien wordt het type dakvenster met binnenzijde grenenhout nu wit afgelakt geleverd. Het dakraam past zo in ieder modern interieur. Plaatsing van de nieuwe dakramen in combinatie met een BM Dakkapel is nu extra voordeliger.

  Lees meer
 • Besluit 6% btw op dakkapellen nu officieel

  2 maart 2013

  Het btw-tarief op arbeidskosten bij het renoveren, vervangen of plaatsen van dakkapellen is vanaf 1 maart officieel 6%.

  Lees meer
 • Btw-tarief dakkapellen verlaagd naar 6%?

  14 februari 2013

  Op 13 februari jl. hebben kabinet en enkele oppositiepartijen een akkoord over de woningmarkt bereikt. Onderdeel van het akkoord is een verlaging van het Btw-tarief  voor verbouwingen van 21% naar 6%. Dit geldt ook voor de renovatie, vervanging of plaatsing van dakkapellen.

  Lees meer
 • Geeft ruimte aan het nieuwe werken met het plaatsen van een nieuwe dakkapel

  20 januari 2013

  Anno 2013 behoeft ‘het nieuwe werken' geen toelichting meer. Werken kan overal en altijd, dus ook thuis. Maar om ongestoord aan het werk te kunnen is het wel handig als u beschikt over een rustige werkplek. Misschien wilt u wel meerdere werkplekken in uw woning realiseren. Bij gebrek aan licht en ruimte kan het plaatsen van een dakkapel uitkomst bieden.

  Lees meer
 • BM Dakkapel met Luxaflex Nano Rolgordijn voor draai- en kiepramen

  11 november 2012

  U kent het probleem. U heeft een dakkapel uitgezocht met modern en multifunctionele draai- kiepramen. U wilt uw dakkapel nu verfraaien met bijpassende rolgordijnen. Maar de standaard rolgordijnen kunnen niet worden geplaatst op dergelijke ramen. Luxaflex biedt de oplossing met haar nieuwe Nano Rolgordijn. BM Daktechniek kan deze noviteit nu ook exclusief aanbieden bij nieuwe of bestaande BM dakkapellen.

  Lees meer
 • Kunststof dakkapel van 18 meter, kan dat?

  14 oktober 2012

  Ja dat kan. Het plaatsen van dakkapellen van 18 meter of langer is geen probleem voor BM Daktechniek. Onlangs werd een 18.2 meter lange dakkapel geplaatst in Den Haag. Op de woning werd zo een compleet nieuwe extra woonlaag gecreëerd.

  Lees meer
 • Dakkapel renoveren vaak goedkoper dan vervangen

  10 september 2012

  Is uw oude dakkapel toe aan vervanging, maar zijn de kosten daarvoor u nu te hoog? In dat geval kan renovatie een oplossing zijn. Renoveren biedt de mogelijkheid om uw dakkapel te verbeteren zonder de investering van een compleet nieuwe. In veel gevallen is renovatie voordeliger dan het plaatsen van een nieuwe dakkapel. U kunt wel tot 25% besparen.

  Lees meer
 • Studeerkamer of werkkamer nodig? Plaats een dakkapel

  28 augustus 2012

  De vakantie is (bijna) voorbij. De school, studie en het werk gaan weer beginnen voor u en uw huisgenoten. Maak van uw zolder een heuse studeer of werkkamer door het plaatsen van een dakkapel.

   

  Lees meer
 • Versoepeling regels dakkapel vergunning

  14 augustus 2012

  De gemeente Den Haag heeft de procedure voor het aanvragen van een omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) voor kleine bouwwerken waar onder een dakkapel eenvoudiger gemaakt. Veel aanvragen kunnen nu al binnen drie werkdagen worden behandeld. Voorheen nam dit zeven tot acht weken in beslag. Op deze manier kunnen meer particulieren sneller investeren in hun eigen woningbezit. In 7 andere gemeenten wordt binnenkort (waarschijnlijk oktober 2012) een proef gedaan met versoepeling van de eis om kleine verbouwingen te toetsen aan het Bouwbesluit.

  Lees meer
 • Let op Btw-verhoging bij aanschaf dakkapel

  26 juli 2012

  Per 1 oktober 2012 zal het algemene hoge Btw-tarief worden verhoogd van 19% naar 21%. Dit geldt ook voor het plaatsen van een dakkapel. Als u overweegt een dakkapel te plaatsen en offertes vergelijkt, houdt u dan nu al rekening met dit prijsverschil (2%).

  Lees meer
 • Onderhoud kunststof dakkapel verlengt levensduur

  14 juni 2012

  Kunststof dakkapellen en kunststof kozijnen zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Dat betekent echter niet dat ze niet onderhouden moeten worden. Door vervuiling kan het kunststof grauw en vies worden. Scharnieren worden stroef en rubbers drogen uit. Door uw kunststof dakkapel regelmatig te reinigen of te laten reinigen blijven ze jaren mooi en goed functioneren.

  Lees meer
 • Like BM dakkapellen op Facebook en win € 100

  1 juni 2012

  Steeds meer mensen oriënteren zich bij hun aankopen via social media. Ook als men op zoek is naar een kwaliteitsdakkapel op maat. Daarom informeren wij u nu ook via Facebook, Google+ en LinkedIn over dakkapellen, onderhoud en service van BM Daktechniek.

  Lees meer
 • Pas op extreem lage prijzen dakkapel

  15 mei 2012

  Aanbieders van dakkapellen die extreem lage prijzen voeren doen dit vaak als laatste redmiddel om in onzekere tijden aan het werk te kunnen blijven. Wees op uw hoede bij dergelijke aanbiedingen. Wanneer het voortbestaan van de onderneming in gevaar is, kan dit leiden tot faillissement. Wie maakt uw dakkapel in aanbouw af? Op een al geplaatste dakkapel komt met een faillissement uw recht op garantie en service te vervallen.

  Lees meer
 • Benut de verborgen ruimte van uw zolder met een dakkapel

  7 mei 2012

  Extra woonruimte creëren in de woning wil iedereen. Bij een uitbouw of kelder gaat het vaak om een aanzienlijke verbouwing. Een kostbare en tijdrovende klus. Dat ligt anders als u een zolder heeft en een dakkapel laat plaatsen. De kosten daarvan zijn beperkt, plaatsing kan in één dag en de ruimtewinst is enorm. Bovendien voegt u naast ruimte ook waarde toe aan uw woning.

  Lees meer
 • Dakkapel als aftrekpost bij aangifte belasting

  20 maart 2012

  Op 1 april is het weer zover: de aangifte inkomstenbelasting moet worden ingediend. Wie slim gebruik maakt van de fiscale aftrekposten, kan veel geld uitsparen. Welke posten mag u aftrekken, bijvoorbeeld bij het plaatsen van dakkapellen?

  Lees meer
 • Bouw dakkapel gecontroleerd met satelliet

  9 maart 2012

  Sinds kort worden bouwactiviteiten, zoals het plaatsen van een dakkapel, in de gaten gehouden met een satelliet vanuit de ruimte. Doel is illegale bouwactiviteiten sneller op te sporen.

  Lees meer
 • Na een nieuwe dakkapel, een nieuw interieur…

  27 februari 2012

  Het plaatsen van een dakkapel geeft meer ruimte en licht in uw woning. Vaak wordt na het plaatsen van een dakkapel ook de inrichting veranderd. Heeft u net een nieuwe dakkapel geplaatst of bent u dat van plan? Tijd voor een ‘make over' van uw interieur. Misschien kunnen de interieurtrends van 2012 u daarbij helpen.

  Lees meer
 • Bespaar energie. Zorg voor isolatie van uw dakkapel

  3 februari 2012

  Met goede isolatie in uw woning kunt u jaarlijks veel geld besparen. Dat geldt ook voor uw dakkapel. De investering verdient u terug via een lagere energierekening. Zeker als de temperaturen onder nul schieten.

  Lees meer
 • Kopers nieuwbouwwoning kiezen liefst eigen dakkapel

  3 februari 2012

  De meeste kopers van een nieuwbouwwoning geven de voorkeur aan een standaardwoning met extra opties, zoals een keuken of dakkapel.

  Lees meer
 • Dakkapel plaatsen in de winter, geen probleem

  25 januari 2012

  Ook in de winter is het goed mogelijk een dakkapel te laten plaatsen op uw woning. U kunt dan bij de eerste lente zon al lekker genieten van meer licht en ruimte in uw huis. Stel het plannen van uw nieuwe dakkapel dus niet uit tot het voorjaar.

   

  Lees meer
 • Verhuizen of verbouwen in 2012?

  13 januari 2012

  De woningmarkt zit op slot anno 2012. Steeds meer mensen kiezen er, soms noodgedwongen, voor om hun huis te verbouwen in plaats van te verhuizen. Verhuizen hoeft ook niet altijd, om uw woonwensen in vervulling te laten gaan.

  Lees meer
 • Ventilatie in uw dakkapel voorkomt vochtproblemen

  12 december 2011

  Woningen (vooral nieuwbouw woningen) worden steeds zwaarder beveiligd en geïsoleerd. Goed voor de veiligheid, het milieu en uw energiekosten. Maar minder goed voor de ventilatie in uw huis. Hierdoor ontstaan vochtproblemen. Vocht is slecht voor uw gezondheid en uw woning.

  Lees meer
 • Dakkapel niet langer langs welstandscommissie

  5 december 2011

  Welstandscommissies in Nederland roepen vaak tegenstrijdige reacties op. U kunt te maken krijgen met de welstandscommissie in uw gemeente wanneer u bouwt of verbouwt. Dus ook bij het plaatsten van een dakkapel.

  Lees meer
 • Kwalitatief hoogwaardig kunststof dakbedekking voor uw dakkapel

  25 november 2011

  Een dakkapel moet in harmonie met uw woning worden ontworpen en vakkundig worden geplaatst. Naast de vorm en het materiaal is ook de dakbedekking van uw dakkapel bepalend voor de uitstraling.

  Lees meer
 • Video: Dakkapel plaatsen hoe gaat dat?

  18 november 2011

  Het plaatsen van een dakkapel is best spannend. Wanneer u uw dakkapel laat plaatsen door BM Daktechniek kunt u er op rekenen dat dit netjes, nauwkeurig, volgens afspraak en in goed overleg gebeurt.

  Lees meer
 • VEKA kunststof kozijnen van top kwaliteit

  4 november 2011

  Door heel Nederland zijn in de loop der jaren kozijnen van het merk VEKA geplaatst. Vooral bij nieuwbouwprojecten. Gebruikers zijn bijzonder tevreden over de kwaliteit van deze kozijnen. Bij verbouwing, renovatie of verhuizing worden wij regelmatig benaderd voor het plaatsen van nieuwe kunststof kozijnen van VEKA.

  Lees meer
 • Vergelijk maatwerk met prefab dakkapel

  17 oktober 2011

  Steeds meer mensen kiezen voor het verbouwen van hun woning in plaats van verhuizen. Een dakkapel plaatsen is een goede manier om uw woning uit te breiden en meer licht en ruimte te creëren. U kunt daarbij kiezen uit op maat gemaakte of prefab dakkapellen (zoals bijvoorbeeld aangeboden door Praxis en Formido).

  Lees meer
 • Voorkom overlast bij plaatsing dakkapel

  23 september 2011

  Een veel gehoorde klacht van buren is die van geluidsoverlast en rommel op straat bij een verbouwing, zoals bij het plaatsen van dakkapellen. Wanneer u geen onvrede wilt met uw buren is het daarom raadzaam enkele voorzorgsmaatregelen te nemen.

  Lees meer
 • Uw dakkapel met rolluik of screen

  21 januari 2011

  Steeds vaker wordt een dakkapel voorzien van een geïntegreerd rolluik of screen. En niet voor niets, want het gebruik van rolluiken en screens heeft belangrijke voordelen. Naast zon- en warmtewerend, zijn rolluiken bijvoorbeeld ook: koudewerend, geluidswerend, verduisterend (ideaal voor de kinderkamer) en zelfs inbraakwerend. Lekker koel in de zomer en energiebesparend in de winter. Screens hebben het grote voordeel dat ze de zon weren, maar licht doorlaten. U kunt uw dakkapel direct bij oplevering laten voorzien van een geïntegreerd rolluik of screen. Dit is goedkoper dan deze later te laten plaatsen.

  Lees meer
 • Voorwaarden vergunningvrij bouwen versoepeld

  29 september 2010

   Per 1 oktober 2010 zijn de vergunningsvoorwaarden voor het bouwen van een dakkapel aan de achterzijde van uw woning versoepeld. Voor dakkapellen tot een hoogte van 1,75 m hoeft niet langer een vergunning te worden aangevraagd. Dit was 1,50 m.

  Lees meer
 • Omgevingsvergunning (WABO) vervangt bouwvergunning

  29 september 2010

  Per 1 oktober 2010 wordt een groot aantal vergunningen op het gebied van bouwen van een dakkapel, ruimtelijke ordening en milieu samengevoegd in één omgevingsvergunning. Hieronder vallen bijvoorbeeld de bouwvergunning, monumentenvergunning en sloopvergunning. Deze kunnen in één keer worden aangevraagd via het digitale omgevingsloket. Kijk voor meer informatie op www.omgevingsloket.nl. Wij kunnen het aanvragen van de omgevingsvergunning desgewenst uit handen nemen. BM Daktechniek voor al uw dakkapel wensen.

  Lees meer
 • Btw-verlaging verbouwing geldig tot 1 juli 2011

  29 september 2010

  Per 1 oktober 2010 is het btw-tarief voor een verbouwing aan het dak (bijvoorbeeld het bouwen van een dakkapel), tijdelijk verlaagd van 19% naar 6%. De verlaging van het btw-tarief is uitsluitend van toepassing op de arbeidscomponent van de verbouwing. Om in aanmerking te komen voor het verlaagde btw-tarief voor verbouwing- of renovatiewerkzaamheden aan het dak, moet uw woonhuis minimaal twee jaar oud zijn (na eerste ingebruikneming van de woning). Tevens dienen alle werkzaamheden te worden afgerond tussen 1 oktober 2010 en 1 juli 2011. Indien u aan bovenstaande voorwaarden voldoet, komt u in aanmerking voor het verlaagde btw-tarief. In dat geval zullen we het verlaagde btw-tarief verrekenen in uw offerte.BM Daktechniek voor al uw dakkapel wensen.

  Lees meer
Of bel naar
0341 45 13 55
9
Klanttevredenheid op basis van 404 beoordelingen

Schrijf ook een beoordeling en ontvang € 20,00 retour

Tevreden klanten
9 Dennis Mulkens Noordwijk aan Zee

Een heldere offerte trok ons over de streep. De concurrentie kon er niet aan tippen. Vervolgens prettig bezoek aan huis en duidelijke planning. Zeer vriendelijke mannen maakten er vervolgens een militaire operatie van. Zo wordt je een onderneming met landelijke allure.

Lees alle beoordelingen

Alle types dakkapellen

Bekijk meer info en prijzen

 • Houten dakkapel
  • 10 jaar garantie
  • Kozijn Meranti hardhout
  • Diverse materialen
      KOMO-keurmerk
  • Natuurlijke uitstraling
  • Maco Multi invisible beslag
  • Isolatieglas HR ++
  • Standaard draaikiepraam
 • Kunststof dakkapel
  • 10 jaar garantie
  • Kozijn met Veka profiel
  • Diverse materialen
      KOMO-keurmerk
  • Onderhoudsvrij
  • SKG inbraakwerend
  • Isolatieglas HR ++
  • Standaard draaikiepraam
 • met plat dak
  • In één dag geplaatst
  • 10 jaar garantie
  • Kunststof of van hout
  • Maatwerk
  • Bitume/kunststof
      dakbedekking
  • Achtergevel vergunningsvrij
 • met schuin dak
  • In één dag geplaatst
  • 10 jaar garantie
  • Kunststof of van hout
  • Maatwerk
  • Dakpannen
  • Vergunningsplichtig