10 jaar garantie

Snel geplaatst

Geen aanbetaling

Dakkapel prijzen

De specialisten van BM Daktechniek in Harderwijk installeren uw dakkapel tegen eerlijke prijzen. U ontvangt bij ons bedrijf altijd een duidelijk overzicht van de kosten van uw dakkapel, zodat u nooit onverwachts te veel betaalt. Bent u op zoek naar een mooie kapel die binnen uw budget past? Onze experts bespreken graag de mogelijkheden met u en maken een ontwerp dat bij u en uw woning past.

Dakkapel-Almere-kadermodel

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Offerte aanvragen

U koopt bij ons een dakkapel voor verschillende prijzen

De prijzen die u bij ons bedrijf betaalt voor een dakkapel, hangen af van het door u gekozen ontwerp. Een houten dakkapel zal bijvoorbeeld meer kosten, omdat de materialen duurder zijn. U kunt ook kiezen voor een kunststof dakkapel. De kosten van deze hoogwaardige dakkapellen liggen lager, maar hiervoor levert u niet in op de uitstraling van de kapel. Kunststof is goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor u op de lange termijn minder onderhoudskosten betaalt. Ongeacht het materiaal dat u kiest voor uw kapel, uw kapel kan altijd geplaatst worden als prefab dakkapel.

Ontvang een duidelijk overzicht van uw kosten

Bent u benieuwd naar de kosten van uw gewenste dakkapel? Vul gerust ons vrijblijvende offerteformulier in om de prijzen van uw dakkapel in te zien. Bij vragen over onze prijzen van onze prefab dakkapellen kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Bovendien geven onze experts u graag advies over uw dakkapel. Bereik ons telefonisch via 0341 45 13 55 of stuur ons een e-mail via info@bmdaktechniek.nl.

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9

voor plaatsing in de maand september 2024

€250,- Offerte aanvragen

Bekijk onze prijzen en aanbiedingen.

Meer info

ALLE TYPEN
DAKKAPELLEN

Meer info en prijzen