Dakkapel 8 meter

Bij BM Daktechniek bieden we dakkapellen in diverse afmetingen aan, van groot tot klein. Onze meest royale dakkapel is de variant van 8 meter breed. Deze extra brede dakkapel is geschikt voor de wat ruimere woningen en biedt veel verrassende mogelijkheden. Door de enorme hoeveelheid extra ruimte kunt u bijvoorbeeld een lichte, ruime leefruimte creëren of meerdere (slaap)kamers). Benieuwd of een dakkapel van 8 meter breed de beste optie is voor uw woning? Onze specialisten nemen graag de tijd om met u mee te denken en al uw wensen te bespreken.

Offerte aanvragen
dakkapel van 4 meter

Voordelen van een dakkapel van 8 meter

Twijfelt u nog over een dakkapel van 8 meter breed? Ontdek wat de voordelen zijn als u kiest voor een royale dakkapel van BM Daktechniek. Dit zijn de belangrijkste:

 • Een perfect passende dakkapel
 • Maakt uw woning esthetisch aantrekkelijker
 • Verhoogt de waarde van uw woning direct
 • Meer daglicht en frisse lucht in huis
 • Aanzienlijk meer woonoppervlakte en meer woonplezier
 • Mogelijkheden voor nieuwe indelingen
 • U profiteert van standaard 10 jaar garantie
 • Dakkapel van 8 meter in meerdere uitvoeringen mogelijk
 • Materialen van zeer hoogwaardige kwaliteit
 • Extra opties mogelijk, zoals zonwering en insectenhorren
 • De prijs is altijd inclusief montage
 • Standaard uitgerust met draaikiepraam en beglazing Isolatieglas HR++

Behoefte aan meer informatie over deze voordelen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Mogelijkheden dakkapel 8 meter

Een dakkapel van 8 meter breed wordt geheel op maat voor uw woning gemaakt. Zo bent u altijd verzekerd van een perfect passende dakkapel. Een dakkapel van deze omvang biedt veel mogelijkheden. De extra vierkante meters kunt u straks goed benutten voor bijvoorbeeld meerdere slaapkamers, een royaal thuiskantoor of misschien wel een complete woonruimte. Dat biedt veel kansen als u behoefte heeft aan meer ruimte en woonplezier. Onze specialisten houden bij het ontwerpen van een dakkapel van 8 meter rekening met al uw wensen. Zo kunt u een keuze maken uit het gewenste materiaal, zoals een dakkapel van hout of een kunststof dakkapel, verschillende kleuren en andere extra opties. Een tip: via onze handige online tool kunt u uw ideale dakkapel alvast zelf samenstellen. U ontvangt dan binnen enkele dagen een vrijblijvende offerte.

kunststof-dakkapel-gladde-beplating-bm-daktechniek

Kunststof dakkapel met gladde beplating

Meer informatie
houtlook-dakkapel-bm-daktechniek

Kunststof dakkapel met houtlook

Meer informatie

Meerdere opties mogelijk

> Ontdek welke mogelijkheden kunststof dakkapellen bieden. Bekijk onze fotogalerij voor inspiratie of bezoek onze showroom.
> Bel ons voor meer informatie over de voor- en nadelen van kunststof dakkapellen. Of vraag geheel vrijblijvend online een dakkapel offerte aan.

Van oriëntatie tot plaatsing dakkapel 8 meter: zo werkt het

Kiezen voor een dakkapel is een belangrijke beslissing. Gelukkig kunt u bij BM Daktechniek rekenen op goede en deskundige begeleiding. Onze specialisten begeleiden u van begin tot eind bij het realiseren van uw ideale dakkapel van 8 meter breed. Hoe gaat dat exact in zijn werk? Het proces begint met deskundig advies tijdens de oriëntatiefase. Vervolgens komen wij – geheel vrijblijvend – bij u langs om de situatie te beoordelen en uw wensen te bespreken. U kunt rekenen op uitgebreid advies en slimme oplossingen. Na dit bezoek ontvangt u een uitgebreide offerte op maat. Pas wanneer u geheel tevreden bent, maken we de opdracht definitief en beginnen onze vakmensen met het vervaardigen van uw dakkapel van 8 meter. Tot slot zal de extra brede dakkapel worden geplaatst. Dit gebeurt altijd in één dag. Achteraf vragen of advies nodig? Ook na de plaatsing van uw extra brede dakkapel staan wij voor u klaar.

Bekijk ons werk

Inspiratie en
Ideeën nodig?

Bekijk ze hieronder

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9

voor plaatsing in de maand september 2024

€250,- Offerte aanvragen

Bekijk onze prijzen en aanbiedingen.

Meer info
Wij nemen contact met u op

ALLE TYPEN
DAKKAPELLEN

Meer info en prijzen