10 jaar garantie

Snel geplaatst

Geen aanbetaling

Een kunststof dakkapel voor voordelige prijzen

Bij BM Daktechniek in Harderwijk laat u een kunststof dakkapel plaatsen tegen concurrerende prijzen. Bovendien is een kapel van dit materiaal een voordelige keuze omdat kunststof weinig onderhoud vereist en jarenlang meegaat. U bespaart dus aan onderhoudskosten. Daarnaast ontvangt u bij ons bedrijf 10 jaar garantie op uw kapel.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Offerte aanvragen

Welke prijzen betaalt u bij ons voor een kunststof dakkapel?

De prijs van uw kunststof dakkapel hangt af van uw ontwerp. Wilt u bijvoorbeeld een kunststof dakkapel met een rolluik laten plaatsen? Dan vallen de prijzen van uw kunststof dakkapel hoger uit. Wanneer u op zoek bent naar een voordelige optie, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een dakkapel met een plat dak. Deze kapellen zijn voordeliger dan ontwerpen met een schuin dak. Wat uw wensen ook zijn, onze experts denken graag met u mee en ontwerpen een hoogwaardige dakkapel die binnen uw budget past.

Neem contact met ons op voor professioneel advies

Wilt u meer weten over de prijzen van een kunststof dakkapel? Of bent u benieuwd naar de prijzen van onze houten dakkapellen? Geef uw wensen aan in ons offerteformulier om een duidelijk overzicht van de kosten te ontvangen. U kunt ook contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken door te bellen naar 0341 45 13 55.

Klanttevredenheid op basis van 561 beoordelingen

9

voor plaatsing in de maand juli 2024

€250,- Offerte aanvragen

Bekijk onze prijzen en aanbiedingen.

Meer info

ALLE TYPEN
DAKKAPELLEN

Meer info en prijzen