10 jaar garantie

Snel geplaatst

Geen aanbetaling

Een dakkapel met een plat dak plaatsen

Wilt u een dakkapel met een plat dak laten plaatsen? Daar helpen de experts van BM Daktechniek in Harderwijk u graag bij. In tegenstelling tot andere ontwerpen, hoeft u voor een kapel met een plat dak niet altijd een vergunning aan te vragen bij uw gemeente. Dit type is bovendien geschikt voor alle soorten schuine daken.

klein plat dakkapel

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Offerte aanvragen
dakkapel plat dak

Een dakkapel met een plat dak plaatsen is een voordelige keuze

Wanneer u snel en voordelig een dakkapel wilt laten plaatsen, is een dakkapel met een plat dak de beste optie. In veel gevallen hoeft u geen vergunning aan te vragen en vrijwel elk dak is geschikt voor dit type kapel. Ontwerpen met een plat dak zijn bovendien goedkoper dan dakkapellen met een schuin dak. Wanneer u uw platte dakkapel zo voordelig mogelijk wilt laten plaatsen, kiest u het beste voor een kunststof dakkapel. Dit materiaal is onderhoudsarm en blijft jarenlang mooi, waardoor u op de lange termijn bespaart in de kosten van uw dakkapel door de lagere onderhoudskosten.

Neem contact met onze experts op voor een offerte op maat

Schakel de hulp van onze vakmannen in wanneer u een dakkapel met een plat dak wilt laten plaatsen. Informeer naar de mogelijkheden en bel ons via 0341 45 13 55 of stuur ons een e-mail via info@bmdaktechniek.nl. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen via ons offerteformulier.

dakkapel

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9

voor plaatsing in de maand september 2024

€250,- Offerte aanvragen

Bekijk onze prijzen en aanbiedingen.

Meer info

ALLE TYPEN
DAKKAPELLEN

Meer info en prijzen