10 jaar garantie

Snel geplaatst

Geen aanbetaling

Kunststof dakkapel

Wanneer u meer ruimte wilt creëren op uw zolder, is een kunststof dakkapel een uitstekende optie. Dakkapellen van kunststof zorgen voor een goed geïsoleerde ruimte en dit materiaal is erg onderhoudsvriendelijk. De experts van BM Daktechniek in Harderwijk denken graag met u mee en ontwerpen een kapel die volledig aansluit op uw wensen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Offerte aanvragen

Wat zijn de voordelen van een kunststof dakkapel?

Een kunststof dakkapel is ideaal wanneer u op zoek bent naar een hoogwaardige dakkapel die onderhoudsarm is en waarbij u veel ontwerpmogelijkheden heeft. Dit materiaal gaat jarenlang mee en u heeft de keuze uit verschillende mogelijkheden voor de afwerking van de kapel. U kunt ook gemakkelijk verschillende accessoires aan uw kapel toevoegen. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een kunststof dakkapel met een rolluik voor zonwering en extra privacy. Bovendien zijn onze prefab dakkapellen gemaakt hoogwaardig kunststof of hout. Een kunststof prefab dakkapel kan altijd in één dag geplaatst worden, zodat u bespaart op de installatiekosten en snel geniet van uw nieuwe ruimte.

Ontwerp uw ideale kapel met de hulp van onze experts

Neem contact met onze specialisten op om de diverse mogelijkheden van uw kunststof dakkapel te bespreken. Onze experts vertellen u graag meer over de opties en maken een ontwerp dat bij uw woning en uw wensen past. Bereik ons telefonisch via 0341 45 13 55 of vul ons contactformulier in. U kunt ook gerust een vrijblijvende offerte aanvragen voor een prijsindicatie.

dakkapel

Klanttevredenheid op basis van 550 beoordelingen

9

voor plaatsing in de maand maart 2024

€250,- Offerte aanvragen

Bekijk onze prijzen en aanbiedingen.

Meer info

ALLE TYPEN
DAKKAPELLEN

Meer info en prijzen