10 jaar garantie

Snel geplaatst

Geen aanbetaling

Kunststof dakkapel met rolluik

Wilt u een kunststof dakkapel op uw woning laten installeren met een handig rolluik? Dan kunt u gerust bij BM Daktechniek in Harderwijk terecht. U voegt gemakkelijk een rolluik toe aan het ontwerp van uw kapel, zodat u eenvoudig de zon buitenhoudt en meer privacy creëert in uw zolderruimte.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Offerte aanvragen

U maakt uw kunststof dakkapel af met een prettig rolluik

De kwalitatieve dakkapellen van BM Daktechniek worden stuk voor stuk op maat gemaakt. U kunt uw kapel geheel aanpassen aan uw wensen en uw woning. Het is dus ook mogelijk om een rolluik toe te voegen aan uw kunststof dakkapel. Met een rolluik zorgt u voor een prettige leefruimte wanneer u een kunststof dakkapel toevoegt aan uw woning. Onze experts voegen de ingebouwde rolluiken gemakkelijk toe aan uw ontwerp, zodat het eventueel niet nodig is om raamdecoratie op te hangen op uw nieuwe zolderruimte.

Geef uw wensen door aan onze experts

Laat een kunststof dakkapel op uw woning plaatsen en creëer meer privacy met een ingebouwd rolluik. U kunt ook gerust de andere ontwerpmogelijkheden bespreken met onze experts, bijvoorbeeld wanneer u een dubbele dakkapel wilt laten plaatsen. Bespreek de opties met onze experts! Bereik ons telefonisch via 0341 45 13 55, stuur een e-mail naar info@bmdaktechniek.nl of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.

Klanttevredenheid op basis van 550 beoordelingen

9

voor plaatsing in de maand maart 2024

€250,- Offerte aanvragen

Bekijk onze prijzen en aanbiedingen.

Meer info

ALLE TYPEN
DAKKAPELLEN

Meer info en prijzen