10 jaar garantie

Snel geplaatst

Geen aanbetaling

Onze prijzen voor een houten dakkapel

Wanneer u een houten dakkapel wilt laten installeren, doen de experts van BM Daktechniek dit tegen concurrerende prijzen. Ons bedrijf in Harderwijk heeft jarenlange ervaring in het vervaardigen van hoogwaardige dakkapellen en ontwerpt graag een klassieke kapel die binnen uw budget past.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Offerte aanvragen
houten dakkapel project

Een houten dakkapel laten plaatsen tegen eerlijke prijzen

Met een klassieke, houten dakkapel zorgt u voor meer ruimte op uw zolder en geeft u uw woning een natuurlijke uitstraling. De prijzen van onze dakkapellen hangen af van het ontwerp en de afwerkingen die u kiest voor uw houten dakkapel. Bent u op zoek naar een voordelige variant van onze houten kapel? Dan kunt u kiezen voor een dakkapel met een plat dak. Deze variant is voordeliger dan een ontwerp met een schuin dak. U kunt bij ons gemakkelijk een offerte voor uw dakkapel opvragen waarin u een duidelijk overzicht krijgt van de kosten voor uw ontwerp.

Vraag onze experts om advies

Bent u benieuwd naar de prijzen die u bij ons betaalt voor een houten dakkapel? Ontvang een duidelijk overzicht door ons offerteformulier in te vullen. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en komt u nooit voor onverwachte kosten te staan wanneer u een dakkapel laat plaatsen. Wilt u meer weten over de ontwerpmogelijkheden? Stuur ons uw vragen in een e-mail via info@bmdaktechniek.nl of bel ons via 0341 45 13 55.

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9

voor plaatsing in de maand november 2024

€250,- Offerte aanvragen

Bekijk onze prijzen en aanbiedingen.

Meer info

ALLE TYPEN
DAKKAPELLEN

Meer info en prijzen