10 jaar garantie

Snel geplaatst

Geen aanbetaling

Een offerte voor een dakkapel

U kunt bij BM Daktechniek altijd een vrijblijvende offerte voor uw dakkapel opvragen. Bij ons bedrijf in Harderwijk ontvangt u altijd een duidelijke opgave van de kosten afhankelijk van het type kapel dat u wilt laten plaatsen. U kunt een snelle offerte opvragen, of een uitgebreid overzicht van de kosten ontvangen wanneer u zelf een dakkapel samenstelt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Offerte aanvragen

U kunt bij ons een overzichtelijke offerte voor uw dakkapel opvragen

De prijs van uw dakkapel is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs van uw prefab dakkapel hangt met name af van de verschillende materialen en installatiekosten. Een houten dakkapel kan bijvoorbeeld duurder zijn dan een kapel van kunststof. Ook de hellingshoek van uw woning, de reikwijdte van de hijskraan en de hoogte en breedte van uw dakkapel hebben invloed op de prijs. Wanneer u een dubbele dakkapel wilt laten plaatsen, kost dit bijvoorbeeld meer dan een reguliere constructie. U kunt bij ons bedrijf altijd een overzichtelijke offerte opvragen voor uw dakkapel zodat u precies weet waar u voor betaalt.

Vraag eenvoudig een offerte aan

Wilt u een duidelijke offerte opvragen voor uw dakkapel? Vul gerust ons offerteformulier in. Zo ontvangt u een duidelijk overzicht van de prijzen van onze kunststoffen dakkapellen of onze kapellen van andere materialen. Heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden voor uw ontwerp? Aarzel niet om contact op te nemen met onze experts en bel ons via 0341 45 13 55 of stuur een e-mail naar info@bmdaktechniek.nl. Onze specialisten denken graag met u mee en maken een ontwerp voor een dakkapel dat past binnen uw budget.

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9

voor plaatsing in de maand september 2024

€250,- Offerte aanvragen

Bekijk onze prijzen en aanbiedingen.

Meer info

ALLE TYPEN
DAKKAPELLEN

Meer info en prijzen