10 jaar garantie

Snel geplaatst

Geen aanbetaling

Dubbele dakkapel plaatsen

Wanneer u extra veel ruimte wilt creëren in uw woning, laat u een dubbele dakkapel plaatsen. Als uw dak groot genoeg is, kunt u deze laten installeren door BM Daktechniek in Harderwijk. Uw dubbele kapellen kunnen naast elkaar of zelfs bovenop elkaar geplaatst worden zodat u meer lichtinval creëert op meerdere etages.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Offerte aanvragen

Kunt u een dubbele dakkapel op uw dak plaatsen?

Om een dubbele dakkapel op uw dak te kunnen plaatsen, is er veel ruimte vereist. U kunt er ook voor kiezen om de kosten van uw dakkapel te delen met de buren en de kapel op uw gedeelde dak te plaatsen. Heeft u twee schuine daken op uw woning? Dan kunt u ervoor kiezen om deze daken met elkaar te verbinden door een dubbele dakkapel te plaatsen. Er zijn echter wel gemeentelijke vergunningen nodig voor deze aanbouw. Voldoet uw woning aan de vergunningseisen? Dan kunnen wij uw kapel in één dag plaatsen als prefab dakkapel.

Bespreek de mogelijkheden met onze experts

Bent u benieuwd of u een dubbele dakkapel op uw dak kunt laten plaatsen? Neem gerust contact met onze experts op om de mogelijkheden van onze dakkapellen te bespreken en ontdek of uw dak geschikt is voor een dubbele dakkapel. Stuur ons uw vragen in een bericht via ons contactformulier of bereik ons telefonisch via 0341 45 13 55.

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9

voor plaatsing in de maand november 2024

€250,- Offerte aanvragen

Bekijk onze prijzen en aanbiedingen.

Meer info

ALLE TYPEN
DAKKAPELLEN

Meer info en prijzen