Dakkapel Zoetermeer

Een dakkapel op maat in Zoetermeer

Bent u de trotse eigenaar van een woning in Zoetermeer? Wilt u meer licht en ruimte in huis? Dan overweegt u wellicht de aanschaf van een dakkapel. Fijn dat u onze website bezoekt. Wij van BM Daktechniek zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van maatwerk dakkapellen in heel Nederland. We zijn een echt familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van dakkapellen. Met een klein, vast team van allround dakkapel specialisten bouwen we ook de ideale dakkapel voor uw huis in Zoetermeer.

Direct een offerte aanvragen

Een dakkapel voor uw woning in Zoetermeer

Een dakkapel van BM Daktechniek is een maatwerk dakkapel. Ieder huis is anders. Een dakkapel is een investering waar u jarenlang plezier van zult hebben. Logisch dat u zorgvuldig bepaalt hoe de dakkapel voor uw huis eruit met zien. Samen met de adviseur van BM Daktechniek bekijkt u de mogelijkheden voor het bouwen van de ideale dakkapel voor uw huis. U zult verbaasd zijn over de heerlijke lichte ruimte die op uw zolder ontstaat na het plaatsen van een dakkapel van BM Daktechniek.

De juiste dakkapel kiezen

Het type woning waarin u woont, bepaalt de uitstraling van de dakkapel die u zoekt. Bij BM Daktechniek maken we in overleg met u de juiste dakkapel die past bij uw woning. Zo weten we zeker dat u jarenlang plezier heeft van een dakkapel die echt bij uw huis past. Wij bouwen de dakkapel naar uw wensen en zorgen – in overleg met u – dat de dakkapel voor uw woning in Zoetermeer in één dag wordt geplaatst.

Vergunning voor een dakkapel in Zoetermeer?

Met het regelen van een zogenaamde omgeving vergunning heeft u het recht om een dakkapel op uw huis te plaatsen. Het vergunningsbeleid voor dakkapellen verschilt in ons land per gemeente. In de meeste Nederlandse dorpen en steden is het niet nodig om een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde van uw huis. Voor een dakkapel aan de straatkant (voorzijde) van uw huis is vaak wel een omgevingsvergunning nodig. Hoe dit in Zoetermeer zit, kunt u online opvragen via de website omgevingsloket.nl. BM Daktechniek kan eventueel – tegen meerprijs – het aanvragen van een vergunning voor u verzorgen.

Maatwerk dakkapel van BM Daktechniek

Uw ideale dakkapel wordt op maat samengesteld. Daarbij gaat het over meer dan afmetingen en kleur. Het begint al bij de materiaalkeuze; wilt u een houten dakkapel of een kunststof dakkapel? Wordt het een dakkapel met een plat dak of juist een schuin dak? Door te kiezen voor opties zoals een rolluik of screen, insecten hor, extra draaikiep ramen of misschien wel een extra dakraam, maakt u uw dakkapel helemaal compleet. Natuurlijk adviseren wij graag over alle mogelijkheden.

Waarom onze dakkapellen?

  • Vrijblijvende offerte
  • Dakkapel in 1 dag geplaatst
  • Hoge kwaliteit in kunststof en hout
  • Altijd maatwerk, passend bij uw woning en budget
  • Persoonlijk advies
  • Goede prijs

Offerte voor een dakkapel in Zoetermeer

Vraag via onderstaande knoppen eenvoudig een snelle of uitgebreide offerte bij ons aan!

Vraag een snelle offerte aan

…wij denken graag met u mee wat het beste past

Stel uw dakkapel zelf samen

…en ontvang een uitgebreide offerte

Wilt u meer weten over uw dakkapel?

We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over het plaatsen van een dakkapel in Zoetermeer. In een gesprek met onze adviseur worden we alle details over uw dakkapel en de plaatsing besproken. Natuurlijk weet u vooraf precies de prijs voor een maatwerk dakkapel van BM Daktechniek.

Vraag online een offerte aan of neem contact met ons op voor een informatief gesprek met onze adviseur. U kunt ook langskomen voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Maak dan eerst een afspraak zodat onze adviseur alle tijd voor u heeft.

Wij nemen contact met u op

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9