Het plaatsen van een dakkapel zorgt er in veel gevallen voor de u de zolderruimte van uw huis als volwaardige kamer gaat gebruiken. Het licht en de ruimte die u dankzij het plaatsen van een BM Daktechniek dakkapel krijgt, maken van een zolder een prachtige slaap-, speel- of werkkamer.

Neem ook een dakraam

Om de metamorfose van uw zolder nog completer te maken, kunt u overwegen om ook een of meerdere dakramen te laten plaatsen. In combinatie met de plaatsing van uw nieuwe dakkapel doen we dat graag voor u.

Voordeel van een dakraam

Een dakraam in combinatie met een dakkapel zorgt voor nog meer natuurlijk daglicht en vergroot de natuurlijke ventilatie. Natuurlijk zorgt een dakraam er ook voor dat uw uitzicht nog rianter wordt!

Velux dakramen, een logische keuze

BM Daktechniek levert en monteert Velux dakramen. Het merk VELUX is synoniem geworden voor het originele dakraam. En terecht. Want bij VELUX hebben ze al tientallen jaren ervaring met ramen voor het schuine dak. Waar het ooit begonnen is met dat enkele dakraam in één maat en met één bedieningsmethode en scharnierpunt, heeft u nu een ruime keuze. De dakramen van VELUX kunnen 180 graden tuimelen. Schoonmaken is daarmee een eenvoudig klusje. Wij leveren en monteren het standaard assortiment van Velux.

Keuze in dakramen

Tuimelvensters van VELUX

Een tuimelvenster is eenvoudig te bedienen, zelfs als er meubels onder staan. De bedieningshandgreep aan de bovenkant zorgt ervoor dat het raam lager geplaatst kan worden dan een vergelijkbaar raam met bediening aan de onderzijde. Zo heeft u zowel staand als zittend een goed uitzicht.

Uitzet tuimelvensters van VELUX

U kunt het VELUX uitzet tuimelvenster aan de onderkant openen met een bedieningshandgreep. Een uitzet tuimelvenster is ideaal als u een dakraam op een hoge positie wilt plaatsen. Bijvoorbeeld boven een knieschot.

Ook raamdecoratie van VELUX

Via BM Daktechniek kunt u ook de VELUX raamdecoratie voor dakramen bestellen en laten monteren. Daarbij gaat het om verduisterende rolgordijnen, insectenhorren, plisségordijnen, jaloezieën, vouwgordijnen en de Disney Goodnight Collection.

Voor de aanschaf van VELUX dakramen hanteren wij de adviesprijzen van VELUX. Voor de montage moet u rekenen op een bedrag van circa € 225 (incl BTW), afhankelijk van het formaat raam dat u kiest. Bij het Daglicht Advies Centrum van VELUX kunt u de dakramen bekijken.

Wilt u meer weten over de dakramen in combinatie met een dakkapel van BM Daktechniek? Bij een adviesgesprek in onze dakkapel showroom in Harderwijk bespreken we graag de mogelijkheden. Het is verstandig om voor dit gesprek vooraf een afspraak te maken. Zo kunnen we de tijd nemen om u compleet te informeren.

Wij nemen contact met u op