Als u een rolluik of screen laat monteren heeft u nog meer plezier van de investering in uw dakkapel. Betere zonwering, verduistering, isolatie of zelfs het voorkomen of vertragen van een inbraakpoging zijn enkele van de voordelen van rolluiken of screens bij uw dakkapel.

Voordelen van een screen bij een dakkapel

  • Een screen is een duurzaam doek dat voornamelijk dient om zon uit de woning te weren.
  • Het screendoek is gemaakt van dunne glasvezel draden, omhuld met een laagje PVC.
  • Het doek van een screen glijdt tussen geleiders verticaal naar beneden en omhoog.
  • Het doek reflecteert zonnestralen waardoor het glas niet opwarmt.
  • Screens filteren zon licht en zorgen voor een zacht licht in huis.
  • Screens worden vaak geleverd voor ruimtes waar u overdag verblijft. Denk bijvoorbeeld aan een werkkamer. Het is veel prettiger om bij daglicht dan bij het licht van een lamp te werken.

Voordelen van een rolluik bij een dakkapel

  • Een rolluik bestaat uit horizontale lamellen die, als ze naar beneden zijn, een krachtig gesloten pantser vormen.
  • Rolluiken werken isolerend. Warmte in de zomer en kou in de winter blijven buiten.
  • Rolluiken werken inbraak vertragend, zorgen ervoor dat geluid buiten blijft en kunnen een ruimte volledig verduisteren.

Plaatsen van een rolluik of screen bij een dakkapel

Bij ons kunt u ervoor kiezen om uw dakkapel te voorzien van een geïntegreerd rolluik of screen. Het rolluik wordt gemonteerd in de overstek achter de boeirand. Op die manier neemt de constructie de minste ruimte in behoudt u de mooie uitstraling van uw nieuwe dakkapel.

Wat kost een rolluik of screen voor een dakkapel?

De prijs van een rolluik of screen is afhankelijk van het materiaal en de afmeting. Wij leveren uitsluitend elektrisch bedienbare screens en rolluiken. De elektrische bediening van onze screens en rolluiken wordt geleverd met een draadloze wandschakelaar. Zo kunt u de bediening niet kwijtraken!

Onze merken

De Somfy Altus voor screens en de Somfy Oximo voor rolluiken zijn betrouwbare elektrische motoren. Ze zijn zo goed als storingsvrij en beschikken over obstakel- en hindernisherkenning, waarmee schade wordt voorkomen.

Rolluiken en screen voor dakkapellen in onze showroom

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het maken en plaatsen van kwalitatief hoogwaardige dakkapellen met alle mogelijke opties. In onze dakkapel showroom in Harderwijk kunt u op afspraak een voorbeeld van een screen of rolluik bekijken. Het is uiteraard ook mogelijk gelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen. Na uw aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij nemen contact met u op