Dakkapel Zaandam

Meer waarde met een dakkapel

Je ziet het steeds vaker in Zaandam: huizen met een dakkapel. Best logisch, want een dakkapel is de beste investering voor huiseigenaren. Met een dakkapel investeert u in extra woongenot én het aantal vierkante meters woonoppervlak. Een dakkapel in Zaandam maakt van een donkere zolderverdieping een volwaardige woon- of werkkamer. De extra vierkante meters, die door de plaatsing van een dakkapel ontstaan, zorgen bovendien voor meer waarde van het huis. Bij BM Daktechniek ontwerpen, bouwen en plaatsen we dakkapellen voor huizen in heel Nederland. We zijn een familiebedrijf met echte dakkapel specialisten. Ruim 20 jaar ervaring zorgt ervoor dat we ook voor uw huis in Zaandam de beste maatwerk dakkapel oplossing kunnen bieden.

Direct een offerte aanvragen

Een hoge kwaliteit dakkapel in Zaandam

Heeft uw huis een donkere zolder? Met een dakkapel kunt u zo’n zolder eenvoudig omtoveren in een volwaardige werk-, slaap- of speelkamer. De timmerlieden van BM Daktechniek zien het telkens weer. Huiseigenaren die compleet verrast zijn door de enorme hoeveelheid licht en ruimte die ontstaat nadat ze de dakkapel hebben geplaatst. Wilt u ook een dakkapel op uw huis? Neem contact op met BM Daktechniek. Met een relatief lage investering zorgt u voor meer woongenot en een echte waardestijging van uw huis.

De dakkapel die bij uw huis past

Kwaliteit en uitstraling zijn belangrijk bij de aanschaf van een dakkapel. Een dakkapel vormt jarenlang een belangrijke verandering aan het uiterlijk van uw huis. Het is daarom belangrijk om een dakkapel te kiezen die goed past bij de stijl van uw huis. Het bouwen van een dakkapel begint wat ons betreft dan ook met het bezoek van een dakkapel specialist van BM Daktechniek. In overleg met u bepalen we afmetingen, materiaal en kleur. Bij BM Daktechniek hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van dakkapellen in heel Nederland. Met die kennis zijn we de ideale gesprekspartner om samen met u vast te stellen wat de ideale dakkapel voor uw huis is.

Vergunning voor een dakkapel in Zaandam

Het is belangrijk dat u – voordat u een dakkapel voor uw huis in Zaandam bestelt – controleert of u deze zonder of met vergunning mag plaatsen. Het beleid rond de omgevingsvergunning (zo wordt een vergunning voor het plaatsen van een dakkapel genoemd) verschilt per gemeente. In veel gevallen is er geen vergunning nodig als u de dakkapel aan de achterzijde van uw huis wilt plaatsen. Dan is er namelijk geen sprake van verandering van het straatbeeld. Gemeentes willen controle houden over hoe de bebouwing in hun gemeente eruit ziet. Daarom moet er voor een dakkapel aan de voorzijde (straatkant) van uw huis vaak wel een vergunning worden aangevraagd. Via omgevingsloket.nl kunt u eenvoudig online nagaan of u voor het laten plaatsen van een dakkapel in Zaandam een vergunning nodig heeft.

Uw persoonlijke dakkapel ontwerpen

Naast vorm, afmeting en kleur zijn er wat BM Daktechniek betreft meer mogelijkheden om uw dakkapel helemaal op maat te maken. Overweegt u bijvoorbeeld mooie extra’s zoals een rolluik of screen, insectenhorren, extra draaikiepramen of misschien wel een extra dakraam bij uw dakkapel? Deze keuzes maakt u nadat u eerst met onze adviseur de basis van uw dakkapel in Zaandam heeft besproken. Bijna alles is mogelijk en wij denken graag met u mee!

Waarom onze dakkapellen?

  • Vrijblijvende offerte
  • Dakkapel in 1 dag geplaatst
  • Hoge kwaliteit in kunststof en hout
  • Altijd maatwerk, passend bij uw woning en budget
  • Persoonlijk advies
  • Goede prijs

Offerte voor een dakkapel in Zaandam

Vraag via onderstaande knoppen eenvoudig een snelle of uitgebreide offerte bij ons aan!

Vraag een snelle offerte aan

…wij denken graag met u mee wat het beste past

Stel uw dakkapel zelf samen

…en ontvang een uitgebreide offerte

Wilt u meer weten over uw dakkapel?

We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over het plaatsen van een dakkapel in Zaandam. In een gesprek met onze adviseur worden alle details over uw dakkapel en de plaatsing besproken. Natuurlijk weet u vooraf precies de prijs die u gaat betalen voor een maatwerk dakkapel van BM Daktechniek.

Vraag online een offerte aan of neem contact met ons op voor een informatief gesprek met onze adviseur. U kunt ook langskomen voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Maak dan eerst een afspraak zodat onze adviseur alle tijd voor u heeft.

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9