Dakkapel Utrecht

Een dakkapel op maat in Utrecht

Symbool van de stad Utrecht. 465 treden en ruim 112 meter hoog. De hoogste kerktoren van Nederland. Dat is de Domtoren! Nu ook genieten van het adembenemende uitzicht en licht vanuit uw woonhuis in de binnenstad of één van de prachtige buitenwijken? Met een dakkapel op maat in Utrecht maken wij dat binnen één dag mogelijk.

Dakkapel passend bij uw woning in Utrecht

Dakkapellen zijn er in vele soorten en maten. Daarnaast zijn er ook nog diverse afwerkingsmogelijkheden. Hierdoor kan BM Daktechniek in overleg met u, uw ideale dakkapel samenstellen. Of u nu in Kanaleneiland, Vleuten, De Meern of in de wijk Leidsche Rijn woont, wij hebben de ideale dakkapel voor u. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een karakteristieke houten dakkapel voorzien van een roedeverdeling een sierlijst. Maar u kunt ook kiezen voor een strakke kunststof dakkapel. Wij helpen u dan ook graag met het samenstellen van uw dakkapel.

Moderne kunststof dakkapel in Utrecht

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw toekomstige dakkapel? Bekijk eens onze dakkapel projecten. Wij plaatsen regelmatig dakkapel in Utrecht en omgeving. Neem dan ook gerust contact met ons op voor referentie adressen in uw regio.

Klanttevredenheid op basis van 492 beoordelingen

9