Dakkapel Utrecht

Uw perfecte dakkapel in Utrecht in 1 dag geplaatst

Met een dakkapel in Utrecht op uw huis zorgt u voor een ideale investering in de waarde van uw huis en in uw woongenot. Met een dakkapel maakt u van een donkere zolderverdieping een volwaardige werk- of slaapkamer. Een dakkapel levert tot wel 10m2 extra woonruimte op en de grote glaspartijen in een dakkapel zorgen voor een zee van licht. Bij BM Daktechniek bent u aan het juiste adres voor het ontwerpen, laten bouwen en plaatsen van de dakkapel die past bij uw huis. Al meer dan 20 jaar maken we dakkapellen voor huizen in heel Nederland. Een dakkapel van BM Daktechniek is maatwerk en binnen één dag geplaatst.

Direct een offerte aanvragen

Voordelen van een dakkapel in Utrecht

De waarde van onroerend goed stijgt de laatste jaren naar recordhoogte. Verhuizen naar een groter huis is voor veel gezinnen financieel lastig haalbaar. Met een dakkapel op uw huis in Utrecht zorgt u voor meer leefruimte voor een redelijk bedrag. Een dakkapel geeft licht, ruimte en echte meerwaarde aan uw woning.  Wat gaat u doen met zoveel meer ruimte in uw huis? Wordt het een volwaardige werkkamer, slaapkamer of een heerlijke speelkamer voor de kinderen?

De juiste dakkapel kiezen

Een dakkapel is een echte lange termijn investering. Het is belangrijk dat de dakkapel qua uitstraling past bij uw huis. Ook wilt u natuurlijk zeker zijn dat u een dakkapel van hoge kwaliteit aanschaft.  Bij BM Daktechniek werken professionals met jarenlange ervaring in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van dakkapellen.  Die ervaring zorgt ervoor dat we – samen met u de ideale dakkapel voor uw huis bouwen.

Is een er vergunning nodig voor een dakkapel in Utrecht?

Voor het mogen plaatsen van een dakkapel gelden in iedere gemeente in Nederland eigen regels. De gemeente wil in veel gevallen grip houden op het straatbeeld en controleert daarom wat de inwoners aan de buitenzijde van hun huis willen opbouwen of aanbouwen. In veel gevallen is het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde van uw huis vergunningsvrij. Voor een dakkapel aan de straatzijde van uw huis – dat kan de voorzijde of de zijkant van het huis zijn – is in veel gevallen wel een vergunning nodig. Of u voor een dakkapel in Utrecht een vergunning nodig heeft, kunt u controleren via omgevingsloket.nl.

Maak uw persoonlijke dakkapel

Bij het ontwerpen van een dakkapel kijken we bij BM Daktechniek naar verschillende factoren. Hoe groot moet de dakkapel worden? Wat is de stijl van het huis? Welke materialen en kleuren gaan we gebruiken? U kunt bij ons ook kiezen voor mooie extra’s zoals een rolluik of screen, insectenhorren of extra draaikiepramen. Misschien  wilt u wel een extra dakraam bij uw dakkapel? Deze keuzes maakt u nadat u eerst met onze adviseur de basis van uw dakkapel in Alphen aan den Rijn heeft besproken. Tijdens deze afspraak bespreken we de afmetingen, het materiaal (hout of kunststof) en de vorm (dakkapel met een plat dak of een dakkapel met een schuin dak. Bijna alles is mogelijk en wij denken graag met u mee!

Waarom onze dakkapellen?

  • Vrijblijvende offerte
  • Dakkapel in 1 dag geplaatst
  • Hoge kwaliteit in kunststof en hout
  • Altijd maatwerk, passend bij uw woning en budget
  • Persoonlijk advies
  • Goede prijs

Offerte voor een dakkapel in Utrecht

Vraag via onderstaande knoppen eenvoudig een snelle of uitgebreide offerte bij ons aan!

Vraag een snelle offerte aan

…wij denken graag met u mee wat het beste past

Stel uw dakkapel zelf samen

…en ontvang een uitgebreide offerte

Meer informatie over uw dakkapel in Utrecht?

Wilt u een vrijblijvende gesprek over de mogelijkheden voor een dakkapel op uw huis in Utrecht? Onze adviseur neemt graag de tijd om samen met u de mogelijkheden te bekijken. We houden daarbij rekening met de mogelijkheden van uw huis, uw wensen en uw budget.

Vraag online een offerte aan of neem direct contact op met BM Daktechniek voor een informatief gesprek met onze adviseur.

Wij nemen contact met u op

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9