Dakkapel Nijkerk

Een dakkapel op uw huis in Nijkerk

Wilt u een dakkapel op uw huis in Nijkerk plaatsen? Een prima idee. Met een dakkapel maakt u uw meest kostbare bezit – uw eigen huis – nog waardevoller. Meer licht, meer ruimte en meer vierkante meters zorgen voor nog meer woongenot. Bij het kiezen van een leverancier van een dakkapel wilt u zekerheid. U wilt zeker zijn van de beste keuze in materialen en bouwkwaliteit. Het is daarom fijn dat u op de site van BM Daktechniek bent gaan kijken. We zijn een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. Met een klein team van echte specialisten bouwden en plaatsten we honderden dakkapellen in heel Nederland. Altijd maatwerk dat in overleg met u als huiseigenaar ontstaat.

Direct een offerte aanvragen

Daarom een dakkapel in Nijkerk

Een dakkapel plaatsen betekent investeren in de waarde van uw woning. Met een maatwerk dakkapel van BM Daktechniek maakt u van uw zolder een volwaardige werkkamer. Of een slaapkamer voor uzelf of voor de kinderen. Met een dakkapel wint u aan loopruimte op zolder. Deze extra vierkante meters zijn juist in deze tijd erg waardevol. Zo verdient u uw investering letterlijk in één dag terug!

De juiste dakkapel kiezen

Bij BM Daktechniek weten we dat een dakkapel moet passen bij de uitstraling van uw woning. Een dakkapel voor een jaren ’30 tussenwoning ziet er heel anders uit dan een dakkapel voor een vrijstaand huis van 15 jaar oud. U bepaalt de vorm, het materiaal en de kleur van uw dakkapel zodat deze helemaal past bij de stijl van uw woning in Nijkerk. Wij zorgen ervoor dat uw dakkapel in 1 dag wordt geplaatst.

Heb ik een vergunning nodig voor een dakkapel in Nijkerk?

Per gemeente gelden er regels voor het plaatsen van een dakkapel. Vaak kan een dakkapel aan de achterzijde van een woning zonder vergunning worden geplaatst. Een dakkapel aan de voorzijde kan het straatbeeld veranderen. Daarom zult u voor het plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde van uw woning vaak wel een vergunning moeten aanvragen. Via omgevingsloket.nl kunt u online nagaan of u een vergunning nodig heeft voor de dakkapel voor uw woning in Nijkerk.

Een dakkapel op maat in Nijkerk

Misschien heeft u al wat rondgekeken voor inspiratie voor uw nieuwe dakkapel. Dan weet u dat er veel te kiezen valt om de dakkapel helemaal naar wens voor u te maken. U kunt kiezen voor een dakkapel met een plat dak of een dakkapel met een schuin dak. Daarnaast bepaalt u vooraf of het een houten of een kunststof dakkapel wordt. Bij BM Daktechniek is de klant koning en kunt u alle kanten op.

U kiest bij ons ook de kleuren van de dakkapel en de kozijnen zodat de dakkapel echt past bij uw woning. Als de basis (maat, materiaal, kleuren) is bepaald, kunt u nog kiezen voor extra’s voor uw dakkapel. Denk aan mooie extra’s zoals een rolluik of screen, insectenhorren, extra draaikiepramen of misschien wel een extra dakraam bij uw dakkapel. Bijna alles is mogelijk. Wij denken graag met u mee voor uw dakkapel in Nijkerk!

Waarom onze dakkapellen?

  • Vrijblijvende offerte
  • Dakkapel in 1 dag geplaatst
  • Hoge kwaliteit in kunststof en hout
  • Altijd maatwerk, passend bij uw woning en budget
  • Persoonlijk advies
  • Goede prijs

Offerte voor een dakkapel in Nijkerk

Vraag via onderstaande knoppen eenvoudig een snelle of uitgebreide offerte bij ons aan!

Vraag een snelle offerte aan

…wij denken graag met u mee wat het beste past

Stel uw dakkapel zelf samen

…en ontvang een uitgebreide offerte

Een goed gesprek over uw dakkapel

We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over het plaatsen van een dakkapel in Nijkerk. In een gesprek met onze adviseur worden alle details over uw dakkapel en de plaatsing besproken. Natuurlijk weet u vooraf precies de prijs die u gaat betalen voor een maatwerk dakkapel van BM Daktechniek.

Vraag online een offerte aan of neem contact met ons op voor een informatief gesprek met onze adviseur. U kunt ook langskomen voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Maak dan eerst een afspraak zodat onze adviseur alle tijd voor u heeft.

Wij nemen contact met u op

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9