Dakkapel Nieuwegein

Een duurzame investering in uw huis

Heeft u plannen voor het plaatsen van een dakkapel in Nieuwegein? Een prima idee. Met een dakkapel maakt u uw meest kostbare bezit – uw eigen huis – nog waardevoller. Bij het kiezen van een leverancier van een dakkapel wilt u zekerheid. U wilt zeker zijn van de beste keuze in materialen en bouwkwaliteit. BM Daktechniek is uw ideale partner voor het bouwen en plaatsen van een maatwerk dakkapel die helemaal past bij uw woning in Nieuwegein. We hebben ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van de mooiste dakkapellen door heel Nederland.

Direct een offerte aanvragen

Uw dakkapel in Nieuwegein geheel op maat

Met een dakkapel op u huis in Nieuwegein creëert u ruimte en licht in uw huis. Door de extra vierkante meters stahoogte en de enorme lichtinval wordt een donkere zolderverdieping een ideale kinder- of werkkamer. Bij BM Daktechniek zorgen we ervoor dat uw nieuwe dakkapel echt past bij de stijl van uw huis. Door te kiezen voor de juiste afmeting, het passende materiaal en de juiste kleuren wordt de dakkapel een geheel met uw huis. Een maatwerk dakkapel bouwen we helemaal in overleg met u.

Heb ik in Nieuwegein eigenlijk een vergunning voor mijn dakkapel nodig?

In veel Nederlandse gemeenten kan een dakkapel aan de achterzijde van het huis zonder vergunning worden geplaatst. Op het moment dat het ‘straatbeeld’ wordt veranderd moet er wel een vergunning worden aangevraagd. Dat is in het geval van het plaatsen van een dakkapel aan de straatkant van uw huis. Via omgevingsloket.nl kunt u dit online controleren. Zo weet u snel een eenvoudig welke regels gelden voor een dakkapel op een woning in Nieuwegein. Tegen vergoeding kunnen wij van BM Daktechniek ook de vergunning voor de dakkapel op uw huis in Nieuwegein aanvragen.

Een dakkapel op maat. Wat is dat eigenlijk?

Misschien heeft u zich al georiënteerd op uw nieuwe dakkapel. Dan weet u dat er veel te kiezen valt om de dakkapel helemaal naar maat voor u te maken. U kunt kiezen voor een dakkapel met een plat dak of een dakkapel met een schuin dak. Daarnaast bepaalt u vooraf of het een houten of een kunststof dakkapel wordt. Bij BM Daktechniek is de klant koning en kunt u alle kanten op.

U kiest bij ons ook de kleuren van de dakkapel en de kozijnen zodat de dakkapel echt past bij uw woning. Als de basis (maat, materiaal, kleuren) is bepaald kunt u nog kiezen voor extra’s voor uw dakkapel. Denk aan mooie extra’s zoals een rolluik of screen, insectenhorren, extra draaikiepramen of misschien wel een extra dakraam bij uw dakkapel. Bijna alles is mogelijk. Wij denken graag met u mee!

Waarom onze dakkapellen?

  • Vrijblijvende offerte
  • Dakkapel in 1 dag geplaatst
  • Hoge kwaliteit in kunststof en hout
  • Altijd maatwerk, passend bij uw woning en budget
  • Persoonlijk advies
  • Goede prijs

Offerte voor een dakkapel in Nieuwegein

Vraag via onderstaande knoppen eenvoudig een snelle of uitgebreide offerte bij ons aan!

Vraag een snelle offerte aan

…wij denken graag met u mee wat het beste past

Stel uw dakkapel zelf samen

…en ontvang een uitgebreide offerte

Wij informeren u graag

Wilt u meer weten over het plaatsen van een dakkapel voor uw woning in Nieuwegein? Dan wordt het tijd voor een informatief gesprek met onze adviseur. Neem contact met ons op voor een afspraak bij u thuis of kom op afspraak bij ons langs voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk.

Wij nemen contact met u op

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9