Dakkapel Lelystad

Een dakkapel op maat in Lelystad

Bent u de trotse eigenaar van een huis in Lelystad en overweegt u de aanschaf van een dakkapel? Fijn dat u onze website bezoekt. BM Dakkapel is gespecialiseerd in het bouwen en plaatsen van maatwerk dakkapellen in heel Nederland. BM Daktechniek is een echt familiebedrijf. Met een team van echte dakkapel specialisten bouwen we ook de ideale dakkapel in Lelystad.

Direct een offerte aanvragen

Kies een dakkapel die past bij uw woning in Lelystad

Met het plaatsen van een dakkapel doet u een belangrijke investering in uw woning én uw woonplezier. Met een maatwerk dakkapel zorgt u ervoor dat de zolderverdieping van uw huis kan worden gebruikt als slaapkamer, kinderkamer of werkkamer. U zult verbaasd staan over de heerlijke lichte ruimte die op uw zolder ontstaat na het plaatsen van een dakkapel van BM Daktechniek.

Bij BM Daktechniek leveren we uitsluitend maatwerk dakkapellen. Best logisch, want een dakkapel moet echt passen bij de stijl van uw huis. We bekijken vooraf met u – op basis van uw budget – de mogelijkheden voor maat, materiaal, kleuren en extra’s voor uw unieke dakkapel die helemaal past bij uw woning in Lelystad.

Hoe zit het met een vergunning voor een dakkapel in Lelystad?

Een dakkapel plaatsen wordt in de meeste gemeenten in ons land zonder problemen toegestaan. Wel is het in veel gevallen nodig om een omgevingsvergunning aan te vragen. Met zo’n vergunning heeft u het recht om een dakkapel op uw huis te plaatsen. Vaak is het niet nodig om een vergunning te hebben als u een dakkapel aan de achterzijde van uw huis laat plaatsen. De vergunning is vooral nodig als de dakkapel aan de voorzijde (straatkant) van uw huis moet komen.  De vergunningsplicht verschilt per gemeente. Hoe de situatie in Lelystad is, kunt u online opvragen via de website omgevingsloket.nl. BM Daktechniek kan tegen meerprijs het aanvragen van een vergunning voor u verzorgen.

Veel keuzemogelijkheden bij een dakkapel van BM Daktechniek

Bij een dakkapel valt er veel te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de afmeting, kleur en materiaalgebruik. Wilt u bijvoorbeeld een houten dakkapel of een kunststof dakkapel? Wordt het een dakkapel met een plat dak of juist een schuin dak? Door opties zoals een rolluik of screen, insectenhor, extra draaikiep ramen of misschien wel een extra dakraam toe te voegen, maakt u uw dakkapel helemaal compleet. Natuurlijk adviseren wij u graag over alle mogelijkheden.

Waarom onze dakkapellen?

  • Vrijblijvende offerte
  • Persoonlijk en vakkundig advies
  • Hoge kwaliteit in kunststof en hout
  • Altijd maatwerk, passend bij uw huis en budget
  • Goede prijs
  • Dakkapel in 1 dag geplaatst

Offerte voor een dakkapel in Lelystad

Vraag via onderstaande knoppen eenvoudig een snelle of uitgebreide offerte bij ons aan!

Vraag een snelle offerte aan

…wij denken graag met u mee wat het beste past

Stel uw dakkapel zelf samen

…en ontvang een uitgebreide offerte

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor een maatwerk dakkapel voor uw huis in Lelystad? Neem dan contact met ons. Onze adviseur neemt graag alle tijd voor een advies op maat.

Wij nemen contact met u op

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9