Dakkapel Houten

Een dakkapel op maat in Houten

Een dakkapel laten plaatsen? Dat is een uitstekende investering in licht, ruimte en woonplezier. U zult verrast zijn over de zee aan licht en ruimte die u dankzij een dakkapel krijgt. Wij zijn BM Daktechniek, bouwers van maatwerk dakkapellen in Houten. We hebben de afgelopen ruim 20 jaar honderden dakkapellen in heel Nederland geplaatst. Een dakkapel kiezen is een zorgvuldige klus. In overleg met u bepalen we de afmeting, materiaal, kleur en eventuele extra opties. Natuurlijk passend bij uw budget. Pas als u helemaal tevreden bent over het plan, gaan we aan de gang. We zijn trots op de hoge klantwaardering die we krijgen.

Direct een offerte aanvragen
hier staat de dakkapel in houten

Kies voor een dakkapel die past bij uw huis in Houten

Met een dakkapel op uw huis maakt u van een donkere zolderverdieping een volwaardige, riante ruimte. Een ruimte die u geschikt kunt maken als slaapkamer, werkkamer of als speelkamer voor de kinderen. Een dakkapel moet echt een onderdeel worden van uw huis. Dat betekent dat we – samen met u – bekijken welk materiaal en kleur het beste voor uw dakkapel gebruikt kunnen worden. Ook de afmeting en de raamindeling van uw nieuwe dakkapel bepalen hoe het totaalplaatje (huis en nieuwe dakkapel) van uw huis eruit komt te zien. Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

Hoe zit het met een dakkapel vergunning in Houten?

Als u een dakkapel op uw huis in Houten wilt laten plaatsen door BM Daktechniek, is het belangrijk om te controleren of u een vergunning van de gemeente nodig heeft. Er wordt in vrijwel alle gemeenten in Nederland een omgevingsvergunning afgegeven op het moment dat inwoners iets aan hun huis willen aanbouwen of verbouwen. In veel gevallen moet voor een dakkapel aan de straatkant een vergunning worden aangevraagd. Dakkapellen aan de achterzijde van een huis mogen vaak zonder vergunning worden geplaatst. BM Daktechniek kan tegen een vaste vergoeding de vergunning voor u aanvragen. U kunt dat natuurlijk ook zelf doen via de website omgevingsloket.nl. 

De ideale dakkapel voor uw huis in Houten

Als u een nieuwe dakkapel bestelt bij BM Daktechniek valt er heel wat te kiezen. De voorbereidende gesprekken zijn voor ons heel belangrijk. We maken een maatwerk dakkapel voor uw huis, veel is daarom mogelijk. Wordt het een houten dakkapel, een kunststof dakkapel, een dakkapel met een plat dak of een dakkapel met een schuin dak? U bepaalt zelf de (RAL)kleur van de dakkapel en de kozijnen. U kunt uw dakkapel nog completer maken met extra opties zoals een rolluik of screen, een insectenhor of draaikiep. Misschien wilt u wel een extra dakraam bij uw dakkapel. Wij nemen vooraf alle mogelijkheden zorgvuldig met u door.

Waarom onze dakkapellen?

  • Vrijblijvende offerte
  • Dakkapel in 1 dag
  • Hoge kwaliteit in kunststof en hout
  • Altijd maatwerk, passend bij uw huis en budget
  • Persoonlijk advies
  • Goede prijs

Offerte voor een dakkapel in Houten

Vraag via onderstaande knoppen eenvoudig een snelle of uitgebreide offerte bij ons aan!

Vraag een snelle offerte aan

…wij denken graag met u mee wat het beste past

Stel uw dakkapel zelf samen

…en ontvang een uitgebreide offerte

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw dakkapel?

Als u meer wilt weten over wat er voor uw huis in Houten mogelijk is, kunt u het beste  contact met ons opnemen voor een informatief gesprek met onze adviseur.

Wij nemen contact met u op

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9