Dakkapel Deventer

Een dakkapel op maat in Deventer

Wilt u een dakkapel voor uw woning in Deventer? Lees dan verder! Als u een woning in Deventer heeft en op zoek bent naar meer ruimte kan de aanschaf van een dakkapel een goede keuze zijn. Wij van BM Daktechniek hebben meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen, leveren en plaatsen van dakkapellen in Deventer en omgeving. We zijn een familiebedrijf met oog voor hoogwaardige kwaliteit en afwerking. Ons ervaren team plaatst binnen 1 dag een kwalitatief hoogwaardige dakkapel in Deventer die helemaal voldoet aan uw wensen.

Heeft u een gezellige tussenwoning, een ruime hoekwoning, een vrijstaande villa of een authentieke jaren ’30 woning? BM Daktechniek maakt dakkapellen op maat. Zo sluit uw dakkapel naadloos aan op uw wensen en de stijl van uw woning in Deventer.

Direct een offerte aanvragen

Welke dakkapel past bij uw woning in Deventer?

Als u een dakkapel op uw woning in Deventer plaatst, creëert u eenvoudig licht en ruimte en maakt u van uw zolder een volwaardige werk-, kinder- of slaapkamer. Met een dakkapel op uw huis in Deventer doet u op die manier een investering in uw woning. De waarde van uw woning – en het woonplezier – zal door de extra ruimte stijgen.

VERGUNNING NODIG VOOR EEN DAKKAPEL IN DEVENTER?

De kans is groot dat – als u een dakkapel aan de voorzijde van uw woning in Deventer wilt laten plaatsen – u een vergunning nodig heeft. Vaak kan een dakkapel aan de tuinzijde (achterzijde) van uw huis zonder vergunning geplaatst worden. Dat heeft er vaak mee te maken dat een gemeente invloed wil uitoefenen op het straatbeeld van de straten in de gemeente. Meer informatie over de regels rond vergunningen van huizen in Deventer kunt u lezen op omgevingsloket.nl.

Een dakkapel die echt past bij uw woning in Deventer

Wij komen graag bij u langs om met u de mogelijkheden voor uw woning in Deventer te bespreken. We bekijken samen met u welke mogelijkheden het best passen bij uw woning en budget. Het begint bij de keuze voor afmetingen en materiaal. Wordt het een houten dakkapel of een kunststof dakkapel? Ook bepalen we in overleg met u of het een dakkapel met een plat dak of een dakkapel met een schuin dak moet worden. Met het kiezen van de juiste kleuren zorgen we dat de dakkapel echt past bij uw woning. Misschien kiest u ook nog voor mooie opties zoals een rolluik of screen, insectenhorren, extra draaikiepramen of misschien wel een extra dakraam bij uw dakkapel.

Waarom onze dakkapellen?

  • Vrijblijvende offerte
  • Dakkapel in 1 dag
  • Hoge kwaliteit in kunststof en hout
  • Altijd maatwerk, passend bij uw huis en budget
  • Persoonlijk advies
  • Goede prijs

Offerte voor een dakkapel in Deventer

Vraag via onderstaande knoppen eenvoudig een snelle of uitgebreide offerte bij ons aan!

Vraag een snelle offerte aan

…wij denken graag met u mee wat het beste past

Stel uw dakkapel zelf samen

…en ontvang een uitgebreide offerte

Meer informatie?

Heeft u interesse in het laten plaatsen van een dakkapel in Deventer of wilt u hier meer over weten? Neem dan snel contact met ons op voor een informatief gesprek met onze adviseur. Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk.

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9