Dakkapel Arnhem

Een dakkapel in Arnhem
voor al uw woonwensen

Arnhem is een stad en gemeente in Nederland. Het is tevens de mooie hoofdstad van de provincie Gelderland. Woont u in de wijk Spijkerkwartier, Presikhaaf of in één van de andere wijken en wenst u uw woonhuis te voorzien van een dakkapel dan bent u bij BM Daktechniek aan het juiste adres. Wij transformeren uw dak binnen één dag naar een dakkapel. Uw donkere zolderkamer verandert in een lichte ruime kamer met bijvoorbeeld uitkijk op de Veluwe of de Rijn. Met een Dakkapel Arnhem van BM Daktechniek woont u zo optimaal mogelijk in uw woonhuis.

Een dakkapel in Arnhem; samen kiezen

Alle dakkapellen van BM Daktechniek zijn maatwerk. Zo kunnen wij voor u de ideale dakkapel samenstellen die past bij uw woonwensen, uw woonhuis en uw omgeving. Of dit nu gaat om een strakke kunststof dakkapel of een charmante houten dakkapel met sierlijsten en een roedeverdeling. U heeft alles in de hand. Van kleur tot materiaal en van soorten kozijnen tot de extra mogelijkheden. Heeft u interesse in een dakkapel in Arnhem? Vraag dan gelijk eenvoudig en snel een vrijblijvende indicatieve offerte aan.

Uitgelichte dakkapel in Arnhem!
Wilt u graag een dakkapel laten plaatsen in Arnhem of omgeving? Maar weet u nog niet helemaal wat uw wensen zijn? Kom dan inspiratie op doen in Westervoort. Westervoort is een plaats in de regio Arnhem Nijmegen. Sinds 2016 is Westervoort qua oppervlakte de kleinste gemeente van Nederland en wij hebben hier vrij recentelijk deze zeer fraaie houten dakkapel geplaatst.

In plaats van een bezoekje aan Burgers’ Zoo of het openluchtmuseum biedt onze standplaats Harderwijk het leuke Dolfinarium en een gezellige binnenstad. Ideaal te combineren met een bezoek aan onze showroom. Heeft u nog aanvullende vragen, wenst u een afspraak te maken of een offerte aanvragen? Bel 0341 – 451 355 of e-mail info@bmdaktechniek.nl ons dan gerust. Wij helpen u graag verder.

Klanttevredenheid op basis van 451 beoordelingen

9