Dakkapel Arnhem

Een dakkapel op maat in Arnhem

Zoekt u een bouwer van een dakkapel voor uw woning in Arnhem? Best logisch! Uw woning is uw grootste bezit en u wilt zoveel mogelijk woonplezier uit uw woning halen. De aanschaf van een dakkapel voor uw woning in Arnhem zal dat woonplezier flink vergroten. Bij BM Daktechniek hebben we al meer dan 20 jaar verstand van mooie dakkapellen voor woningen in heel Nederland. We ontwerpen, leveren en plaatsen maatwerk dakkapellen en zorgen daarmee voor tevreden huiseigenaren. We denken graag mee met de wensen van iedere individuele klant en bouwen altijd een maatwerk dakkapel die helemaal voldoet aan uw wensen. Als familiebedrijf werken we met ervaren mensen die uw dakkapel in Arnhem uiteindelijk in slecht 1 dag op uw woning plaatsen.

Direct een offerte aanvragen

We maken een dakkapel die past bij uw woning in Arnhem

Een dakkapel op uw woning in Arnhem is een echte verrijking van uw woning. U creëert licht en ruimte en maakt u van uw zolder een echte werk-, kinder- of slaapkamer. Een investering in een dakkapel is daarom een investering in uw woning: de waarde van uw woning en uw woonplezier zal door de extra ruimte stijgen.

Natuurlijk weten we bij BM Daktechniek als geen ander dat op iedere woning een andere dakkapel hoort. We maken daarom dakkapellen op maat die helemaal past bij uw huis. Of  u een gezellige tussenwoning, een ruime hoekwoning, een vrijstaande villa of een authentieke jaren ’30 woning heeft; BM Daktechniek maakt dakkapellen op maat.

Kan ik in Arnhem zonder vergunning een dakkapel plaatsen?

Aan de achterkant van een woning kan in veel gemeenten zonder vergunning een dakkapel geplaatst worden. Aan de voorzijde (straatkant) van uw woning gelden soms andere regels en is er juist wel een vergunning nodig. Via omgevingsloket.nl kunt u dit online controleren. Zo weet u snel een eenvoudig welke regels gelden voor een dakkapel op een woning in Arnhem.

Een dakkapel op maat voor uw woning

Weet u al wat het wordt? Wilt u en dakkapel met een plat dak of een dakkapel met een schuin dak? Gaat u voor een houten dakkapel of een kunststof dakkapel? Bij BM Daktechniek is de klant koning en kunt u alle kanten op. U kiest bij ons ook de kleuren van de dakkapel en de kozijnen zodat de dakkapel echt past bij uw woning. Als de basis (maat, materiaal, kleuren) is bepaald kunt u nog kiezen voor extra’s voor uw dakkapel. Denk aan mooie opties zoals een rolluik of screen, insectenhorren, extra draaikiepramen of misschien wel een extra dakraam bij uw dakkapel. Bijna alles is mogelijk. Wij denken graag met u mee!

Waarom onze dakkapellen?

  • Vrijblijvende offerte
  • Dakkapel in 1 dag
  • Hoge kwaliteit in kunststof en hout
  • Altijd maatwerk, passend bij uw huis en budget
  • Persoonlijk advies
  • Goede prijs

Offerte voor een dakkapel in Arnhem

Vraag via onderstaande knoppen eenvoudig een snelle of uitgebreide offerte bij ons aan!

Vraag een snelle offerte aan

…wij denken graag met u mee wat het beste past

Stel uw dakkapel zelf samen

…en ontvang een uitgebreide offerte

Wij informeren u graag

Wilt u meer weten over het plaatsen van een dakkapel voor uw woning in Arnhem? Dan wordt het tijd voor een informatief gesprek met onze adviseur. Neem contact met ons op voor een afspraak bij u thuis of kom op afspraak bij ons langs voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk.

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9