Dakkapel Apeldoorn

Dakkapel op maat in Apeldoorn

Als u in Apeldoorn woont en overweegt om een dakkapel voor uw woning in Apeldoorn te nemen bent u bij BM Daktechniek aan het juiste adres. Als familiebedrijf ontwerpen, leveren en plaatsen we al meer dan 20 jaar maatwerk dakkapellen op woningen en bedrijfspanden in heel Nederland. Wij plaatsen uw kwalitatief hoogwaardige dakkapel binnen één dag. Dat is een dakkapel in Apeldoorn die helemaal voldoet aan uw wensen.

Er kunnen verschillende redenen zijn om een dakkapel op uw woning in Apeldoorn te willen. U zorgt altijd voor licht en ruimte. Ruimte en licht waarmee u een volwaardige werk- of slaapkamer kunt maken. Met een maatwerk dakkapel voor uw woning investeert u in de waarde én het woongenot van uw woning in Apeldoorn.

Direct een offerte aanvragen

Welke dakkapel past bij uw woning in Apeldoorn?

Heeft u een gezellige tussenwoning, een ruime hoekwoning, een vrijstaande villa of een authentieke jaren ’30 woning? BM Daktechniek maakt dakkapellen op maat. Zo sluit uw dakkapel naadloos aan op uw wensen en de stijl van uw woning in Apeldoorn.

VERGUNNING NODIG VOOR EEN DAKKAPEL IN APELDOORN?

In de meeste gemeenten in ons land gelden regels voor het plaatsen van een dakkapel. In veel gevallen kan een dakkapel aan de achterzijde van uw huis zonder toestemming of vergunning geplaatst worden. Voor een dakkapel aan de voorzijde (straatkant) van uw huis is vaak wel een vergunning nodig. Via omgevingsloket.nl kunt u eenvoudig online controleren welke regels er in Apeldoorn voor het plaatsen van een dakkapel gelden.

Wat is uw ideale dakkapel?

Voordat u een dakkapel bij BM Daktechniek bestelt, gaan we eerst uitgebreid doornemen welke wensen u heeft. Omdat we de dakkapel voor uw huis zelf bouwen, is veel mogelijk. Wordt het een houten dakkapel, een kunststof dakkapel, een dakkapel met een plat dak of een dakkapel met een schuin dak? U bepaalt zelf de (Ral)kleur van boedelen, dakkapel zelf en ramen. U kunt uw dakkapel nog completer maken met opties zoals een rolluik of screen, insecten horren, extra draaikiep ramen. Misschien wilt u wel een extra dakraam bij uw dakkapel. Wij nemen vooraf alle mogelijkheden zorgvuldig met u door.

Waarom onze dakkapellen?

  • Vrijblijvende offerte
  • Dakkapel in 1 dag
  • Hoge kwaliteit in kunststof en hout
  • Altijd maatwerk, passend bij uw huis en budget
  • Persoonlijk advies
  • Goede prijs

Offerte voor een dakkapel in Apeldoorn

Vraag via onderstaande knoppen eenvoudig een snelle of uitgebreide offerte bij ons aan!

Vraag een snelle offerte aan

…wij denken graag met u mee wat het beste past

Stel uw dakkapel zelf samen

…en ontvang een uitgebreide offerte

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw dakkapel?

Als u meer wilt weten over wat er voor uw huis in Apeldoorn mogelijk is, kunt u het beste  contact met ons opnemen voor een informatief gesprek met onze adviseur. Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk.

Wij nemen contact met u op

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9