Dakkapel Amsterdam

Dakkapel met karakter
in Amsterdam

Amsterdam is één van de meest bekende Nederlandse steden. Niet alleen om de bezienswaardigheden als het Rijksmuseum, het Anne Frank Huis, Dierenpark Artis en de Dam staat onze hoofdstad bekend. Maar ook om de karaktervolle wijken. Elke wijk heeft zijn eigen typische cafés, markten, winkels en architectuur. BM Daktechniek levert voor elke woning dan ook de meest geschikte dakkapel. Of dit nu een woning in Tuindorp is of juist een hypermoderne nieuwbouwwoning in Amsterdam Noord.

Dakkapel op maat

BM Daktechniek biedt u ontzettend veel mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit verschillende afwerkingsmaterialen, kleuren, opties en extra’s, maar ook of u een dakkapel met een schuin dak constructie of een plat dak wenst. Wij leveren uitsluitend maatwerk dakkapellen. Dit zodat de dakkapel naadloos aansluit bij uw woning. Voor elke dakkapel wens kunt u bij BM Daktechniek terecht. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Dakkapel met schuin dak in Amsterdam
BM Daktechniek heeft al verschillende soorten dakkapellen in Amsterdam geplaatst. Zo ook deze vergunningsplichtige dakkapel met een schuin dak constructie. De dakkapel is ruim 5 meter breed en is tegen de bestaande dakkapel van de buren aangebouwd. Overigens staan er in de Hendrik Hosstraat diverse dakkapellen van BM Daktechniek, ook met een plat dakconstructie. Perfecte straat in regio Amsterdam om ideeën op te doen door het bekijken van referentie adressen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woonhuis? Bezoek dan ook onze showroom! Wij helpen u graag met het samenstellen van uw houten of kunststof dakkapel. U kunt natuurlijk ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen voor meer informatie en/of vragen.

Klanttevredenheid op basis van 442 beoordelingen

9