Dakkapel Amsterdam

Een dakkapel op maat in Amsterdam

Als u een woning in Amsterdam heeft is het verstandig om de aanschaf van een dakkapel te overwegen. Bij BM Daktechniek denken we graag met u mee. Dakkapellen bouwen en plaatsen we in eigen beheer. Als familiebedrijf werken we kleinschalig en in nauw overleg met onze opdrachtgevers. We plaatsen maatwerk dakkapellen van hoogwaardige kwaliteit. Al binnen één dag is de ideale dakkapel voor uw huis in Amsterdam geplaatst.

Een dakkapel plaatsen betekent investeren in de waarde van uw woning. Met een maatwerk dakkapel van BM Daktechniek maakt u van uw zolder een volwaardige werkkamer. Of een slaapkamer voor uzelf of voor de kinderen. Met een dakkapel wint u aan loopruimte op zolder. Deze extra vierkante meters zijn juist in Amsterdam erg waardevol. Zo verdient u uw investering letterlijk in één dag terug!

Direct een offerte aanvragen

Een passende dakkapel voor iedere woning in Amsterdam

Een dakkapel die echt bij uw woning past

Bij BM Daktechniek weten we dat een dakkapel moet passen bij de uitstraling van uw woning. Een dakkapel voor een jaren ’30 tussenwoning ziet er heel anders uit als een dakkapel voor een vrijstaand huis van 15 jaar oud. U bepaalt de vorm, het materiaal en de kleur van uw dakkapel zodat deze helemaal past bij de stijl van uw woning in Amsterdam.

Vergunning nodig voor een dakkapel in Amsterdam?

Per gemeente gelden er regels voor het plaatsen van een dakkapel. Vaak kan een dakkapel aan de achterzijde van een woning zonder vergunning worden geplaatst. Een dakkapel aan de voorzijde kan het straatbeeld veranderen. Daarom zult u voor het plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde van uw woning vaak wel een vergunning moeten aanvragen. Via omgevingsloket.nl kunt u online nagaan of u een vergunning nodig heeft voor de dakkapel voor uw woning in Amsterdam.

Waarom onze dakkapellen?

  • Vrijblijvende offerte
  • Dakkapel in 1 dag
  • Hoge kwaliteit in kunststof en hout
  • Altijd maatwerk, passend bij uw huis en budget
  • Persoonlijk advies
  • Goede prijs

Offerte voor een dakkapel in Amsterdam

Vraag via onderstaande knoppen eenvoudig een snelle of uitgebreide offerte bij ons aan!

Vraag een snelle offerte aan

…wij denken graag met u mee wat het beste past

Stel uw dakkapel zelf samen

…en ontvang een uitgebreide offerte

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9

Stel uw eigen dakkapel samen

Sommige mensen willen een houten dakkapel, voor anderen is een kunststof dakkapel juist ideaal. Bij BM Daktechniek kies je uit dakkapellen met een plat dak of een dakkapellen met een schuin dak Bovendien bepaalt u zelf de kleur van de dakkapel en de ramen. Met mooie opties zoals een rolluik of screen, insecten horren, extra draaikiep ramen of misschien wel een extra dakraam maakt u uw dakkapel compleet.

Wij nemen contact met u op