Dakkapel Alphen aan den Rijn

Wij bouwen uw ideale dakkapel voor uw huis in Alphen aan den Rijn

Woont u in Alphen aan den Rijn en wilt u een dakkapel voor uw woning? Zoek dan niet verder. BM Daktechniek heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van een maatwerk dakkapel voor iedere woning. We zijn een familiebedrijf waar kwaliteit en aandacht voor de klant het belangrijkst zijn. Met ons ervaren team van dakkapel ontwerpers, -bouwers en -monteurs realiseren we ook voor uw woning in Alphen aan den Rijn een maatwerk dakkapel van hoogwaardige kwaliteit. Wij plaatsen binnen één dag een dakkapel in Alphen aan den Rijn die helemaal voldoet aan uw wensen.

Direct een offerte aanvragen

Een dakkapel is een echte investering in uw woning. De waarde van uw woning én uw woongenot stijgen met de aanschaf van een maatwerk dakkapel. Bedenk maar eens wat u met al die extra ruimte kunt doen. Een donkere zolderverdieping wordt dankzij een maatwerk dakkapel van BM Daktechniek een volwaardige werk- , slaap- of kinderkamer.

Kies een dakkapel die past bij uw woning in Alphen aan den Rijn

Een dakkapel moet passen bij uw woning. Qua bouwstijl, materiaalgebruik en kleuren wilt u een dakkapel die past bij uw huis. Iedere woning is anders en daarom kiest u voor een maatwerk dakkapel van BM Daktechniek. Zo weet u zeker dat de dakkapel die u kiest, echt past bij uw woning in Alphen aan den Rijn

Moet ik een vergunning regelen voor mijn dakkapel in Alphen aan den Rijn?

Via omgevingsloket.nl kunt u eenvoudig online controleren of u een vergunning nodig heeft voor uw dakkapel in Alphen aan den Rijn. In de meeste Nederlandse gemeenten is het niet nodig om een vergunning aan te vragen als u een dakkapel aan de achterzijde van uw woning laat plaatsen. Meestal is een vergunning wel nodig voor een dakkapel aan de voorzijde van uw woning.

Maak uw persoonlijke dakkapel

Bij een dakkapel van BM Daktechniek kunt u kiezen voor mooie extra’s die een dakkapel nog fijner maken. Wat denkt u van een rolluik of screen, insectenhorren, extra draaikiepramen of misschien wel een extra dakraam bij uw dakkapel? Deze keuzes maakt u nadat u eerst met onze adviseur de basis van uw dakkapel in Alphen aan den Rijn heeft besproken. Tijdens deze afspraak bespreken we de afmetingen, het materiaal (houten dakkapel of een kunststof dakkapel.) Wilt u een dakkapel met een plat dak of een dakkapel met een schuin dak? In het offertegesprek kiest u ook uit diverse kleuren. Bijna alles is mogelijk en wij denken graag met u mee!

Waarom onze dakkapellen?

  • Vrijblijvende offerte
  • Dakkapel in 1 dag
  • Hoge kwaliteit in kunststof en hout
  • Altijd maatwerk, passend bij uw huis en budget
  • Persoonlijk advies
  • Goede prijs

Offerte voor een dakkapel in Alphen aan den Rijn

Vraag via onderstaande knoppen eenvoudig een snelle of uitgebreide offerte bij ons aan!

Vraag een snelle offerte aan

…wij denken graag met u mee wat het beste past

Stel uw dakkapel zelf samen

…en ontvang een uitgebreide offerte

Neem contact op!

Als u meer wilt weten over het  laten plaatsen van een dakkapel voor uw woning in Alphen aan den Rijn kunt u contact met ons opnemen voor een informatief gesprek. We kunnen u ook (op afspraak) ontvangen in onze dakkapel showroom in Harderwijk.

Wij nemen contact met u op

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9