Dakkapel met een geïntegreerd en elektrisch bedienbaar rolluik in Hoogland

Hoogland is een dorp met ruim 10.000 inwoners en ligt direct ten noordwesten van Amersfoort. Het dorp heeft door de ligging tussen de weilanden een agrarisch karakter. Hoogland heeft een relatief jonge bevolking en heeft maar liefst 6 basisscholen.

In de zomer van 2020 plaatste BM Daktechniek een vergunningsvrije dakkapel op de 1e etage aan de achtergevel van dit huis in de buurt De Brinken.

De opdracht voor deze dakkapel in Hoogland

  • Type dakkapel: kunststof, prefab met plat dak en overstek
  • Afmetingen: 470 cm breed en 150 cm hoog
  • Kleur kozijn en onderzijde overstek: Ral 9001  crème/wit
  • Kleur zijwanden en boeideel: Monumentengroen
  • Materiaal zijwanden en boeideel: Keralit

Extra opties

  • Elektrisch bedienbaar en geïntegreerd Heroal rolluik inclusief radiografische wandschakelaar en Somfy Oximo motor. In kleur Ral 5011 staalblauw
  • Eén ventilatierooster in het vaste raam
  • Twee insectenhorren in de draaikiepramen
  • De dakkapel is voorzien van een zinken kraal
  • Er is een Velux dakraam (114 x 118 cm geplaatst)

Dakkapel specialist voor Hoogland

Als u op zoek bent naar een professionele leverancier voor een dakkapel voor uw huis in Hoogland, bent u bij BM Daktechniek aan het juiste adres. Het construeren en plaatsen van een dakkapel is vakwerk. Als specialist hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het vervaardigen en plaatsen van kwalitatief hoogwaardige dakkapellen in Amersfoort, Hoogland en omgeving.

Een maatwerk dakkapel voor uw huis in Hoogland

Een dakkapel moet passen bij de unieke eigenschappen van uw huis. Wij zorgen ervoor dat u een dakkapel krijgt die helemaal past bij de uitstraling, vorm en het materiaal van uw woning. We geven u alle vrijheid in het kiezen van materiaal, model en afmeting. Op basis van uw voorkeuren en onze ervaring maken we ook voor uw huis de mooiste dakkapel!

Showroom in Harderwijk

Bent u geïnteresseerd in een dakkapel voor uw huis in Hoogland? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Wij laten u graag alle mogelijkheden en opties zien. Of vraag vandaag nog een vrijblijvende indicatieve offerte aan. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen op nummer 0341 – 451 355 of per e-mail naar info@bmdaktechniek.nl.

Natuurlijk komen we – voor we aan de slag gaan – bij uw woning of bedrijfspand langs om de mogelijkheden te bekijken en alle details door te nemen. Zo helpen we u graag om uw ideale dakkapel in Hoogland te verwezenlijken.

Wij nemen contact met u op