Dakkapel Amersfoort

Maatwerk dakkapel in Amersfoort
voor al uw woonwensen

Amersfoort is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot de beste gemeente om in te wonen door het jaarlijkse woononderzoek van het weekblad Elsevier. Woont u in Amersfoort en wilt u nog meer kunnen genieten van uw woning? Kijk dan eens naar de mogelijkheden die een maatwerk dakkapel van BM Daktechniek u kunnen bieden.

Dakkapel op maat in Amersfoort

Of u n u woont in het historische centrum, Soesterkwartier, Hoogland, Vathorst of in één van de andere wijken van Amersfoort woont, BM Daktechniek heeft de ideale dakkapel voor u. Wij leveren maatwerk dakkapellen. Wij kunnen dan ook alle soorten en maten voor uw realiseren. Zo weet u zeker dat uw dakkapel aansluit bij uw woonwensen en uw woning. Voor één van de historische woningen in Amersfoort kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een klassieke uitstraling. En voor een nieuwbouwwoning is een moderne variant de perfecte dakkapel. Het plaatsen van een dakkapel hoeft overigens niet langer dan een dag te duren. Uw dakkapel wordt binnen 8 uur glas- en waterdicht door u geplaatst. U kunt gemakkelijk en snel een gratis indicatieve offerte via onze website aanvragen.

Strakke kunststof dakkapel in Amersfoort

BM Daktechniek heeft in Amersfoort al meerdere mooie maatwerk dakkapellen geplaatst. Bijvoorbeeld deze kunststof dakkapel aan de Camera Obscurastraat. De dakkapel beslaat twee kamers en vindt u aan de achterzijde van de woning. Er is gekozen voor de kleuren Ral 9001 crème/wit in combinatie met Ral 7016 antracietgrijs. Verder is ervoor gekozen om de dakkapel te voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.

Benieuwd naar welke dakkapellen wij nog meer in Amersfoort hebben geplaatst? Vraag dan onze referentie adressen bij ons op. Ook voor vragen en aanvullende informatie staan wij graag voor u klaar. Wij zijn op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur bereikbaar op telefoonnummer 0341 – 451 355 of via info@bmdaktechniek.nl. Wij helpen u graag verder.

Klanttevredenheid op basis van 442 beoordelingen

9