Dakkapel Amersfoort

Dakkapel op maat in Amersfoort

Amersfoort is in grootte de tweede stad van de provincie Utrecht. Amersfoort is een echte groeistad en bestaat naast de gelijknamige hoofdplaats uit de kleinere kernen Hoogland en Hooglanderveen. Droomt u over de aanschaf van een dakkapel voor uw woning in Amersfoort? BM Daktechniek is gespecialiseerd in het bouwen en plaatsen van dakkapellen op maat. Met een dakkapel die in ons familiebedrijf is gebouwd, heeft u een dakkapel die helemaal past bij de uitstraling van uw woning. Omdat wij dakkapellen op maat maken, voldoet de nieuwe dakkapel in Amersfoort aan al uw wensen.

Direct een offerte aanvragen

Voordelen van een dakkapel op uw woning in Amersfoort

Met een op maat gemaakte dakkapel voor uw woning in Amersfoort voegt u echt waarde toe aan uw huis. U zorgt voor meer licht en ruimte op uw zolderverdieping.  Zo maakt u van een donkere opslagzolder een volwaarde kamer. Ideaal als u voor de een van de kinderen een eigen slaapkamer wil of als u een goede thuiswerk plek wilt creëren.

Een dakkapel die echt bij uw woning past

Veel huizenbezitters oriënteren zich op de aanschaf van een dakkapel voor hun woning in Amersfoort. Best logisch, want in een tijd waarin woningen in Amersfoort steeds duurder worden, is een dakkapel een verstandige aanschaf. BM Daktechniek heeft veel ervaring in het leveren en plaatsen van dakkapellen op maat. Zowel het materiaal (hout of kunststof),  de afmetingen, de kleur en eventuele extra’s zoals horren, extra draaikiepramen, screens of rolluiken kunt u in overleg met onze adviseur helemaal op maat samenstellen.

Vergunning nodig voor een dakkapel in Amersfoort?

Een dakkapel aan de achterzijde van een woning kan in de meeste gemeenten in Nederland zonder vergunning worden geplaatst. Als u een dakkapel aan de straatkant (voorkant) van uw huis wilt plaatsen is het soms wel nodig om een vergunning bij de gemeente aan te vragen.  Bij omgevingsloket.nl kunt u online nagaan of u een vergunning nodig heeft voor het plaatsen van een dakkapel in Amersfoort.

Zelf uw dakkapel samenstellen

Bij het samenstellen van een dakkapel is de belangrijkste vraag of u een dakkapel van kunststof of een houten dakkapel wilt plaatsen. BM Daktechniek levert beide type dakkapellen. Daarnaast moet u natuurlijk bepalen hoe breed en hoe hoog de dakkapel wordt. Welke kleur de boeidelen, het kozijn en de ramen zelf worden. Bij BM Daktechniek kunt u bovendien kiezen voor een rolluik of screen bij uw dakkapel. Of horren om insecten buiten de deur te houden. In overleg met onze adviseur stelt u de ideale dakkapel voor uw woning in Amersfoort samen.

Waarom onze dakkapellen?

  • Vrijblijvende offerte
  • Dakkapel in 1 dag
  • Hoge kwaliteit in kunststof en hout
  • Altijd maatwerk, passend bij uw huis en budget
  • Persoonlijk advies
  • Goede prijs

Offerte voor een dakkapel in Amersfoort

Vraag via onderstaande knoppen eenvoudig een snelle of uitgebreide offerte bij ons aan!

Vraag een snelle offerte aan

…wij denken graag met u mee wat het beste past

Stel uw dakkapel zelf samen

…en ontvang een uitgebreide offerte

Klanttevredenheid op basis van 563 beoordelingen

9
Wij nemen contact met u op