Wij bouwen uw dakkapel in Amersfoort

Maatwerk dakkapellen voor woningen in Amersfoort

Amersfoort is in grootte de tweede stad van de provincie Utrecht. Amersfoort is een echte groeistad en bestaat naast de gelijknamige hoofdplaats uit de kleinere kernen Hoogland en Hooglanderveen. Droomt u over de aanschaf van een dakkapel voor uw huis in Amersfoort? BM Daktechniek is gespecialiseerd in het bouwen en plaatsen van dakkapellen op maat. Met een dakkapel die in ons familiebedrijf is gebouwd, heeft u een dakkapel die helemaal past bij de uitstraling van uw huis. Omdat wij dakkapellen op maat maken, voldoet de nieuwe dakkapel in Amersfoort aan al uw wensen.

Voordelen van een dakkapel op uw huis in Amersfoort

Met een op maat gemaakte dakkapel voor uw woning in Amersfoort voegt u echt waarde toe aan uw huis. U zorgt voor meer licht en ruimte op uw zolderverdieping.  Zo maakt u van een donkere opslagzolder een volwaarde kamer. Ideaal als u voor de een van de kinderen een eigen slaapkamer wil of als u een goede thuiswerk plek wilt creëren.

Een dakkapel die echt bij uw huis in Amersfoort past

Veel huizenbezitters oriënteren zich op de aanschaf van een dakkapel voor hun huis in Amersfoort. Best logisch, want in een tijd waarin huizen in Amersfoort steeds duurder worden, is een dakkapel een verstandige aanschaf. BM Daktechniek heeft veel ervaring in het bouwen en plaatsen van dakkapellen op maat. Zowel het materiaal (hout of kunststof),  de afmetingen, de kleur en eventuele extra’s zoals horren, extra draaikiepramen, screens of rolluiken kunt u in overleg met onze adviseur helemaal op maat samenstellen.

Soms is een vergunning nodig voor een dakkapel in Amersfoort

Een dakkapel aan de achterzijde van een huis kan in de meeste gemeenten in Nederland zonder vergunning worden geplaatst. Als u een dakkapel aan de straatkant (voorkant) van uw huis wilt plaatsen is het soms wel nodig om een vergunning bij de gemeente aan te vragen.  Bij omgevingsloket.nl kunt u online nagaan of u een vergunning nodig heeft voor het plaatsen van een dakkapel in Amersfoort.

Zelf uw dakkapel samenstellen

Bij het samenstellen van een dakkapel is de belangrijkste vraag of u een dakkapel van kunststof of een houten dakkapel wilt plaatsen.  BM Daktechniek kan beide soorten leveren. Daarnaast moet u natuurlijk bepalen hoe breed en hoe hoog de dakkapel wordt. Welke kleur de boeidelen, het kozijn en de ramen zelf worden. Bij BM Daktechniek kunt u bovendien kiezen voor een rolluik of screen bij uw dakkapel. Of horren om insecten buiten de deur te houden. In overleg met onze adviseur stelt u de ideale dakkapel voor uw huis in Amersfoort samen.

Daarom een dakkapel in Amersfoort van BM Daktechniek

  • Gratis offerte
  • Dakkapel in 1 dag
  • Hoge kwaliteit in kunsstof en hout
  • Altijd maatwerk, passend bij uw huis en budget
  • Persoonlijk advies
  • Goede prijs

Offerte voor een Dakkapel in Amersfoort

Vraag via onderstaande knoppen eenvoudig een snelle of uitgebreide offerte bij ons aan!

Vraag een snelle offerte aan

…wij denken graag met u mee wat het beste past

Stel uw dakkapel zelf samen

…en ontvang een uitgebreide offerte

Neem contact met ons op

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een dakkapel op uw huis in Amersfoort is het de moeite waar om een afspraak te maken met een dakkapel adviseur van BM Daktechniek. Neem contact met ons op voor een informatief gesprek of een afspraak in onze dakkapel showroom in Harderwijk.

Klanttevredenheid op basis van 451 beoordelingen

9