Prefab dakkapel in de wijk Groot Douwel in Deventer

De wijk Groot Douwel is een woonwijk in het oostelijk deel van Deventer met ruim 2000 inwoners. Ruim 75% van de huizen in deze wijk zijn koophuizen die voor het jaar 2000 zijn gebouwd. Het is een zogenaamde ‘bloemkoolwijk’. Geen rechte, maar gebogen straatjes die eindigen in hofjes en pleintjes. De architectuur van de wijk voorziet in erkers, schuine daken, trapjes, loggia’s en patio’s. In deze gemoedelijke wijk  plaatsten we in de zomer van 2022 een grote, vergunning vrije dakkapel op de 1e etage aan de achtergevel van dit huis in de wijk Groot Douwel in Deventer.

De opdracht voor deze dakkapel in de wijk Groot Douwel in Deventer

  • Type dakkapel: prefab dakkapel met plat dak
  • Afmetingen: 458 cm breed en 175 cm hoog
  • Materiaal kozijnen en draaikiepraam: kunststof
  • Kleur kozijnen en draaikiepraam: Ral 9010 wit
  • Materiaal zijwanden en boeidelen: Keralit rabatdelen
  • Kleur zijwanden en boeideel: Ral 7016 antracietgrijs

Extra opties

  • Bak voor screen/rolluik
  • Elektrisch bedienbaar en geïntegreerd Heroal rolluik. Inclusief radiografische wandschakelaar
  • Drie insectenhorren
  • Afval is door ons afgevoerd

Dakkapel specialist voor Deventer

Heeft u een huis in Deventer en wilt u een dakkapel laten plaatsen? BM Daktechniek is een professionele leverancier voor een dakkapel voor uw huis in Deventer. Wij hebben ons met ons familiebedrijf gespecialiseerd in het construeren en plaatsen van dakkapellen. Als specialist hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het vervaardigen en plaatsen van kwalitatief hoogwaardige dakkapellen in Deventer omgeving.

Een maatwerk dakkapel voor uw huis in Deventer

Een dakkapel van BM Daktechniek is een maatwerk dakkapel . Onze adviseur komt bij u aan huis om de juiste afmetingen, kleur, indeling en het juiste materiaal voor de dakkapel voor uw huis in Deventer te bepalen. Natuurlijk doen we dat op basis van uw wensen en budget. We kijken daarbij vooral welke dakkapel past bij de uitstraling van uw huis. Op die manier maken we ook voor uw huis de mooiste dakkapel!

Showroom in Harderwijk

Bent u geïnteresseerd in een dakkapel voor uw huis in Deventer? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Wij laten u graag alle mogelijkheden en opties zien. Of vraag vandaag nog een vrijblijvende indicatieve offerte aan. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons op nemen op nummer 0341 – 451 355 of per e-mail naar info@bmdaktechniek.nl

Wij nemen contact met u op