Dakkapel met zinken kraal, insectenhor en rolluik in Arnhem

BM Dakkapel heeft in de afgelopen 25 jaar honderden dakkapellen door heel Nederland geplaatst. In Molenbeke,  een kindvriendelijke woonwijk aan de oostelijke rand van het centrum van Arnhem, plaatsen we in maart 2020 een vergunningsplichtige dakkapel op de 2e etage aan de voorgevel en een vergunningsvrij dakkapel op de 2e etage aan de achtergevel van dit huis in de wijk Rustenburg in Amersfoort.

De opdracht voor deze dakkapel in de wijk Molenbeke in Arnhem

Voorzijde van het huis

  • Type dakkapel: kunststof dakkapel met plat dak
  • Afmetingen: 370 cm breed en 150 cm hoog
  • Kleuren zijwanden en boeideel: grondverf
  • Materiaal zijwanden en boeideel: gladde Multiplex beplating
  • Beglazing: HR++ glas

Extra opties

  • Eén ventilatierooster in het vaste raam
  • Een insecten hor in het draaikiepraam
  • Boeirand voorzien van een kraallat. Deze is afgewerkt met een zinken kraal
  • Elektrisch bedienbaar en geïntegreerd Heroal rolluik (kleur zwart/grijs) met Somfy Oximo motor, inclusief radiografische wandschakelaar.
  • Tussen de HR++ beglazing Wiener Sprossen en de binnen -en buitenzijde van de HR++ beglazing voorzien van meranti opplakroedes.

Dakkapel specialist voor Arnhem

Als u op zoek bent naar een professionele leverancier voor een dakkapel voor uw huis in Arnhem, bent u welkom bij BM Daktechniek. Het construeren en plaatsen van een dakkapel is vakwerk. Als specialist hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het vervaardigen en plaatsen van kwalitatief hoogwaardige dakkapellen in Arnhem en omgeving.

Een maatwerk dakkapel voor uw huis in Arnhem

Een dakkapel moet passen bij de unieke eigenschappen van uw huis. Wij zorgen ervoor dat u een dakkapel krijgt die helemaal past bij de uitstraling, vorm en het materiaal van uw woning. We geven u alle vrijheid in het kiezen van materiaal, model en afmeting. Op basis van uw voorkeuren en onze ervaring maken we ook voor uw huis de mooiste dakkapel!

Showroom in Harderwijk

Bent u geïnteresseerd in een dakkapel voor uw huis in Arnhem? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Wij laten u graag alle mogelijkheden en opties zien. Of vraag vandaag nog een vrijblijvende indicatieve offerte aan. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons op nemen op nummer 0341 – 451 355 of per e-mail naar info@bmdaktechniek.nl.

Natuurlijk komen we – voor we aan de slag gaan – bij uw woning of bedrijfspand langs om de mogelijkheden te bekijken en alle details door te nemen. Zo helpen we u graag om uw ideale dakkapel in Arnhem te verwezenlijken.

Wij nemen contact met u op