Brede kunststof prefab dakkapel met plat dak en insectenhorren in Arnhem

In het voorjaar van 2020 plaatsten we een vergunningsvrije dakkapel op de eerste etage van de achtergevel van dit huis in de wijk De Laar-Oost in Arnhem. De Laar-Oost is een woonwijk in het zuiden van Arnhem, ontstaan in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw.

De opdracht voor deze dakkapel in de wijk De Laar-Oost in Arnhem

  • Type dakkapel: prefab, kunststof met plat dak
  • Afmetingen: 418 cm breed en 175 cm hoog
  • Kleur kozijn en zijwanden: Ral 9016 wit
  • Kleur boeideel: Ral 9016 wit
  • Materiaal zijwanden: kunststof gevelpanelen van Keralit
  • Materiaal boeideel: gladde kunststof beplating

Extra opties

  • Drie insectenhorren in de draaikiepramen

Dakkapel specialist voor Arnhem

Als u op zoek bent naar een professionele leverancier voor een dakkapel voor uw huis in Arnhem, bent u bij BM Daktechniek aan het juiste adres. Het construeren en plaatsen van een dakkapel is vakwerk. Als specialist hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het vervaardigen en plaatsen van kwalitatief hoogwaardige dakkapellen in Arnhem en omgeving.

Een maatwerk dakkapel voor uw huis in Arnhem

Een dakkapel moet passen bij de unieke eigenschappen van uw huis. Wij zorgen ervoor dat u een dakkapel krijgt die helemaal past bij de uitstraling, vorm en het materiaal van uw woning. We geven u alle vrijheid in het kiezen van materiaal, model en afmeting. Op basis van uw voorkeuren en onze ervaring maken we ook voor uw huis de mooiste dakkapel!

Showroom in Harderwijk

Bent u geïnteresseerd in een dakkapel voor uw huis in Arnhem? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze dakkapel showroom in Harderwijk. Wij laten u graag alle mogelijkheden en opties zien. Of vraag vandaag nog een vrijblijvende indicatieve offerte aan. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons op nemen op nummer 0341 – 451 355 of per e-mail naar info@bmdaktechniek.nl.

Natuurlijk komen we – voor we aan de slag gaan – bij uw woning of bedrijfspand langs om de mogelijkheden te bekijken en alle details door te nemen. Zo helpen we u graag om uw ideale dakkapel in Arnhem te verwezenlijken.

Wij nemen contact met u op